Hangi ünlü marka Kamerasi ile Fark yaratacak görelim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Hangi ünlü marka Kamerasi ile Fark yaratacak görelim.
NOKİA 808;

41 megapiksel sensör, Carl Zeiss mercek ve Nokia’nın geliştirdiği over-sampling teknolojisini bir araya getiriyor; standart çözünürlüklerde (2/3, 5 ve 8 megapiksel) netliği azami korurken zoom yapmak, yedi piksellik bilgiyi bir piksele sıkıştırabildiği için bir telefonda en net görüntüyü almak mümkün.




SONY XPERİA TX;

Sony tarafından Cyber-shot™ ve Handycam® için geliştirilen yüksek çözünürlüklü Exmor R™ CMOS Sensör, harika bir kontrasta ve zengin renklere sahip, görüntü parazitinin daha az olduğu, göz alıcı, ayrıntılı HD video ve fotoğraflar çeker.

Exmor R™ CMOS Sensör ile özellikle loş ışıklı iç mekanlarda ve atmosferik alacakaranlık anlarında farkı göreceksiniz.







IPHONE 5;

8 Megapiksel kamerası bulunan iPhone 5'in diyafram değeri ise f2.4 Apple'a göre yüzde 40 daha hızlı çekim yapabilen yeni kamerada daha önce standart olarak bulunmadığı için eleştirilen Panorama modu da bulunuyor. Bu modda oluşturulan fotoğraflar ise 28 Megapiksel çözünürlüğe sahip oluyor.

Özel mercek, gelen ışığı şekillendirmek için, görüntünün tamamını daha keskin hale getiren beş hassasiyet bileşeni içerir. Büyük
f/2.4 diyafram, daha fazla ışığın girmesini olanak tanır ve fotoğrafların daha parlak görünmesini sağlar. Gelişmiş karma kızıl ötesi filtre, daha doğru ve homojen renkler için zararlı kızılötesi ışığı dışarıda tutar.





HTC ONE X ;

HTC One X’te de One S’te olduğu gibi LED flaşlı 8 megapiksel kamera modülü ve HTC’nin kendi geliştirdiği ImageSense teknolojisi bulunuyor. Oluşan paket sonucunda One X kullanıcılarına hızlı şekilde fotoğraf veya video çekim imkanı sunuluyor. One X’in kamera uygulaması da bir saniyenin altında bir sürede açılıyor, çekim yapmaya hazır hâle geliyor. Tek bir dokunuşla göz açıp kapayıncaya kadar fotoğraf çekebilir, böylelikle herhangi bir ayrıntıyı kaçırmamış olursunuz. Güzel anları hızlı bir şekilde ölümsüzleştirmek isteyenler için fotoğraf ve video çekim tuşları tek bir arayüzde toplanmış. Böylelikle fotoğraf çekmek isterken yanlışlıkla video çekmeye başlamak gibi hataların önüne geçiliyor.


Sürekli çekim modu sayesinde hareketli objelerin görüntülerinin yakalanması veya portre fotoğraflarında istenmeyen göz kapanmalarının önüne geçilmesi mümkün oluyor. Sürekli çekim modu açıkken fotoğraf çekim tuşuna sürekli bastığınızda art arda 20 fotoğraf çekiliyor. Bunlardan en iyisini otomatik olarak seçip kaydedebileceğiniz gibi, kaydedilen fotoğrafları elle ayarlayıp da kaydedebilirsiniz. One X’teki Instagram tarzı filtreler sayesinde çektiğiniz fotoğrafları çok daha çekici ve etkileyici hâle getirmeniz de mümkün. HDR, yüz ve gülümseme yakalama, grup portre, panorama ve makro gibi çeşitli sahne modları barındıran One X’in kamerası düzgün bir kamera deneyimi sunuyor.


One X’in f/2.0 açıklıklı kamerası ve arkadan aydınlatmalı sensörü düşük ışık şiddetli ortamlarda bile tatmin edici kareler yakalama fırsatı sunuyor. Çekilen fotoğrafların renk doğruluğu ve doygunluğu One S’in kamerasıyla çekilenlere göre biraz daha iyi seviyede. Otomatik odaklı kamera hızlı odaklama özelliği sayesinde yakın çekimlerde düzgün bir şekilde odaklama ve etkileyici kareler yakalama fırsatı sunuyor. Dış çekim performansının oldukça iyi seviyede olduğunu da belirtmeden geçmeyelim. Gece, flaş kapalı şekilde yaptığımız çekimlerde ise gürültünün etkisi hissediliyor. LED flaş yeterli ışığın olmadığı durumlarda çekimin düzgünlüğünü artıran bir faktör.






LG OPTİMUS G;

Qualcomm’un dört çekirdekli S4 Pro işlemcisine sahip ilk akıllı telefon olan Optimus G’nin güçlü donanımın yanı sıra fark yaratan özelliklerinden biri de kamerası. 13 megapiksel çözünürlüğünde görüntü yakalayabilen bu kamera için LG, dünyanın en iyisi olduğunu iddia ediyor

[video=youtube;71Bh_OZZBUA]http://www.youtube.com/watch?v=71Bh_OZZBUA&feature=player_embedded[/video]





GALAXY S3;

Samsung Galaxy S3'te 8 MP'lik oldukça iyi bir kamera sensörü olmasına rağmen, rakiplerinin bazılarındaki gibi kamera 2-3 mm dışarıya çıkmamış. Bu da arka tarafın daha hoş görünmesini sağlıyor.
Sıfır Deklanşör Gecikmesi özelliğine sahip Akıllı Kamerası sayesinde, anı kaçırmadan fotoğraf çekerken, En İyi Fotoğraf özelliği ile grup halinde çekilen 8 fotoğraf arasından en iyisini seçebilirsiniz




Ve gelmiş gecmiş en büyük soru siz hangisini tercih ederdiniz?
 


Uruloki

Uruloki

Üye
Valla o degilde one x de 20 fotoğraf sınırını kaldirabiliyorsunuz
 
Polymath

Polymath

Üye
808 tabiki.
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
808 pureview tabiki (h)
 
avcitalip

avcitalip

Üye
tartışmaya bile gerek yok tabiki 808 :ehe
 
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
elbette içlerinden en iyi kameraya sahip telefon 808;) işin komik yanı ise iphone daki 2/4 olan diyafram acıklıgının övülmesi olmuş. n8 deki diyafram acıklıgı bile 1/1.8 ;) yani burdaki cihazlar iki üç sene önce çıkmış olan n8 i bir gecsinler sonra 808 ile yarısırlar.....
 
hunter41

hunter41

Üye
ben sony i tercih ederim Xperia s gibi bi alet bir telefondan beklenilenin üstünde resimler çekiyor
 
Kerim.

Kerim.

Üye
Symbian olduğu için 808:bad: ben one x'in kamerasını beğeniyorum
 
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Yalnız en iyi telefon değil en iyi kamera karşılaştırması.Gidip nasıl Symbian olduğu için 808 değil ya da Xperia, One X diyebiliyorsunuz aklım almıyor.
 
avcitalip

avcitalip

Üye
808'i eğer akıllı telefondan sayıyorsak kamera konusunda 808'in üzerine yoktur diğerleri hikaye :oke:
 
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
808 Suan Dunyanin En Iyi Kamerali Telefonu .. :)
 
amcalu1

amcalu1

Üye
Lumia 920 nerde
 
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Hakikaten o nerde:allalla:

- - - Eklendi - - -

Heralde her markadan bir telefon yapmışlar:hmmm

Karşilaştırmayi kendim yaptım nokia 808 in kamerasi lumiadan iyidir sanırsam.

+ arkadaşlar herşey pixel ile bitmiyor lens ne kadar kaliteliyse o kadar resim güzel ve net görunur :)
 
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Karşilaştırmayi kendim yaptım nokia 808 in kamerasi lumiadan iyidir sanırsam.

+ arkadaşlar herşey pixel ile bitmiyor lens ne kadar kaliteliyse o kadar resim güzel ve net görunur :)
7

Tamamda 920 diğerlerinden daha başarılı onlar neden var o zaman.Heleki SIII :hmmm
 
CasuS_87

CasuS_87

Üye
Sony bence bu işi biliyor ;) Sony derim :)
 
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
one x fark yaratır :)
 
Jomolocco

Jomolocco

Üye
808 su an ki en iyi kamera
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt