II. Geleneksel Maxicep zmir Bulumas Resimleri

Sponsorlu Bağlantılar

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Ya sen gönder bakalım. Ama önce polisten can güvenliği iste .

msw

msw

Üye
    Konu Sahibi
Defector ne diyor bunlar....yoğun baskı altındayım....

Caine

Caine

Üye
mesut kardeş sakın defector galatasaray forması giymiş olmasın
hayırdır murat neden karışıyorsun mesut gardaşıma bırakda adam eklesin fotoyu

darkred

darkred

Üye
msw o fotoyu kesinlikle ama kesinlikle istiyoruzz

DefectoR

<div class='quotetop'>(msw &#064; Dec 27 2005, 01&#58;58 AM) [post=238306]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Defector ne diyor bunlar....yoğun baskı altındayım....
[/b][/quote]
Gönder kardeş napalım şeriatin kestiği parmak acımaz

<div class='quotetop'>(Caine &#064; Dec 27 2005, 02&#58;18 AM) [post=238310]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
mesut kardeş sakın defector galatasaray forması giymiş olmasın
hayırdır murat neden karışıyorsun mesut gardaşıma bırakda adam eklesin fotoyu
[/b][/quote]
Yok kardeşim ya ama o gün birisinde gs atksı vardı senin için takiim dedim vermediler tahmin ettiler sanırım atkının sonunun ne olacağını

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Bekliyoruz Fotoyu

UndeRqRo.uNd

Üye
<div class='quotetop'>(msw &#064; Dec 27 2005, 01&#58;43 AM) [post=238299]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ciddi misiniz....Defector beni döwer yaw...
[/b][/quote]
bana ver abi ben ekliyim

Haberci

Haberci

Üye
MaXiCeP kaynaşması böyle dostlukları beraberinde getiriyor işte.Sizler adına çok sevindim.Birkaç gün önce olsaymış ben de size katılabilirdim ama kısmetten ötesi olmaz derler Resimlerin devamını bekliyoruz...

msw

msw

Üye
    Konu Sahibi
Benden günah gitti resimlerin geri kalanlarını en kısa zamanda ekliycem...Tabiki günün resmini İlk olarak ekliycem...şu an Yanımda yok...Finallerle boğuşuyorum...Biraz sabır istiyorum sizden....

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Sabır bakalım

jöly

Üye
<div class='quotetop'>(msw &#064; Dec 27 2005, 04&#58;17 PM) [post=238590]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Benden günah gitti resimlerin geri kalanlarını en kısa zamanda ekliycem...Tabiki günün resmini İlk olarak ekliycem...şu an Yanımda yok...Finallerle boğuşuyorum...Biraz sabır istiyorum sizden....
[/b][/quote]
başarılar sınavlarda msw günün bombası olarak ver o resmi

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Çok merak ettim..

Quattro

Quattro

Üye
Yapmayın eylemeyin defectorun sitedeki geleceği ile oynamayın...

seriFBurak

seriFBurak

Üye
ilkne glmiştk ikincsi bomba olmus ama

a21a

a21a

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(Quattro &#064; Dec 27 2005, 10&#58;54 PM) [post=239039]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

ya hani şu şey resmi mi diyorsunuz.. hani bööööyle bir şeydi.. o resimmi?

Quattro

Quattro

Üye
Evet abi işte o bomba resim...

jöly

Üye
<div class='quotetop'>(Quattro &#064; Dec 27 2005, 10&#58;54 PM) [post=239039]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

msw

msw

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(jöly &#064; Dec 27 2005, 05&#58;24 PM) [post=238651]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(msw &#064; Dec 27 2005, 04&#58;17 PM) [post=238590]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
başarılar sınavlarda msw günün bombası olarak ver o resmi
[/b][/quote]
Teşekkürler jöly merak etme Defector kendi elleriyle koycak

[/b][/quote]
süperdi Quattro

<div class='quotetop'>(a21a &#064; Dec 27 2005, 11&#58;02 PM) [post=239053]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

ya hani şu şey resmi mi diyorsunuz.. hani bööööyle bir şeydi.. o resimmi?
[/b][/quote]
İşşşte tam üstüne bastın

DefectoR

ahanda herkesin beklediği resim arkadaşlar gördüğünüz gibi hiç bişi yok

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
<div class='quotetop'>(DefectoR &#064; Dec 28 2005, 03&#58;36 PM) [post=239447]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ahanda herkesin beklediği resim arkadaşlar gördüğünüz gibi hiç bişi yok
[/b][/quote]

valla güzel foto kötü poz

Üst Alt