Hocam bi haber sitesinde okudum da. Sanırım sizin iPad 2. Ve 9.3 cihazı broken hale getiriyormuş. Apple hala açıklama yapacak.Ben ipad e güncelleme yüklerken, güncelleme sunucuya bağlanılamadığından etkinleştirilemedi hatası veriyor
Wifi ya bağlı, internette sıkıntı yok
Dönebilirsiniz.9.3 güncelledim fakat beğenmedim ben 9.2.1 dönebiliyormuyum şuan nasıl dönebilirim birisi yardımcı olursa sevinirim
eyvallah hocam saolasınDönebilirsiniz.
İpsw adlis siteden cihazınıza uygun surumu indirin.
Ardından cihazın yedeğini aldıktan sonra dfu moda alın. Bu arada iTunes yedeği alırsanız 9.2.1 sürümünde çalışmayacaktır.
Sonra yazılımı geri yükleyip shift tuşuna basılı olarak seçin.
Önünüze gelen ekranda indirmiş olduğunuz yazılımı seçin.
İşlem bitince tekrar 9.2.1 sürümünde olacaksınız.
Sorunu çözdüm, güncelledim. Sıkıntı yok şimdilik.Hocam bi haber sitesinde okudum da. Sanırım sizin iPad 2. Ve 9.3 cihazı broken hale getiriyormuş. Apple hala açıklama yapacak.
Bu yüzden güncellememeniz daha mantıklı eğer iPad 2 ise
evet hocam 5s ve öncesi için geri çekilmiş giriş yapma ekranındamı ne kalıyomuş diye birdaha yayınlanıcakmışGüncelleme geri çekildi 9.2.1 de sorguluyorum güncel sürüm diyor
Sorun Yoksa Hiç Kıpırdama HocamEe ben 9.3 teyim ne olacak şimdi![]()

Ee ben 9.3 teyim ne olacak şimdi![]()
hocam bizde sorun yok bizde kalmadı o apple hesabı ekranındaCihaz 6Sevet hocam 5s ve öncesi için geri çekilmiş giriş yapma ekranındamı ne kalıyomuş diye birdaha yayınlanıcakmış
hmm bilmiyorumki onlarda sorun yok diye biliyorum bende bi kaç güne yenisi yayınlanıcak zatenCihaz 6S