II. Geleneksel Maxicep zmir Bulumas Resimleri

Sponsorlu Bağlantılar

DefectoR

Bunlar da karşılık olarak seçtiğim smileyler photoshop dediniz dimi... ii ben diğer resimler üzerinde biraz çalışiim

DefectoR

Herkes günün bomba resmine takmış ama bende aslında günün resmi die ifade edebileceğimiz 4 resim var hepsini de sizlere açıklaması ile suniim

1. resimde bendeniz'e dikkat ederseniz herkesten farklı bi poz vererek o nacizane vücudumu ( kendileri 100 kg dir ) inceltmeye çalışmış bulunmaktayım
2.resimde Kuzen arkadaşımızın daha önündeki yemeği yemeden taaa Çanakkaleden misafir gelen msw arkadaşımızın yemeğine gözünü diktiğini görüyoruz, çok yzık kuzen ayıp sana ayıp...
3. resimde : ben her zaman bişi derim kim benim hakkımda ne yaparsa Allah ona 2 katını versin... Bu resimde görmüş olduğunuz üzere Kuzen arkadaşımız resime güzel bi obje eklemiş...
4. resimde demiştim ya işte kim hakkımda ne yaparsa Allah 2 katını versin die, işte naparsın etme bulma dünyası Kuzen arkadaşımız bana 2 kulak yaptı ama 4 kulak olarak kendisine geri döndü

UndeRqRo.uNd

Üye
<div class='quotetop'>(DefectoR &#064; Dec 28 2005, 03&#58;36 PM) [post=239447]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ahanda herkesin beklediği resim arkadaşlar gördüğünüz gibi hiç bişi yok
[/b][/quote]

sayın çelik aldı eline fotoyu karızma çekilecek ya kendi Allah onu böyle yaptı

Kuzen

<div class='quotetop'>(DefectoR &#064; Dec 30 2005, 01&#58;17 PM) [post=241037]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Herkes günün bomba resmine takmış ama bende aslında günün resmi die ifade edebileceğimiz 4 resim var hepsini de sizlere açıklaması ile suniim

1. resimde bendeniz&#39;e dikkat ederseniz herkesten farklı bi poz vererek o nacizane vücudumu ( kendileri 100 kg dir ) inceltmeye çalışmış bulunmaktayım
2.resimde Kuzen arkadaşımızın daha önündeki yemeği yemeden taaa Çanakkaleden misafir gelen msw arkadaşımızın yemeğine gözünü diktiğini görüyoruz, çok yzık kuzen ayıp sana ayıp...
3. resimde : ben her zaman bişi derim kim benim hakkımda ne yaparsa Allah ona 2 katını versin... Bu resimde görmüş olduğunuz üzere Kuzen arkadaşımız resime güzel bi obje eklemiş...
4. resimde demiştim ya işte kim hakkımda ne yaparsa Allah 2 katını versin die, işte naparsın etme bulma dünyası Kuzen arkadaşımız bana 2 kulak yaptı ama 4 kulak olarak kendisine geri döndü
[/b][/quote]

Bana ait olan fotolar özellikle 4 kulak olan kesinlikle fotoşop tur.

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Güzel Fotolar

UndeRqRo.uNd

Üye
kuzen sana aç qözlü demiş reme bak manyaq yapmış : ))

DefectoR

<div class='quotetop'>(Kuzen® &#064; Dec 30 2005, 01&#58;34 PM) [post=241052]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(DefectoR &#064; Dec 30 2005, 01&#58;17 PM) [post=241037]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

1. resimde bendeniz&#39;e dikkat ederseniz herkesten farklı bi poz vererek o nacizane vücudumu ( kendileri 100 kg dir ) inceltmeye çalışmış bulunmaktayım
[/b][/quote]

[/b][/quote]

Falla resimlerin aynısı sende de bende de ozanda da msw de de var

jöly

Üye
<div class='quotetop'>(UndeRqRo.uNd &#064; Dec 30 2005, 01&#58;26 PM) [post=241046]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(DefectoR &#064; Dec 28 2005, 03&#58;36 PM) [post=239447]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ahanda herkesin beklediği resim arkadaşlar gördüğünüz gibi hiç bişi yok
[/b][/quote]

sayın çelik aldı eline fotoyu karızma çekilecek ya kendi Allah onu böyle yaptı
[/b][/quote]

msw

msw

Üye
    Konu Sahibi
[/b][/quote]
Aaa ewt yemeğime göz dikmiş...Way kuzen way....

<div class='quotetop'>(Kuzen® &#064; Dec 30 2005, 01&#58;34 PM) [post=241052]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

[/b][/quote]
Tabi tabi öyledir...

<div class='quotetop'>(DefectoR &#064; Dec 30 2005, 02&#58;44 PM) [post=241106]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Falla resimlerin aynısı sende de bende de ozanda da msw de de var
[/b][/quote]
Maaalesefff

Üst Alt