Haber iOS 9.3 Final yayınlandı!! Linkler Mevcut

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Beyler 9.3 jailbreak ne durumda? Ayrıca gelirse hangi sürüme dönebiliriz?

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
theeternal

theeternal

Üye
Benim 5s 9.3 tekrar güncelleyeyimmi tavsiye edermisiniz yeni yayınlanan 9.3

İp5furkan

İp5furkan

Üye
9.3 kurupta memnun kalmayan var mı 5s için ?

theeternal

theeternal

Üye
bu yayınladıklarındada hatalar çıkıyomuş yeniden yapcaklarmış güncelleme :D

besim.farhan

besim.farhan

Üye
Görünüşte 0 fark var. Yani hiç yok [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

İp5furkan

İp5furkan

Üye
iPhone 5s 64 gb görüşlerimi yazıyorum

9.3 yükledim. İlk başlarda kastığını düşündüm. Lakin bir haftalık bi kullanımdan sonra farkı gördüm. Cihaz aşırı hızlandı. Nerden mi anladım ? Beyler telefonda 119 uygulama 19 müzik 21 video 696 fotoğraf var. 8 sayfa uygulama olmasına rağmen en son sayfada orta tuşa bastığım da sayfalarda en ufak kasma yok ve birinci sayfaya kasmadan geliyor. Arka planda 14 uygulama çalışır vaziyette bildirim barı ve denetim merkezini yavaşça indirip kaldırdım. Takılma yok :D isteyen olursa sayfaları ss alıp buraya atarım. Cihaz canavar gibi 5se yanında halt eder 6s kerem yarışır şuan. Geçmeyen varsa düşünmeden geçsin. İsteyen olursa ss leri atarım arkadaşlar.

Koradam

Üye
Ben dün 0 cihaza kurdum ama epey laglıydı cihaz 5S 64GB

theeternal

theeternal

Üye
iPhone 5s 64 gb görüşlerimi yazıyorum

9.3 yükledim. İlk başlarda kastığını düşündüm. Lakin bir haftalık bi kullanımdan sonra farkı gördüm. Cihaz aşırı hızlandı. Nerden mi anladım ? Beyler telefonda 119 uygulama 19 müzik 21 video 696 fotoğraf var. 8 sayfa uygulama olmasına rağmen en son sayfada orta tuşa bastığım da sayfalarda en ufak kasma yok ve birinci sayfaya kasmadan geliyor. Arka planda 14 uygulama çalışır vaziyette bildirim barı ve denetim merkezini yavaşça indirip kaldırdım. Takılma yok :D isteyen olursa sayfaları ss alıp buraya atarım. Cihaz canavar gibi 5se yanında halt eder 6s kerem yarışır şuan. Geçmeyen varsa düşünmeden geçsin. İsteyen olursa ss leri atarım arkadaşlar.
Hocam se daha iyi ya
5s Alırken se olsaydı se alırdım

AzDBTIA

AzDBTIA

Üye
Arkadaşlar iPhone 5S (CDMA) ve ya (GSM) hangisini indirmeliyim? Telefonuma hangisinin uyumlu olduğunu nasıl anlarım? Lütfen bi yardım edin.

• Beğen
Tepkiler: theeternal
theeternal

theeternal

Üye
Arkadaşlar iPhone 5S (CDMA) ve ya (GSM) hangisini indirmeliyim? Telefonuma hangisinin uyumlu olduğunu nasıl anlarım? Lütfen bi yardım edin.
hocam cdma simkart yok simkartsız oluyo gsm var bizim kullandığımız

• Beğen
Tepkiler: Lumiance
0343434

0343434

Üye
Eğer cihazı Türkiye den aldıysanız ya da Türk operatörleri kullanırken sıkıntı yasamıyorsanız o cihaz gsm modelidir.

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
    Konu Sahibi
9.3.1 Yayınlandı Beyler ;)

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
0343434

0343434

Üye
Topu topu 30 mb lık bir güncelleme. Safari'de yaşanan hataları düzeltmek için yayınlandı.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve İp5furkan