<div class='quotetop'>(Kuzen® @ Dec 30 2005, 01:34 PM) [post=241052]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(DefectoR @ Dec 30 2005, 01:17 PM) [post=241037]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Herkes günün bomba resmine takmış ama bende aslında günün resmi die ifade edebileceğimiz 4 resim var hepsini de sizlere açıklaması ile suniim
1. resimde bendeniz'e dikkat ederseniz herkesten farklı bi poz vererek o nacizane vücudumu ( kendileri 100 kg dir ) inceltmeye çalışmış bulunmaktayım
2.resimde Kuzen arkadaşımızın daha önündeki yemeği yemeden taaa Çanakkaleden misafir gelen msw arkadaşımızın yemeğine gözünü diktiğini görüyoruz, çok yzık kuzen ayıp sana ayıp...
3. resimde : ben her zaman bişi derim kim benim hakkımda ne yaparsa Allah ona 2 katını versin... Bu resimde görmüş olduğunuz üzere Kuzen arkadaşımız resime güzel bi obje eklemiş...
4. resimde demiştim ya işte kim hakkımda ne yaparsa Allah 2 katını versin die, işte naparsın etme bulma dünyası Kuzen arkadaşımız bana 2 kulak yaptı ama 4 kulak olarak kendisine geri döndü
[/b][/quote]
Bana ait olan fotolar özellikle 4 kulak olan kesinlikle fotoşop tur.
[/b][/quote]
Falla resimlerin aynısı sende de bende de ozanda da msw de de var