Haber ZTE Nubia Z17 Mini Türkiye Pazarında Satışa Sunuluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
ZTE Nubia Z17 Mini Türkiye Pazarında Satışa Sunuluyor
ZTE'nin üst seviye cihazlarının yer aldığı Nubia serisi çok yakında Nubia Z17 Mini modeli ile beraber Türkiye pazarındaki yerini almaya hazırlanıyor.



ZTE bildiğiniz üzere Çin merkezli en büyük akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi konumunda. Bu noktada özellikle Axon ve Nubia serisi cihazları ile her yıl milyonlarca adet akıllı telefon satışı gerçekleştirmeyi başaran firma uygun fiyat etiketi ve üst düzey akıllı telefonları ile müşterilerinin memnuniyetini kazanmayı başarıyor.

https://www.maxicep.com/zte-ekim-ay...-duyurusu-icin-etkinlik-davetiyesi-gonderiyor
ZTE, Ekim Ayında Yeni Bir Nubia Akıllı Telefon Duyurusu için Etkinlik Davetiyesi Gönderiyor
Geçtiğimiz aylarda resmi olarak duyurduğu ZTE Nubia Z17 ile beraber yanlarda sıfır çerçeve anlayışına devam eden ZTE amiral gemisi modelinin yanında birde daha uygun fiyatlı orta üst seviye arasında yer alan ZTE Nubia Z17 Mini modelini resmi olarak duyurmuştu.



Nubia Z17 Mini özelliklerini hatırlatacak olursak cihazda 5.2 inç boyutunda Full HD çözünürlüğünde LTPS IPS ekran paneli, Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi, Snapdragon 652 veya Snapdragon 653 işlemci seçeneği, 4GB veya 6GB RAM seçeneği, 64GB dahili depolama alanı, 256GB hafıza kartı desteği, 13MP çözünürlüğünde çift arka kamera, 16MP çözünürlüğünde ön kamera ve 2.950mAh pil bulunuyordu.

Ülkemizde çok çok yakın bir tarihte 2 yıl KVK garantisi altında satışa sunulacak olan ZTE Nubia Z17 Minimodelinin hem 64GB dahili depolama alanı, Snapdragon 652 ve 4GB RAM belleğine sahip sürümü hemde özel 128GB dahili depolama alanı, Snapdragon 653 ve 6GB RAM belleğine sahip şafak mavisi rengiolan model satışa sunulacak. Fiyatlar şuan için açıklanmadı fakat ZTE Nubia Z17 Mini fiyatının haftaya açıklanacağı söylendi.
ZTE Nubia Z17 Mini Türkiye Pazarında Satışa Sunuluyor
 


Murat Alper

Murat Alper

Moderator
6gb versiyonlu olanı gelmeyecekmi
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
bilisimler

bilisimler

Üye
Batarya çok düşük kurtarmaz lenova vibe p1 pro bence daha klas..
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
6/128 versiyonun fiyatı açıklandımı
Bizzat getirecek kişi ile görüştüm. Fiyatı haftaya söyleyecekler :) açıklandığı anda bende hem ana sayfada haberini yazacağım hemde forumda konusunu açacağım.
 
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper


Üst Alt