II. Geleneksel Maxicep zmir Bulumas Resimleri

Sponsorlu Bağlantılar

abuvice

abuvice

Üye
Güzel arkadaşlar.. Darısı bizlerin başına.. Bİzde ilerde trabzon buluşması yaparız artık..

Caine

Caine

Üye
cidden fotolar güzelmiş. gayet hoş ve sıcak bir ortam kurmuşssunuz. darısı sitenin diğer sakinlerinin başına

içlerinden sadece tofy,msw ve defectoru tanıyordum

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Hadi bakalım darısı bizlerin başına..

tofy

Üye
ayy evet darısı başınıza çok sıcakkk güzelll bir buluşmaa olduuu

jöly

Üye
çok güzel bir ortamdı çok güzel vakit geçirdim
gelmeyenler bu güzel ortamı ve paylaşımları kaçırdı......

Kuzen

Arkadaşların da dediği gibi ortam süperdi.Defector bu sefer organizasyonu becerdi gibi
Ama eksik olan bişey vardı Defector bizi aç bıraktı
Organizasyon 10 üzerinden 8

DefectoR

<div class='quotetop'>(Kuzen® &#064; Dec 26 2005, 10&#58;44 AM) [post=237494]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkada&#351;lar&#305;n da dedi&#287;i gibi ortam süperdi.Defector bu sefer organizasyonu becerdi gibi
Ama eksik olan bi&#351;ey vard&#305; Defector bizi aç b&#305;rakt&#305;
Organizasyon 10 üzerinden 8
[/b][/quote]
Sus senin konu&#351;maya hakk&#305;n yok 2. gitti&#287;imiz cafede söyledim yemek isteyenler die underground yedi ba&#351;kas&#305; yemedi alala...

Ha bu arada kortu&#287;um ba&#351;&#305;ma gelmemi&#351;, msw karde&#351; sa&#287;olas&#305;n o resmi koymam&#305;&#351;&#305;n

DefectoR

Arkadaşlar ben günün özetini size çıkarayım, konakpier&#39;in önünde toplandık ve hep beraber bi çay bahçesine gittik, orda biraz oturduktan sonra bi cafeye gittik ve muhabbetimizin kalan kısmına orda devam ettik, daha sonra Tofy ve mükü arkadaşlar gitmek zorunda kaldılar, bizler biraz daha oturduk sonra ben a21a abim gittik o arada jöly arakadaş ta evine gitti diğerleri de pizza&cinema yaptılar bu arada Quattro benim yan apartmandan komşum çıktı

S1FR3K1R1C1

Üye
umarim iyi vakit geçirmişinizdir walla fırsatım olsaydı bende gelirdim Artık bir dahaki sefere inşallah

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Güzel olmuş Resimler için TŞKR

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(Negative &#064; Dec 26 2005, 12&#58;51 AM) [post=237289]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Resimler için teşekkür ederiz biraz kötü çıkmışım

Foto. Makinesi dandikdi ondan
[/b][/quote]

Senin iyi halinide biliyoruz...

Kuzen

<div class='quotetop'>(Negative &#064; Dec 26 2005, 12&#58;51 AM) [post=237289]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

[/b][/quote]

Makineyi kötüleme makine gayet güzeldi

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Güzel buluşma olmuş , Allah Mutluluğunuzu ve mutluluğumuzu bozmasın..

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Dec 26 2005, 05&#58;23 PM) [post=237785]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

Amin..

DefectoR

<div class='quotetop'>(cepix &#064; Dec 26 2005, 05&#58;37 PM) [post=237818]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Dec 26 2005, 05&#58;23 PM) [post=237785]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

Amin..
[/b][/quote]
Kardeş hane olurda insanlık hali ameliyat olmayı düşünürsen bana haber ver ben kaçacam o zaman buralardan maxioyundaki mesajlarını kontrol et anlarsın ne demek istediğimi

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
Güzel Fotolar biz gelemedk yaw off 3.cü isallah

msw

msw

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(DefectoR &#064; Dec 26 2005, 11&#58;00 AM) [post=237497]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bu arada kortuğum başıma gelmemiş, msw kardeş sağolasın o resmi koymamışın
[/b][/quote]
Walla yoğun istek wardı..ben koymamak için kendimi zor tuttum...ama koymadım...eywallah...Kabül et günün resmiydi...

<div class='quotetop'>(DefectoR &#064; Dec 26 2005, 11&#58;04 AM) [post=237498]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşlar ben günün özetini size çıkarayım, konakpier&#39;in önünde toplandık ve hep beraber bi çay bahçesine gittik, orda biraz oturduktan sonra bi cafeye gittik ve muhabbetimizin kalan kısmına orda devam ettik, daha sonra Tofy ve mükü arkadaşlar gitmek zorunda kaldılar, bizler biraz daha oturduk sonra ben a21a abim gittik o arada jöly arakadaş ta evine gitti diğerleri de pizza&cinema yaptılar bu arada Quattro benim yan apartmandan komşum çıktı
[/b][/quote]
Sonrasında ben dewam edeyim...cinemadan sonra benle Quattro biraz izmir gezintisi yaptık .. sonra amcam bizi bornowaya götürdü...Quattro da orda oturuyordu...(Defector de ordaymış..niye daha önce demedin beraber giderdik...) orda ayrıldık... ben hemen resimleri ekledim...otogarın yolunu tuttum...

<div class='quotetop'>(Kuzen® &#064; Dec 26 2005, 04&#58;50 PM) [post=237732]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

[/b][/quote]

Makineyi kötüleme makine gayet güzeldi

[/b][/quote]
Süpersin kuzen

jöly

Üye
msw o foto günün bombasıydı keşke koysaydın

Ozan

Ozan

Admin
O resmi bekliyoruz msw.

msw

msw

Üye
    Konu Sahibi
Ciddi misiniz....Defector beni döwer yaw...

Üst Alt