Daha Ses Yok. Şu An İçin 9.2.1'e Dönebilirsin Ama Onun da İmzalarının Kapatılması Yakın.Beyler 9.3 jailbreak ne durumda? Ayrıca gelirse hangi sürüme dönebiliriz?
9.3 e güncelleme. Ben Apple Store'a göndermiştim 9.1 den 9.2.1 e güncellenmişlerBeyler 9.3 jailbreak ne durumda? Ayrıca gelirse hangi sürüme dönebiliriz?
Sence 4s te donulmeli mi?Daha Ses Yok. Şu An İçin 9.2.1'e Dönebilirsin Ama Onun da İmzalarının Kapatılması Yakın.
Anlamadim kardeşim9.3 e güncelleme. Ben Apple Store'a göndermiştim 9.1 den 9.2.1 e güncellenmişler
isteyen olursa sayfaları ss alıp buraya atarım. Cihaz canavar gibi 5se yanında halt eder 6s kerem yarışır şuan. Geçmeyen varsa düşünmeden geçsin. İsteyen olursa ss leri atarım arkadaşlar.Hocam 4S Performansını Bilmiyorum kiSence 4s te donulmeli mi?
Jailbreak kovalıyorsan güncelleme. Bende 5S var 8.3te bıraktım. 6S'te 9.1 de bekletiyordum Apple Store 9.2.1 e guncellemisSence 4s te donulmeli mi?
Anlamadim kardeşim
Abi 9.3 yaptim bileJailbreak kovalıyorsan güncelleme. Bende 5S var 8.3te bıraktım. 6S'te 9.1 de bekletiyordum Apple Store 9.2.1 e guncellemis
Hocam se daha iyi yaiPhone 5s 64 gb görüşlerimi yazıyorum
9.3 yükledim. İlk başlarda kastığını düşündüm. Lakin bir haftalık bi kullanımdan sonra farkı gördüm. Cihaz aşırı hızlandı. Nerden mi anladım ? Beyler telefonda 119 uygulama 19 müzik 21 video 696 fotoğraf var. 8 sayfa uygulama olmasına rağmen en son sayfada orta tuşa bastığım da sayfalarda en ufak kasma yok ve birinci sayfaya kasmadan geliyor. Arka planda 14 uygulama çalışır vaziyette bildirim barı ve denetim merkezini yavaşça indirip kaldırdım. Takılma yokisteyen olursa sayfaları ss alıp buraya atarım. Cihaz canavar gibi 5se yanında halt eder 6s kerem yarışır şuan. Geçmeyen varsa düşünmeden geçsin. İsteyen olursa ss leri atarım arkadaşlar.
hocam cdma simkart yok simkartsız oluyo gsm var bizim kullandığımızArkadaşlar iPhone 5S (CDMA) ve ya (GSM) hangisini indirmeliyim? Telefonuma hangisinin uyumlu olduğunu nasıl anlarım? Lütfen bi yardım edin.
Eğer cihazı Türkiye den aldıysanız ya da Türk operatörleri kullanırken sıkıntı yasamıyorsanız o cihaz gsm modelidir.Arkadaşlar iPhone 5S (CDMA) ve ya (GSM) hangisini indirmeliyim? Telefonuma hangisinin uyumlu olduğunu nasıl anlarım? Lütfen bi yardım edin.
Performans Nasıl hocam9.3.1 Yayınlandı Beyler![]()