İnternet Satışı Güvenlimi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vForOttoman

vForOttoman

Üye
    Konu Sahibi
İnternet Satışı Güvenlimi?
Arkadaşlar internetten telefon fiyatlarına baktım ve en uygun yerden almayı düşünüyorum.Alacam telefon Nokia 701 fakat telefon sadace Vodafone bayilerinde var diyolar ama internetten nasıl satıyolar hemde kvk garantili.İnternet satışına güvenmedigim için telefonu elden yani iş yerine gidip almayı düşünüyorum.Tek anlamadığım şey ise sadece Vodafone olan telefon nasıl oluyorda İnternetten satılıyor ve çogu sitede stolar ve satışlar şahane.Bilen duyan arkadaşlar varsa beni bilgilendirsin lütfen.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Paralel ithalat ürünler.Yurtdışından satın alıp burada garantisiz satıyorlar.O garantiler vb. çakma oluyor zaten.İnternet alışverişi kesinlikle güvenli değil.

vForOttoman

vForOttoman

Üye
    Konu Sahibi
Alsam bi sorun olurmu ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
eğer telefon bozulursa servise verip çatır çatır öderim parayı diyosan al bence :oke:

R.A.M

R.A.M

Üye
Siteyi bir arastır kardesım ben internetten cok alısveriş yaptım ama internetten sorun olmadı hiç

Why Always Me

Why Always Me

Üye
O Vodafone Haricinde KVK Garantili Olarak Satanlarda Cihazı Vodafone ' dan Alıyorlar Ve Nakit Paraya Satıyorlar :)

vForOttoman

vForOttoman

Üye
    Konu Sahibi
Alacam site budur.Adamlar bana farkını verirsen kvk garantisi yaparız böyle bişey mümkünmü acaba ?

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Adam Gidip Vodafone ' dan Alıyor Cihazı Kaç Tane Alacaksa Fatura Tarihi Atmadan Dükkanına Koyup Nakit Paradan Satıyor..
Bir Sakıncası Yok Yani KVK Garantisini Veriyorsa Alabilirsin Gönül Rahatlığıyla :)

----------Eklendi @ 21:14:16 ---------- Yazıldı @ 21:12:46 ----------

Alacam site budur.Adamlar bana farkını verirsen kvk garantisi yaparız böyle bişey mümkünmü acaba ?

Böyle Sitelerden Alma Bence

vForOttoman

vForOttoman

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim inan tek önem verdiğim şey o garanti ya adamın bana dediği şey şu farkını verirsin kvk sıını genpasını alırsın böyle bişeymi var ben bilmiyorum?

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Kardeşim inan tek önem verdiğim şey o garanti ya adamın bana dediği şey şu farkını verirsin kvk sıını genpasını alırsın böyle bişeymi var ben bilmiyorum?

Hayır Garantisini Vermek Zorunda Sattığı Cihazın..He Eğer Garanti Yapmak İçin Adam Ek Bir Ücret İstiyorsa Kesinlike Ordan Alma Derim Ben Sana.

vForOttoman

vForOttoman

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim sadece itlatcı firma garantisi var İstanbul garantisi oluyor.Garantisi var 2 yıl onda sorun yok ama sadece İstanbulda sorun yaşarım diye güvenemiyorum

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Kardeşim sadece itlatcı firma garantisi var İstanbul garantisi oluyor.Garantisi var 2 yıl onda sorun yok ama sadece İstanbulda sorun yaşarım diye güvenemiyorum

Ben Şahsen Garanti Olayında KVK veya GENPA Olmasına Dikkat Ediyorum Diğerlerine Güvenemiyorum Nedense..
Bence O Kadar Para Veripte Garanti Olayında Sorun Yaşama Yani,Şuanda KVK Garantili 701 Bulmak Zor Bişey Değil.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Bu tür siteler zaten direkt paralel ithalat ile çalışıyor.Gönderdikleri garanti Türkiyede işlemez.Sözde garantisi var işte.Yurtdışı ürün yani.Pasaporta kayıt ettiremezsen telefonun hiçbir simkartı desteklemez olur dolasıyla bir işe yaramaz.Ben birkere böyle sitelerden alışveriş yaptım başım yandı.Başkalarınınki yanmasın.

vForOttoman

vForOttoman

Üye
    Konu Sahibi
Araştırıyorum kardeşim telefon piyasaya çıksaydı bu kadar sorun yaşamazdım

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Araştırıyorum kardeşim telefon piyasaya çıksaydı bu kadar sorun yaşamazdım

Telefon Piyasada Zaten,İyi Bir Telefoncuya Girdiğin Zaman 2 Yıl KVK Garantili 701 ' i Bulabilirsin..
Vodafone Kampanyasından Almak Zorundada Değilsin Yani :)

vForOttoman

vForOttoman

Üye
    Konu Sahibi
Yok be kardeşim sormadığım yer kalmadı

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Yok be kardeşim sormadığım yer kalmadı

İnternettende Alabilirsin 2 yıl Kvk Garantisi Veren Bir Yerden..Sahibinden.Com da Var Mesela Dükkanlar İster Gidip Kendin Alıyorsun İstersen Adamlar Gönderiyor..
Sahibinden.Com a Bak Bi İstersen ..

vForOttoman

vForOttoman

Üye
    Konu Sahibi
Ankarada olan yok be kardeşim hep İstanbul :vur

USAForever

USAForever

Üye
nokia 701 alacağıma 3310 alırım fak yok sonuçta :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt