Instagram'dan yine iyi haber gelmedi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Instagram'dan yine iyi haber gelmedi!

Facebook az önce Instagram servisi için video desteği getiren yeni bir güncelleme duyurdu. Servisin iOS ve Android uygulamaları artık kullanıcılara 15 saniyeye kadar video yükleme imkanı ve 13 canlı filtre, çerçeve ve dijital resim stabilizasyonu imkanı veriyor.

Servisin Windows Phone'a gelip gelmeyeceği sorusu doğrudan Mark Zuckerberg'e soruldu.

İşte sonuç:

Soru: Instagram'ı ne zaman Windows Phone'da göreceğiz?
Cevap: Windows Phone gerçekten ilgi çekici, ancak şu anda duyuracağımız herhangi bir şey yok.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
nedir şu instagram meraklılığı gelse ne olur gelmese ne olur nokianın lensleri yeter :)

partyhard

Üye
Vine gibi mi olmus bi yukleyim

evarietyw

evarietyw

Üye
İnstagtam nedir ne işe yarar ondan bile haberim yok benim. :)

nanotex

nanotex

Üye
Yaktın bizi zükerberg :ağlarım:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Teşekkürler Özgür, artık ümitlenmenin yersiz olduğu kesin.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Nokianın filtreleri yetermi :) yetsin ? hatta 10 bin tane muazzam filtre olsun ?

Siz hala neyi savunuyosunuz ben anlamıyorum hakikaten . Önemli olan filtre değil diye kaç milyon defa yazmamız gerekiyoki .

Önemli olan PLATFORM . Büyük harflerle yazdımki belki bi faydası olur .

Sen İnstagram bi platformdur . Whatsapp , Viber , Message me bir platformdur . Yani yaygın olan ve insanların en çok kullandığı programlardır .

Misal arama yaparken viber harici programlar bulabilirsiniz markette . Alın bi yükleyin bakalım rehberinizde kaç kişi kullanıyomuş o diğer programı .

İnstagramda böyle . Markette varya hani 2 insta bilmem ne . Alalım yükleyelim bakalım kaç kişi nerden bilecek arkadaş o programı ?

Bi tane uygulama geldi onun yerine ama tutmuyo yerini . Her ne kadar platform olarak instagrama fotoğraf yükleyebilsekte bu seferde önümüze 2 engel çıkıyo . Filtreler eksik ve ücretlisini almadan tag vs gibi şeyler yapamıyosun .

Kısacası windows phone muazzam derecede pişmanlıktır ve ben geliştiricilerin windows phone a kesinlikle zaman harcamadığını düşünüyorum .

Sen windows phone olarak telefonu kitli yapıyosun ve 3. parti uygulama şirketlerine yeteri özgürlüğü yaşatmıyosun . Kısacası pazarda daha böcekken fil olmaya , cin olmadan adam çarpmaya çalışıyosun !

Bende canı yanmış bi kullanıcı olarak kendi fikirlerimi daima yazıcamki okuyanlar en azından hak versin , vermesin pişman olmuş birinin fikrini görsünler .

• Beğen
Tepkiler: BLACKLINE, charmingraul, hsynkckygcı@ ve 2 diğerleri

Lenneth

Üye
  • Beğen
Tepkiler: musicianfaruk
Lumiance

Lumiance

Üye
  • Beğen
Tepkiler: PureFood ve nanotex
ÖEY

ÖEY

Üye
Doğru düşünüyorsunuz :)
Valla kusura bakmayın ama sen böyle düşünceleri gördükçe resmen zevk alıyorsun galiba!! Gerçekten komiksiniz. Benim çevremdeki hemen hemen herkesin çok çeşitli sistemlerde akıllı telefonu var ve instagram kullanan sadece bir kişi! Bu uygulamanın olmamasının benim nazarımda hiçbir kötü yanı yok. Ben de kullanmıyorum ve saçmada geliyor orası ayrı. Bir tane uygulama çıkmamış aman çok büyük bir eksiklik!! Merak etmeyin ileride hepsi tıpış tıpış wp sistemine uygulama çıkartırlar.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Öey burası forum ve iyi kötü fikirlere açık olmalısın ;)

Tıpış tıpış gelmesini bekleme dostum . Bekleme mağdur oluyoruz paramızla . Bunun adı mağduriyet .

Hayır geliyoda noluyo orasıda ayrı bi konu . Eksik , çarık çuruk hep .

Şuan doğru düzgün facebook varmı ? Eksik

Doğru düzgün twitter varmı ? Eksik

İnstagram varmı ? Hiç yok .

Vine varmı ? Hiç yok .

Message me ? Oda yok .

BBM gelecek yakında iosa androide o konuşuluyomu ? Oda yok .

E biz ne kullanıyoruz ? Akıllı telefon MU ?

Fikirlerinizi anlayabiliyorum . para verdik ve kötü bi yorumda üzülüyoruz . Ama bu yanlış . burda dile getire getire anlarız ne anlarsak . Ve üzerine basa basa belirtiyorumki bu kullanıcının kullandıklarına ve arayışlarına bağlı bi durumdur .

Şuan bana göre henüz bi sistem değildir . Henüz bi arayüzü tadında . Sistem olması için baş etken olan mağazasının ileri derecede iyi olması gerek .

Ve son olarak 1 senesini doldurmamış bi sistem denmesin bu sisteme çünkü bunun öncesindeki WP 7 - 7.5 gibi sistemlerde yine aynı telefon ve yine aynı işletim sistemi şirketine bağlı .

• Beğen
Tepkiler: charmingraul, enterneoll ve yşm
ÖEY

ÖEY

Üye
Ben kötü fikirlere açığım ama wp sistemini her yeren düşünceye balıklama atlayan fikirlere karışıyım. Daha bu akşam başıma geldi iphone 5'i olan bir arkadaşım çektiği bir fotosunu bana gönderemedi bluetoothla! Hem wp sistemini yerden yere vuracaksınız hem de yıl 2013 olmuş en basit bluetooth ile foto gönderecemeyeceksiniz ve üstüne wp sistemini yerin dibine batıracaksınız! Size göre arayüz bana göre gayet düzgün işleyen bir işletim sistemi. Ayrıca wp7 ile wp8 tamamen farklı çekirdekler ve kodlar üzerine kurulmuş işletim sistemleri olduğundan onları karşılaştırmak yanlış olur. Sistemin eksikleri var mı? Evet var. MS yavaş davranıyor mu? Evet davranıyor. Ama bu kadar da büyütecek bir sorun yok ortada. Ben telefonu gayet güzel ve işlevsel kullanabiliyorum. Bana yetiyor. Twitter var mı evet var? Gayette düzgün çalışıyor. Pek çok arkadaşım bu gezi olaylarının en yoğun anlarında giremezken ben girebiliyordum twitter'a. Facebook beta gayet yeterli ha eksikleri var evet ama adı üstünde beta ilerleyen günlerde final sürümü geldiğinde diğer platformlardan daha üstün bir uygulamaya kavuşacağız. Vine + message me zaten yaygın kullanılan uygulamalar değil ve bence çok büyük bir eksiklik de değil ki message me ilerleyen dönem de gelecek wp8'e. İnstagram için görüşlerimi belirtmiştim zaten. Gereksiz bir uygulama bence. Bu sistem yeni fakat diğer platformların çıkış zamanına göre çok daha iyi bir durumda ve gelecek güncellemelerle daha da iyi olacak potansiyele sahip. Ben wp'nin çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Sonuçta bunlat telefon sizi uzaya götürmesini beklemeyin yahu.

• Beğen
Tepkiler: FeRhAt0152, sameet33 ve nanotex
musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Öey anladığım kadarıyla arayışlarımız farklı o yüzden fikirlerimizin çatışması doğal . Diyorum ya gerçektende insanın ne aradığına neler kullandığına bağlı . Bana göre kötü olan sana göre bu yüzden iyi gelebilir . Çok normal bi durum .

Program konusundada gelenler hep eksik şuan . Whats app özellikle adamı deli etmeye yetiyo . Ki bunlar sadece market eksikleri . Telefonunda birsürü eksiği var . Hala ve hala sabredeceklere , bekleyeceklere başarılar ve bol bol sabır diliyorum .

Yeni alacaklara ise '' aman dikkat edin ve iyi araştırın '' diyorum .

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu karalama işlerinde iyi para var mı? :hmmm

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve FeRhAt0152
DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Öey anladığım kadarıyla arayışlarımız farklı o yüzden fikirlerimizin çatışması doğal . Diyorum ya gerçektende insanın ne aradığına neler kullandığına bağlı . Bana göre kötü olan sana göre bu yüzden iyi gelebilir . Çok normal bi durum .

