internetim hızlı indirme hızım berbat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
curaly

curaly

Üye
    Konu Sahibi
internetim hızlı indirme hızım berbat
Arkadaşlar konu başlığında yazdığım gibi böyle bir sorunum var.Olay şu ben nette dolaşırken falan internet çok hızlı hatta hd dizi ve filmleri hiç takılmadan izliyorum oyunlarda laga düşmüyorum.Ama bir şey indirmeye kalktığımda en fazla 50kb/sn oluyor.Ayrıca torrent indirirken saniyede 1 mb oluyordu.Torrent yasal olmadığı içinde netin sahibi torrent olayını yasakladı.Bu arada net ttnet değil doping.Ne yapmam lazım ?:ah:ağlarım:

fnldstntn

Üye
Bu derum indirdiğin siteden kaynaklanıyor olabilir...Mesela birçok doya yükleme sitesi bedava indirmeleri hızını kısıtlıyor...
Ve son olarak İnternet download manager yükle birçok sitede çok daha hızlı download yapabilirsin...

curaly

curaly

Üye
    Konu Sahibi
belirmeyiunuttum zaten idman'nın en son sürümünü kullanıyorum.Ama premium hesap kullansam belirgin derecede artar mı?

fnldstntn

Üye
Evet arter...Youtubeden bir video indirmeyi dene eğer o da yavaş inerse netinde bi sorun ver demektir..

curaly

curaly

Üye
    Konu Sahibi
süper hızda indiriyor hocam 923 kb/sn gördü

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Youtube ne alaka ? Zaten youtube çıkışları sorunlu. Mediafire'dan test et. Aslında direkt yönlendireyim seni :) O hız sunuculardan kaynaklanıyor ücretisz indirme yaptığın için hızını kesiyolar.

curaly

curaly

Üye
    Konu Sahibi

nasıl sanırım bu bahsettiniz ?

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Değerlerde problem yok.(8 mbite kadar ise netiniz) Premium hesap veya debrid hesabı edinmeden bu tür dosya paylaşım sitelerinde hızınızı keseceklerdir :)

curaly

curaly

Üye
    Konu Sahibi
Evet net 8 mbit çok saolun premium hesap bulunca inşallah düzelir :oke:

u_cosar

u_cosar

Üye
sitenin sunucusundan kaynaklanıyor olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt