Telefon Tavsiyesi Ios Mu ? Android Mi ? Windows Mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

fuko08

fuko08

Üye
Iphone alıp eninde sonunda pişman olmazsan buraya konu aç. intihar edicem çünkü

AHKE

AHKE

Üye
iphone 4 bktmda haziran 2010 cıkmış ios 7 almış bee
guncelleme istiosan ios

OnurErtas

OnurErtas

Üye
İphone alir pisman olur androide gecerse ve eger keske iphoneumu satmasaydım demezse ben intihar edicem

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Şimdi ios al 2 sene sonra Windows Phone :oke:

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
:D Keşke nokia symbian üretse :D

Silinen Üye 2502601

Silinen Üye 2502601

Kapalı Hesap
Windows 8.1

boran9999

boran9999

Üye
Bu nasıl bir fanatikliktir! İntahar edecekmiş ben i5 den 4-5 ayda sıkıldım ne olacak şimdi? Sağ taraftan başlasın o intahar edecekler görelim onları :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, H.TOGAN ve Haestrk
Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Bu nasıl bir fanatikliktir! İntahar edecekmiş ben i5 den 4-5 ayda sıkıldım ne olacak şimdi? Sağ taraftan başlasın o intahar edecekler görelim onları :)

Sen iksinide kullanmışsın hangisinden memnunsun ?

boran9999

boran9999

Üye
Sen iksinide kullanmışsın hangisinden memnunsun ?

i4-i4s kullandım i5 i halen kullanıyorum benim kişisel fikrim; i5 sadece hediye olduğu için kullanıyorum üzerinde vodafone hat takılı sadece telefon çalar cevaplarım bu şekil kullanıyorum oyun oynanmaz ekran oldukca küçük stabilite olayına gelince ben bu işi anlayamadım neye göre stabilizasyon? ekran geçişlerimi telefonun hızımı vs vs! siz bu stabilizasyon olayını 300-500 tl ye satılan android cihazları iphone 5 le karşılaştırırsanız tabiki ios daha stabil olur ama yeni jenerasyon güçlü bir cihazla karşılaştırdınızmı durum eşitlenir yanlız üzerinde hiç durulmayan ekran pixel sayısı olayıda var siz 720p ekrana bile eş değer gelmeyen bir ekranı full hd ekranlı bir cihazlada karşılaştıramazsınız işte iş burada kopuyor örneğin snapdragon800 andreo330 ve krait400 üçlüsünün olduğu bir cihaza 700 bin pixellik bir ekran takarsanız herhalde cihaz kendiliğinden elinizden uçar gider olay bu ;)

• Beğen
Tepkiler: Haestrk ve Norm life
Artles

Artles

Üye

3 Aydir iPad kullanıyorum. Aldığım zamanlarda Note 2 kullanıyordum telefon olarak 3 hafta önce 5S'e geçiş yaptım. Pişman değilim.

Kardeşim sana diyeceğim şu ben note 2'yi aldığım zaman donanımına kanıp almıştım tamam iyi cihaz ama sıkıyor be vallahi sıkıyor gerek arayüzü gerek uygulama kalitesi yok yani..

Kim ne derse desin ben telefonda şekile önem veririm. Kattığı karizmaya yani. iPhone 4 ve üstü her cihaz bence tasarım olarak mükemmel. Sana tavsiyem iPhone 5 alman. 4 inç ekran gerçekten yetiyor MC4, Fifa gibi oyunları oynamıcaksan. 3.5'' evet küçük ama 4 ideal olarak düşünüyorum ve son derece keyifli bir şekilde çoğu oyunu oynuyorum.

fuko08

fuko08

Üye
3 ay mı :DDD ben eninde sonunda yazmışım. bekle ve gör

Artles

Artles

Üye
3 ay mı :DDD ben eninde sonunda yazmışım. bekle ve gör

Gün geçtikçe daha da keyif alarak kullandığım, sevdiğim ve androidlere göz ucuyla bile bakmadığım bir cihazdan neden pişman olayım güzel arkadaşım...

partyhard

Üye
iphone al android alıcaksan nexus al. bende iphone alıcam seneye

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
4k ekran koysalar nolur sanki? iphone 4 ün piksellerini seçebilirmisin? Hayır. Bende 480 p ekran var 3.7" bu bile net sayılır. Kardeşim bu senin ne istediğine bağlı. Ama şimdi 4s alırsan ios7 de kasıyor. Xperia z alırsan oda jb de kasıyor yani yağ gibi değil. Iphone 5 veya 5s desen şarjı su gibi iniyor. Lumialarda zavallim arayüzü bildiğin oyuncak. Ben iphone 4s 5s 5 s4 ve lumia 925 hatta xperia Z elime aldım. en iyisi s4 gibi geldi bana.
xperia z jbde kasiyor ? iphone 4s ios 7 de kasiyor ? kbmada iyi sallamissin . o donanimli bir cihazin kasmasi mumkun degil. iphone 4s e gelirsek hicbir kasma yapmiyor.ama 4de yapabilir dogru.androiddeki kapanma hatalarina gelirsek samsungun yaptigi touchwiz arayuzunden kaynaklaniyor.

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Bencede İphone en iyisi gibi geliyo :D Bide Aveada bi kampanya var Aylık tarifeye 36 lira sizce nasıl ?

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Bencede İphone en iyisi gibi geliyo :D Bide Aveada bi kampanya var Aylık tarifeye 36 lira sizce nasıl ?

[/url][/url][/url]

pesin almak zorundamisin ? taksitle al. ailen yavas yavas oder.

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Zaten taksitle alacam Babamın hattı faturalı ona ek ayda 36 liraymış nasıl iyi mi diyorum :D

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Ölmessek :D

Peocawe

Peocawe

Üye
Biraz geç oldu ama yinede yazayım. :D

iOS, Android ve WP kullandım. iOS akıcıdır, sağlamdır, uygulama boldur. Android bi süre sonra kasar, kişiselleştirme boldur, uygulama boldur ama hepsi birbirinden vasattır. WP uygulama az ama yeterlidir. Ve en ufak takılma, lag yoktur. Ekranda ki canlı kutucuklar her geçen gün daha da aşık etmeye başladı beni WP ye. Ve şarj konusunda diğer iki işletim sistemine de 2 kat fark atabilir. Hava olsun diye alacaksan iOS, detaya inmek istiyosan Android, Şık görünüm ve telefonda gezinirken sıkılmak istemiyosan WP.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve sinan627
Takipçi Satın Al

Üst Alt