Program konusundada gelenler hep eksik şuan . Whats app özellikle adamı deli etmeye yetiyo . Ki bunlar sadece market eksikleri . Telefonunda birsürü eksiği var . Hala ve hala sabredeceklere , bekleyeceklere başarılar ve bol bol sabır diliyorum .

Yeni alacaklara ise '' aman dikkat edin ve iyi araştırın '' diyorum .

Sonuna kadar hak veriyorum ve dediklerinde sonuna kadar da haklisin kardeşim...

Ben yaz boyunca çalişip L800 aldim ayni arkadaşim samsung'un dandik bir android telefonunu aldi bugün göruyorum telefonu uygulama dolu benimkinde hepsi eksik...

Tam 5 aydir adam akilli guncellemeler bekleyen biriyim, ama adamlar açiklama dahi yapmiyorlar sanki getirecekleri guncelleme ile telefon uçacak

PureFood

PureFood

Üye
Böylece gelecek gelmeyecek konusu kapanmış oldu.. İlginç..

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
Öey burası forum ve iyi kötü fikirlere açık olmalısın ;)

Tıpış tıpış gelmesini bekleme dostum . Bekleme mağdur oluyoruz paramızla . Bunun adı mağduriyet .

Hayır geliyoda noluyo orasıda ayrı bi konu . Eksik , çarık çuruk hep .

Şuan doğru düzgün facebook varmı ? Eksik

Doğru düzgün twitter varmı ? Eksik

İnstagram varmı ? Hiç yok .

Vine varmı ? Hiç yok .

Message me ? Oda yok .

BBM gelecek yakında iosa androide o konuşuluyomu ? Oda yok .

E biz ne kullanıyoruz ? Akıllı telefon MU ?

Fikirlerinizi anlayabiliyorum . para verdik ve kötü bi yorumda üzülüyoruz . Ama bu yanlış . burda dile getire getire anlarız ne anlarsak . Ve üzerine basa basa belirtiyorumki bu kullanıcının kullandıklarına ve arayışlarına bağlı bi durumdur .

Şuan bana göre henüz bi sistem değildir . Henüz bi arayüzü tadında . Sistem olması için baş etken olan mağazasının ileri derecede iyi olması gerek .

Ve son olarak 1 senesini doldurmamış bi sistem denmesin bu sisteme çünkü bunun öncesindeki WP 7 - 7.5 gibi sistemlerde yine aynı telefon ve yine aynı işletim sistemi şirketine bağlı .

1650 lira vererek alacağın telefonu araştırmadıysan seni hiçbir forum kurtaramaz. Microsoft ne zaman çıkıpta biz bunları bunları getireceğiz dedi gelmişsin Windows Phone hayal kırıklığı diyorsun.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
1650 lira vererek alacağın telefonu araştırmadıysan seni hiçbir forum kurtaramaz. Microsoft ne zaman çıkıpta biz bunları bunları getireceğiz dedi gelmişsin Windows Phone hayal kırıklığı diyorsun.

1650 Lira verdiğim telefonu bi zahmet araştırmama gerek kalmasın be dostum ?

Ayrıca karalama dediğiniz şey gayet medenice eleştirilerim . İlla çıkıp burada windows phone şahane , çok farklı çok hızlı demem gerekiyo size yaranabilmek için ama üzgünüm dostlarım .

Ben bi kullanıcıyım ve buda çok sevdiğim bi forum . Kullandığım telefonda şuan Lumia 920 olduğuna göre bu wp bölümünde fikirlerimi belirtebilirim sanırım .

Keşke dediğiniz gibi birileri bana bu söylediklerimden dolayı para versede gidip telefonu takaslasam ama yok ..

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
  • Beğen
Tepkiler: PureFood ve OttomaN TigeR
musicianfaruk

musicianfaruk

Üye

25.000 + yemek çekleri + sigorta. Yalnız " mayışlar " yatmayınca şaşırıp arada bir ters tepkiler de veriyor bu arkadaşlar.

Sen o paranın sadece 5 bin TL sini bana ver ben sana devri alemi karalayayım dostum :)

Bizde tutup '' bu windows phone sevdalılarına acaba microsoft paramı veriyo '' dersek işin içinden çıkamayız valla . Niye olmasınki ? Daha mümkün bence piyasadaki ezik bi telefon sistemi için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt