Instagram'dan yine iyi haber gelmedi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
m542tf

m542tf

Üye
Öey burası forum ve iyi kötü fikirlere açık olmalısın ;)

Tıpış tıpış gelmesini bekleme dostum . Bekleme mağdur oluyoruz paramızla . Bunun adı mağduriyet .

Hayır geliyoda noluyo orasıda ayrı bi konu . Eksik , çarık çuruk hep .

Şuan doğru düzgün facebook varmı ? Eksik

Doğru düzgün twitter varmı ? Eksik

İnstagram varmı ? Hiç yok .

Vine varmı ? Hiç yok .

Message me ? Oda yok .

BBM gelecek yakında iosa androide o konuşuluyomu ? Oda yok .

E biz ne kullanıyoruz ? Akıllı telefon MU ?

Fikirlerinizi anlayabiliyorum . para verdik ve kötü bi yorumda üzülüyoruz . Ama bu yanlış . burda dile getire getire anlarız ne anlarsak . Ve üzerine basa basa belirtiyorumki bu kullanıcının kullandıklarına ve arayışlarına bağlı bi durumdur .

Şuan bana göre henüz bi sistem değildir . Henüz bi arayüzü tadında . Sistem olması için baş etken olan mağazasının ileri derecede iyi olması gerek .

Ve son olarak 1 senesini doldurmamış bi sistem denmesin bu sisteme çünkü bunun öncesindeki WP 7 - 7.5 gibi sistemlerde yine aynı telefon ve yine aynı işletim sistemi şirketine bağlı .

1. Facebook hesabim yok
2. Twitter son gezi olaylarindan sonra sildim yani yok
3. İnstagram hesabım yok
4. Vine o da yok
5. Message me hesabım yok
bunlar olsada olur olmasada benim için ne bir eksi nede artı

• Beğen
Tepkiler: ÖEY ve MrTech

ecel54

ecel54

Üye
geçen gün markeette @instawithmassivelove uygulamasını yükledim tüm işlevleri yapqbiliyor gibi geldi bana hemde ücretsiz :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Mehdoh ve Instance uygulamalarına Instagram video desteği gelecekmiş.

orian

orian

Üye
tamam da kardeşim sen kullanmıyorum nasılsa deyip önemsemeyeceksin ben kullanıyorum diye üzüleceğim olur mu böyle ?
olması gerekenler olur isteyen kullanır istemeyen kullanmaz. sorulduğunda ''markette var da indirmedim kullanmıyorum'' diyebilmeli her wp8 kullanıcı

ha tarafsız olursak; ios & android app'ye doymuş artıkyine tarafsız olursak; bb z 10 ' u elime aldım kurcaladım farklı bi arayüzü var uygulama sorunu onda da var ama adamlar bi program geliştiyormuş bb telefonlarda android app ler kullanılabilsin diye. microsoftun da bu şekilde bi atılım yapması lazım yani tamam güncelleme için bence geç değil daha telefonlar yeni, herkes bilerek aldı. ama herkes şunu da düşündü ''YA KOSKOCA MİCROSOFT & NOKIA marketi de doldurur'' benim gözümde markette 145bin uygulama yok çunku çoğu uygulamadan 4-5 tane var.. çoğu ''unoffical''

söyleyecek olumlu da olumsuz da söz çokta... amaaaan bekleyek hele biraz daha
:)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
1650 Lira verdiğim telefonu bi zahmet araştırmama gerek kalmasın be dostum ?

Ayrıca karalama dediğiniz şey gayet medenice eleştirilerim . İlla çıkıp burada windows phone şahane , çok farklı çok hızlı demem gerekiyo size yaranabilmek için ama üzgünüm dostlarım .

Ben bi kullanıcıyım ve buda çok sevdiğim bi forum . Kullandığım telefonda şuan Lumia 920 olduğuna göre bu wp bölümünde fikirlerimi belirtebilirim sanırım .

Keşke dediğiniz gibi birileri bana bu söylediklerimden dolayı para versede gidip telefonu takaslasam ama yok ..
1650 TL'lik bir cihazı araştırmaya gerek yok demişsin. Aksine 1650 TL vereceğin bir telefonu ince eleyip sık dokuyarak alman gerekiyordu. Genç dostum, forumda (tabiri caizse) bu bilgiler bas bas bağırılarak aktarıldı, sistem henüz yeni vs.vs. ve mağaza uygulamarında şimdilik eksikler var vs.vs. Bu bilgiler burada paylaşılırken sen nerelerdeydin arkadaşım? İlla bir tellal gibi elimize davul alıp münadilik mi yapalım?

Her neyse uzun lafın kısası makbuldür derler, bir çok konuda mesajlarına denk geliyorum ve o mesajlara istinaden senin bu yaptığının eleştiri olmadığını düşünüyorum. Dilinize sakız etmişsiniz o yok bu yok. Ne var o zaman? Hem kendinizi geriyorsunuz hem de bizleri.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve PureFood
PureFood

PureFood

Üye

1650 Lira verdiğim telefonu bi zahmet araştırmama gerek kalmasın be dostum ?

Ayrıca karalama dediğiniz şey gayet medenice eleştirilerim . İlla çıkıp burada windows phone şahane , çok farklı çok hızlı demem gerekiyo size yaranabilmek için ama üzgünüm dostlarım .

Ben bi kullanıcıyım ve buda çok sevdiğim bi forum . Kullandığım telefonda şuan Lumia 920 olduğuna göre bu wp bölümünde fikirlerimi belirtebilirim sanırım .

Keşke dediğiniz gibi birileri bana bu söylediklerimden dolayı para versede gidip telefonu takaslasam ama yok ..

Hocam bu lafların üzerine ben de bir iki laf etmek istiyorum.

Şimdi imzanda yazdığına göre hem Android hem de eski sürüm Windows Phone kullanmışsın. Ne kadar süre kullandın bilmiyorum ama daha o zamandan beri Windows Phone ve market uygulamaları konusunda dertlisin diye düşünüyorum.

Madem daha önceden dilin yanmış bu konuda, neden tekrardan Windows Phone'lu cihaz aldın ? Kendi kendini ateşe atmışsın. Zaten uygulama çeşitsizliğinden yakınıyorsun, Android tecrüben de var, fıstık gibi o paraya ne Android telefonlar alırdın...

Diyorsun ki 1650 Lira verdiğim telefonu araştırmama gerek kalmasın. O zaman biz de paramız olduğunda her önümüze gelen 1,5-2 milyarlık telefonları anında alalım araştırmadan sorgulamadan.. Ya da bir arabaya 60-70 milyar verelim sorgulamadan nasılsa o kadar para veriyoruz değil mi sorgulamaya hiç gerek yok ? Bu para verme-araştırma konusundaki düşüncelerine katılmıyorum açıkçası..

Özet olarak daha önce WP kullanmana rağmen yeni bir WP aldığın için burada hatayı kendinde aramalısın. İşletim sisteminin yeni olduğunu zaten biliyordun ama uygulamalar gökten yağmıyor bir anda.. Hepimiz istiyoruz ancak beklemekten başka -şu an için- çaremiz yok.. Ha yıl sonuna doğru sistem hâlâ yerinde sayarsa zaten bir çoğumuz yolunu farklı yola çizecek.. Ancak şimdilik sabrediyoruz..

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve OttomaN TigeR
serinaga

serinaga

Üye
Uyyyy oldukça gerilmiş buraları arkadaşlar, biraz yumuşatalım ...
Bir Telefon Bir Telefona ne DEMİŞ ???

Türe

Türe

Üye
Faruk abi kusura bakma ama daha önce de wp kullandın. Eksiklerinin olduğunu bildiğin halde gittin yine wp aldın. İlk aldığında övüp duruyordun. Şimdi ise gelmiş yerden yere vuruyorsun.

Sen ihtiyaçlarına göre telefon almadıysan buradakilerin suçu ne ? :hmmm

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve n000k
katil_197

katil_197

Üye
sorun mark zuckerberg te adam windows phone için facebook uygulaması çıkarmıyor ingtagram da çıkarmıyor yani google buna para vermiş olabilir :hmmm

kelebekavcisi

Üye
Valla kusura bakmayın ama sen böyle düşünceleri gördükçe resmen zevk alıyorsun galiba!! Gerçekten komiksiniz. Benim çevremdeki hemen hemen herkesin çok çeşitli sistemlerde akıllı telefonu var ve instagram kullanan sadece bir kişi! Bu uygulamanın olmamasının benim nazarımda hiçbir kötü yanı yok. Ben de kullanmıyorum ve saçmada geliyor orası ayrı. Bir tane uygulama çıkmamış aman çok büyük bir eksiklik!! Merak etmeyin ileride hepsi tıpış tıpış wp sistemine uygulama çıkartırlar.

Senin çevrende olmayabilir ama diğer insanların çevresinde sıkça kullanılan bir şey demek ki. Milyonlarca kullanıcısı olan bir uygulamaya bu gözle bakmak nasıl bir şeydir anlayamadım :bilmm İleride tıpış tıpış çıkartırlar diyorsun da milletin geçen sene oynadığı oyunları biz daha hala wp platformuna eklenmesini bekliyoruz. En basitinden Temple Run hem çok çok sonradan çıktı hemde hala 620 lere gelmedi. Şuan geldi diye haber var ama uygulama yok ortada. Millet tadını çıkardıktan sonra uygulama gelse ne olur gelmese ne olur ? Ben 5800 kullanırken whatsappta yüzlerce kişi açık olurdu, sürekli yazardı. Şimdi 620 de bakıyorum max 3-5 kişi açık oluyor onlarında sık kullandığı bir şey değil. İnsanlar whatsapp uygulamasından soğudu bize hala güncelleme gelecek... Alsın o güncellemeyi...:dry:

• Beğen
Tepkiler: charmingraul
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Canlar herkes haklı olduğu gibi Faruk kardeşim de kendi açısından haklı. Önce birbirimizi anlamaya çalışalım.

Faruk Lu,ia900'u sattığında ona iphone al diyen benim!Lumia920 çıktığında bu cihazı alma diyen de benim! Ama o 1500TL'ye bulup alırken 150TL kazandı.

Faruk telefon alırken şöyle düşündü; Bu kadar para veriyorum,öyleyse aldığım telefon hızlı,sağlam,görsel açıdan güzel,kaliteli olsun. Ve bunları düşünürken herkesin elinde olmasın değişik ve özel bir cihaz olsun. Bu aradıklarının hepsi Lumia920'de vardı. Fakat yazılım yönünde de uygulama olarak beklentilerinin olduğu aşikar. İki dünya markasının arkasında olduğunu düşünerek onların da giderilecegine güvenerek bu cihazı aldı. Microsoft ve Nokia ki özellikle Nokia bu konuda çok çalışıyor. Microsoft da çalışıyor ama daha geri planda kendisini baskı altına almadan sessizce çalışıyor. Fakat bahsettiğiniz resmi uygulamaların platforma kazandırılması için bu iki firma da beklediginiz agresif çalışmayı yapamaz. Bazılarımız koskoca Nokia ile Microsoft bassın parayı getirtsin uygulamayı diyor. Microsoft tekk bir firmaya resmi uygulaması için para öderse o andan sonra kim Windows Phone'a para almadan uygulama çıkartır. Ben söyleyeyim;enayiliği kabul etmeyen hiç kimse çıkartmaz.

Son zamanlarda Turkiye'de yetişen dünyaca ünlü bir yazılımcı arkadaşım var. Telefonu Samsung Omnia7 wp7.8
Sistemden o kadar memnun ki telefonunu hiç değiştirmeyi düşünmüyor fakat sırf HotspotShield uygulaması yüzünden İphone almak zorunda kaldığı için Microsoft'a küfrediyor.

Evet bazı kullanıcılar için bazı uygulamalar çok önemli olabiliyor. Fakat istediğiniz uygulamanın o sistemde olmaması sistemin değil uygulama yayımcısının eksiğidir. Zira bir hizmet veriyorsunuz ve bu hizmeti ayırım yapmadan tüm platformlara vermek etik olarak gorevinizdir.

Diğer uygulamalar konusunda ise örneğin fecabook ve twitter: ben neredeyse hiç kullanmam. Yakın bir akrabam Lumia920 kullanıyor. Daha önce ki telefonu da LG k970. Adamın hayatı Facebook ve Twitter. Nasıl memnun musun telefondan diye sorduğum aldığım cevap; "tek kelimeyle mükemmel ozellikle facebook ve twitter harika" oldu.Bunun gibi bir sürü örnek çevremde mevcut.

E bu adam da kullanıcı buradaki diğer arkadaşlar gibi ben de dahil herkes kullanıcı. Bu durumda ne Windows Phone ne Faruk'un ELEŞTİRDİGİ gibi kotu bir sistem, ne de forumdaki bir kaç kişinin KARALADIGI gibi berbat rezil bir sistem.

• Beğen
Tepkiler: n000k, gkcll, ÖEY ve 1 kişi daha
sekajmer

sekajmer

Üye
Ben yaklaşık 30 gündür wp kullanıyorum bence uygulamasından çok sisteme bakmalıyız öyle değil mi mesela symbian'ı ele alacak olursak her uygulama olsun sisteme optimize edilememesinden falan yakınacağız ve bu arada lumia 820 aldım her gören tek görmeyle resmen fikri değişiyor xperia ion kullanan dayım lumia 920 alıyor arkadaşım lumia 920 alıyor bir arkadaşım 820 alıyor anneme 520 yada 620 alacağız. Ve Facebook tamamen sistemde olması mükemmel bir şey birde s4 ü ele alacağım ince, hd, 2 gb ram, 4 çekirdek ve ekstra 4 çekirdekle dikkat çekiyor ama fiyat l920 ile aralarında 100tl olması telefonu basitleştirilmiş neredeyse 4katı özelliklere sahip ben burada marka ve kalite farkı olduğunu düşünüyorum ve Nokia ile devam diyorum

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Sorun sadece instagram, twitter yada başka bir uygulamada değil bence arkadaşlar bence Microsoft'un bir diğer kaziği ise wp 7.8'i tamamen unutmasi oldu!!

Başka geliştiriciler app yazdiginda tamam diyoruz wp 7.8'e göre yok...
E ama Nokia ve Microsoft'ta aynen öyle destek tamami ile kesildi ve bu yüzden bende Wp'u birakma karari aldim!
Apple'a bakin adamlar destek kelimesinin neredeyse kitabini yazacaklar o derece destek vermeye çalisiyorlar cihazlarina...

Yani instagrammis şuymuş buymuş birakin bunlari Microsoft önce adam akilli müşteriyi nasil memnun birakacagini öğresin...
Kimi görsem aylardir güncelleme bekliyorum diyor ayiptir günahtir o kadar para veriyorsun, paranla, rezil oluyorsun

sekajmer

sekajmer

Üye
Bir yönde haklısın ama ben pişman değilim kameram video çekerken yakınlaştırmamasına, upload desteği olmamasına rağmen pişman değilim

nanotex

nanotex

Üye
sorun mark zuckerberg te adam windows phone için facebook uygulaması çıkarmıyor ingtagram da çıkarmıyor yani google buna para vermiş olabilir :hmmm
Zükerberg in google dan para alacak kadar fakir ve onursuz olduğunu sanmıyorum :D Zaten facebook ile microsoft un arası çok iyi bildiğim kadarıyla. Skype arama entegresi, bing çeviri vs..

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Cevapları tek tek okudum . Bi iki arkadaşın yazdıklarını kaale almıyorum kesinlikle . İlk önce nasıl tartışılması gerektiğini ve üslup tarzınızı özenle değiştirerek gelin ondan sonra konuşuruz .

Bu forumda tek danıştığım insan ve yine içimdekilere tercüman olan insan Ali Kemal abi .

Yani arkadaşlar nedir bu agresif tavırlarınız yahu ? Boşverelim bi tamam yana koyun lumiayı , iphone u , samsungu . Yani nedir amacınız tam olarak ?

Bi kaçı benim para aldığımı ima eder , bi tanesi gelipte bizi germe der , öbürü iyice araştırsaydın der .

- Ben para alsam ilk önce şu dandik ötesi telefonu satar alacağım parayla gider iphone alırım bu 1 .

- Eleştiren bi adamım ve sizde babanızın hissesinin bu şirketlerde olmadığını tahmin ettiğim firmalar için ölesiye savunu yapmayın bu 2

- Ali kemal abininde dediği gibi ben bu telefonu bişeyler umarak , beklenti içine girerek aldım . Siz hiç kafanızı yormayın bi çoğunuzu teknoloji bilgimle alt etmeyide bilecek yaş ve kapasitedeyim . Bu telefonuda tillahına kadar bilen biriyim . Sizlerin bir çoğu daha lumianın '' L '' harfini belki bilmezken ben çok çok önceden almanyadan Lumia getirtmiş bi teknoloji delisiyim .

Sonuçmu ? Sonuç bu . Beklentilerim boşa çıktı . Bakın bu böyle devam edermi ben bilemem . Önyargımda asla yok . Belki dev bi sistem olur belki RİM gibi ezilir gider . Ama benim son kararlarım budur . Bu kadar agresifleşmenize , çirkefleşmenize hiçmi hiç gerek yok . Bu telefonlara sadece siz para vermediniz . Bu forumda sizi memnun etmek için girip her konuda övmeyi ve her mesajın altına teşekkürler yazmaya gerek duymuyorum , duymayı düşünmüyorum .

Bu bölümdede her zaman girip bilgi birikimimi paylaşacağım . ( Çok para verdiler biliyomusun )

partyhard

Üye
Benim anladığım şey arkadaş wp çok gelişcek hayallerine kapılmışş ve lumia almış. Kimse inkar etmesin bu forumda ki wp sempatizanlığı hiç bir forumda yok. sonuç olarakta pişman olmuş ve onun gibi düşünen akıllı telefonu akıllı telefon gibi kullanan arkadaşlara önermiyo. Benim facebook hesabım yok youtube yoksa şu var gezi olaylarından dolayı twitter kullanmıyorum sana para mı verdiler bu kadar saçmalamanın anlamı yok

• Beğen
Tepkiler: musicianfaruk
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
susmak olgunluktandır. Bazen susarım,dinlemek anlamak için. Bazen susarım öğrenmek için. Susturmak da olgunluktandır. Bazen sustururum ki sevdiklerim konuştuklarıyla hem kendine hem başkalarına zarar vermesin. Anlıyorum ki bu konuda birbirinizi anlayıp ortak yol bulamadan birbirinizi kırmaya doğru yol almışsınız. O yüzden yönetim olarak hiç prensibimiz olmasa da başka bir yönetici arkadaşım açtığı konuyu üzülerek kapatıyorum.

(dostum affına sığınarak) :sır:

• Beğen
Tepkiler: n000k
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt