m542tf
Üye
Öey burası forum ve iyi kötü fikirlere açık olmalısın
Tıpış tıpış gelmesini bekleme dostum . Bekleme mağdur oluyoruz paramızla . Bunun adı mağduriyet .
Hayır geliyoda noluyo orasıda ayrı bi konu . Eksik , çarık çuruk hep .
Şuan doğru düzgün facebook varmı ? Eksik
Doğru düzgün twitter varmı ? Eksik
İnstagram varmı ? Hiç yok .
Vine varmı ? Hiç yok .
Message me ? Oda yok .
BBM gelecek yakında iosa androide o konuşuluyomu ? Oda yok .
E biz ne kullanıyoruz ? Akıllı telefon MU ?
Fikirlerinizi anlayabiliyorum . para verdik ve kötü bi yorumda üzülüyoruz . Ama bu yanlış . burda dile getire getire anlarız ne anlarsak . Ve üzerine basa basa belirtiyorumki bu kullanıcının kullandıklarına ve arayışlarına bağlı bi durumdur .
Şuan bana göre henüz bi sistem değildir . Henüz bi arayüzü tadında . Sistem olması için baş etken olan mağazasının ileri derecede iyi olması gerek .
Ve son olarak 1 senesini doldurmamış bi sistem denmesin bu sisteme çünkü bunun öncesindeki WP 7 - 7.5 gibi sistemlerde yine aynı telefon ve yine aynı işletim sistemi şirketine bağlı .
1. Facebook hesabim yok
2. Twitter son gezi olaylarindan sonra sildim yani yok
3. İnstagram hesabım yok
4. Vine o da yok
5. Message me hesabım yok
bunlar olsada olur olmasada benim için ne bir eksi nede artı

İleride tıpış tıpış çıkartırlar diyorsun da milletin geçen sene oynadığı oyunları biz daha hala wp platformuna eklenmesini bekliyoruz. En basitinden Temple Run hem çok çok sonradan çıktı hemde hala 620 lere gelmedi. Şuan geldi diye haber var ama uygulama yok ortada. Millet tadını çıkardıktan sonra uygulama gelse ne olur gelmese ne olur ? Ben 5800 kullanırken whatsappta yüzlerce kişi açık olurdu, sürekli yazardı. Şimdi 620 de bakıyorum max 3-5 kişi açık oluyor onlarında sık kullandığı bir şey değil. İnsanlar whatsapp uygulamasından soğudu bize hala güncelleme gelecek... Alsın o güncellemeyi...
Zaten facebook ile microsoft un arası çok iyi bildiğim kadarıyla. Skype arama entegresi, bing çeviri vs...gif)