<div class='quotetop'>(DefectoR @ Dec 26 2005, 11:00 AM) [post=237497]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bu arada kortuğum başıma gelmemiş, msw kardeş sağolasın o resmi koymamışın
[/b][/quote]
Walla yoğun istek wardı..ben koymamak için kendimi zor tuttum...ama koymadım...eywallah...Kabül et günün resmiydi...
<div class='quotetop'>(DefectoR @ Dec 26 2005, 11:04 AM) [post=237498]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşlar ben günün özetini size çıkarayım, konakpier'in önünde toplandık ve hep beraber bi çay bahçesine gittik, orda biraz oturduktan sonra bi cafeye gittik ve muhabbetimizin kalan kısmına orda devam ettik, daha sonra Tofy ve mükü arkadaşlar gitmek zorunda kaldılar, bizler biraz daha oturduk sonra ben a21a abim gittik o arada jöly arakadaş ta evine gitti diğerleri de pizza&cinema yaptılar bu arada Quattro benim yan apartmandan komşum çıktı
[/b][/quote]
Sonrasında ben dewam edeyim...cinemadan sonra benle Quattro biraz izmir gezintisi yaptık .. sonra amcam bizi bornowaya götürdü...Quattro da orda oturuyordu...(Defector de ordaymış..niye daha önce demedin beraber giderdik...) orda ayrıldık... ben hemen resimleri ekledim...otogarın yolunu tuttum...
<div class='quotetop'>(Kuzen® @ Dec 26 2005, 04:50 PM) [post=237732]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(Negative @ Dec 26 2005, 12:51 AM) [post=237289]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Resimler için teşekkür ederiz biraz kötü çıkmışım
Foto. Makinesi dandikdi ondan
[/b][/quote]
Makineyi kötüleme makine gayet güzeldi
[/b][/quote]
Süpersin kuzen