İlk maaşımla yeni bir telefon alacağım, özellikleri ben yazayım, siz tavsiye edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
arkadaşlar teknosa bu tele 899 diyor: hepsiburada ise 740: neden bu kadar fARK var?
Teknosadan alma da nerden alısran al teknosada hem fiyat kazık hem de sorunlu mal satıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

Kingmortall

Kingmortall

Üye
samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah arkadaşlar gerçi ben gidip normal bi telefoncudan alacağım, samsundayım ve burda pek avm yok. sizce hangi garanti şirketin güvencesindeki teli alayım?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
eyvallah arkadaşlar gerçi ben gidip normal bi telefoncudan alacağım, samsundayım ve burda pek avm yok. sizce hangi garanti şirketin güvencesindeki teli alayım?

kvk da genpa da aynı ama kvk daha iyi kvk almaya bak ama genpada olur

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
kvk samsung satıyor mu ki?

specialfortes

specialfortes

Üye
5800 AnLatmıssın arkadaş Sen :)

Ocean258

Ocean258

Üye
nokiadan ayrılmayı dusunerek ısabetlı bı karar vermıssın hocam :) Symbianla ugrasılmaz artık.. Ben Optimus black kullanıyorum tavsıye ederım.. Tasarımı,Ekran kalıtesı,parlaklıgı mukemmel.. 4 ınc ekranlı telefonlara gore şarjıda baya ıyı gıdıyor bence 2 gun sonunda şarja takıyorum. 3G gorusme cok yapıyorsan on kamerası 2.0 mp farkı arama yapınca anlıosun zaten.. android 2.2 froyo yuklu,oyun ve uygulamalarda sıkıntı yasamıyorsun bu yuzden google marketten hepsı bedavaya gelıyor. fiyatına gore en ıyı smartphone'lardan bırısı bence bakmanı tavsıye ederım..

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar günlerdir bu konu başlığıyla sizi rahatsız etmekteyim. ama anlayacağınız üzere iyi bir tel alıp değiştirmemek istiyorum. wave 2'de çok kararlıydım ama benim aradığım asgari özellikler kamerası en az 3 mp ve otofokusla flaşlı olması. bu yüzden birçok özelliğini kullanmayacağım wave tarzı tel almak istemiyorum. 750 tl de vermek tabi. nokia 6303i teli çıktı karşıma aradığım asgari özellikler var, yine nokia 5630 xpressmusic ve samsung m8800 pixon diye de buldum. bunlar arasında en sağlamı ve şarjı en iyi gideni almak istiyorum. bilen varsa bunları yorumlarsa memnun olurum. çünkü teli perşembe günü alacağım.

umut681

umut681

Üye
wave tarzı telefonlar 2 gün gidiyor ortalama.kurcalarsanız 1 gün gider.

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
şuan galaxy ace ve wave 2 arasında kararsızım. ace daha ucuz ve daha kısa. ama androidle ilgili hiçbir bilgim yok. ace'de de tuş kilidi var mı ve ben sadece mesaj, arama ve kamera için tel alacağım. ace yeterli mi bana

umut681

umut681

Üye
ace önermem ben pahalı geldi biraz bana

estorak

estorak

Üye
LG Optimus Black :oke:

yasargs07

Üye
Qwerty klavye. Yeni Nokia e6 Işlem tamam.

uribaju

uribaju

Üye
auto focusu neden bu kadar önemsiyorsunuz anlamadım sonuçta hiçbir telden profosyonel çekimler beklememek lazım.c7 yi size tavsiye ederim a.f haricinde dediğiniz özelliklerin hepsi var.a.f olmasada fullfocus sayesinde 8mp kameranın farkını hissettiriyor. isterseniz forumda bir arkadaş c 7 ile çektiği fotoğrafları paylaşmıştı onlara bakın derim.720p hd kalitede video çektiğini de unutmamak gerekir.uzun süredir kullanıyorum ve çok memnunum telefon tüm isteklerine cavap verecek nitelikte ayrıca muhteşem tasarımı,gorilla glass çizilmez ekranı,çelik kasası ve nfc de cabası.hatta yeni çıkmış olan c7nin özelliklerinin geliştirildiği nokia 701 e de bir göz atın derim.uzun süre nokia kullandığınız için android sistemli telefonları önermiyorum çünkü alışmanız zor olur symbiandan farklı.

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
valla bilmiyorum ya 500 liradan fazla vermek istemiyorum tellere. aradığım tek şey iyi bir kamera

uribaju

uribaju

Üye
valla bilmiyorum ya 500 liradan fazla vermek istemiyorum tellere. aradığım tek şey iyi bir kamera
ozaman c7 veya c6-01 öneririm bütçeye göre fiyatlarına bir bakın bence gayet kaliteli telefonlar..

estorak

estorak

Üye
500 liradan fazla vermeyeceksin 2 ay sonra sıkılıp yenilemek isteyeceksin bence paranı toparla hevesinin geçmeyeceği bir şey al derim :D

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
ne yapsam bilmiyorum. bu otofokus sadece yakın çekimde mi gerekli? ben genelde ortam fotosu ya da arkadaş aile ortamı çekerim. ssizce ne yapayım

uribaju

uribaju

Üye
ne yapsam bilmiyorum. bu otofokus sadece yakın çekimde mi gerekli? ben genelde ortam fotosu ya da arkadaş aile ortamı çekerim. ssizce ne yapayım
dediğin için oto fokusun olmasına gerek yok fullfokus her türlü yeter istediğin verimide alırsın

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
peki e52 alsam yeterli mi benim için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt