İphone alir pisman olur androide gecerse ve eger keske iphoneumu satmasaydım demezse ben intihar edicemIphone alıp eninde sonunda pişman olmazsan buraya konu aç. intihar edicem çünkü
Bu nasıl bir fanatikliktir! İntahar edecekmiş ben i5 den 4-5 ayda sıkıldım ne olacak şimdi? Sağ taraftan başlasın o intahar edecekler görelim onları![]()
Sen iksinide kullanmışsın hangisinden memnunsun ?
Iphone alıp eninde sonunda pişman olmazsan buraya konu aç. intihar edicem çünkü
3 ay mıDD ben eninde sonunda yazmışım. bekle ve gör
xperia z jbde kasiyor ? iphone 4s ios 7 de kasiyor ? kbmada iyi sallamissin . o donanimli bir cihazin kasmasi mumkun degil. iphone 4s e gelirsek hicbir kasma yapmiyor.ama 4de yapabilir dogru.androiddeki kapanma hatalarina gelirsek samsungun yaptigi touchwiz arayuzunden kaynaklaniyor.4k ekran koysalar nolur sanki? iphone 4 ün piksellerini seçebilirmisin? Hayır. Bende 480 p ekran var 3.7" bu bile net sayılır. Kardeşim bu senin ne istediğine bağlı. Ama şimdi 4s alırsan ios7 de kasıyor. Xperia z alırsan oda jb de kasıyor yani yağ gibi değil. Iphone 5 veya 5s desen şarjı su gibi iniyor. Lumialarda zavallim arayüzü bildiğin oyuncak. Ben iphone 4s 5s 5 s4 ve lumia 925 hatta xperia Z elime aldım. en iyisi s4 gibi geldi bana.
Bencede İphone en iyisi gibi geliyoBide Aveada bi kampanya var Aylık tarifeye 36 lira sizce nasıl ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/url][/url][/url]
pesin almak zorundamisin ? taksitle al. ailen yavas yavas oder.Bencede İphone en iyisi gibi geliyoBide Aveada bi kampanya var Aylık tarifeye 36 lira sizce nasıl ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
iyidir iyi ayda 36 lira 10 yil taksit odersin o.OZaten taksitle alacam Babamın hattı faturalı ona ek ayda 36 liraymış nasıl iyi mi diyorum![]()
iyidir iyi ayda 36 lira 10 yil taksit odersin o.OZaten taksitle alacam Babamın hattı faturalı ona ek ayda 36 liraymış nasıl iyi mi diyorum![]()