Üstadım bir zamanlar bana Z5 premium için igo vermiştin yıllarca kullandım.Teşekkürler.
Şimdi Xiaomi Note 8 aldım buna göre arıyorum ama şu ana kadar bulamadım.
Yardımcı olursan sevinirim.
nerede kardeşindirme linkini bulamadım. Buldum teşekkür ederim.
Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Çözüm bulabilirsem, burada paylaşırım.Gençler merhaba, convex marka peugeot 308 aracımda bulunan 7 inç Multimedya da igo primo yüklü, tts ses dosyalarının hepsinin sesi çok kısık kalıyor, diğer ses dosyaların da ses şiddeti çok iyi, cihaz ayarlarında tts ses şiddeti 100 de ayarlı, tts dosyalarının sesini bir şekilde yükseltmek mümkün mü? bir de Multimedya cihazlarda her hangi bir apk yüklenebiliyor mu? zira bende bir çoğu yüklenmedi, herkese çok teşekkür ederim.
Araç navigasyon sistemine, Armini skini kurdum. Her şey çok mükemmel çalışıyor. Ancak navigasyon yaparken; yolu tarif eden ses ve Speedcam uyarı noktalarının sesi, radyo sesinden daha kısık geliyor. dolayısı ile çok anlaşılmıyor. Navi ses seviyesini biraz yükseltmemiz mümkün mü? Pal skininde ses sorunu yok. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.Telefonamı kurdunuz Arimi skini? Ses sorunu derken neyi kastediyorsunuz?
voice TTS sesleri kullanıldığı zaman ses kısık çıkıyor. Diğer sesleri kullandığım zaman, ses güçlü ama, hız kameraları ve uyarı sesleri kapanıyor. Sizin kullanmamızı önerdiğiniz, "Voice_Turkish_TTS_Pro_Bixby.zip" ses dosyasında, ses seviyesinin yükseltilmesi mümkün mü?Telefonamı kurdunuz Arimi skini? Ses sorunu derken neyi kastediyorsunuz?
Araç Navigasyonu Tesla kullanıyorum.voice TTS sesleri kullanıldığı zaman ses kısık çıkıyor. Diğer sesleri kullandığım zaman, ses güçlü ama, hız kameraları ve uyarı sesleri kapanıyor. Sizin kullanmamızı önerdiğiniz, "Voice_Turkish_TTS_Pro_Bixby.zip" ses dosyasında, ses seviyesinin yükseltilmesi mümkün mü?
Kusura bakmayın konuyu hortlatıyorum ama hocam dediğiniz gibi yükledim ama harita bulunamadı diyor . Haritayı indirdim fakat uygulamanın içerisine nasıl atacağım . Yardımcı olursanız sevinirim
İgo içinde content dosyası ıcıne gır building yazan klasorun ıcındekını bu klasore at map klasorundekını map klasorune at poı klasorundekını poi klasorune atKusura bakmayın konuyu hortlatıyorum ama hocam dediğiniz gibi yükledim ama harita bulunamadı diyor . Haritayı indirdim fakat uygulamanın içerisine nasıl atacağım . Yardımcı olursanız sevinirim
selam arkadaslar..İgo nextgen israel (arimi skin) kullanan, fakat TTS seslerin kısık olmasından şikayet eden arkadaşlar, aşağıda vereceğim Sys.txt dosyasını eskisini silip kopyalarsanız. sorunun hissedilir seviyede çözüldüğünü göreceksiniz. Programın yeniden başlatıldığında, yazı ve butonların daha büyük puntolar kullandığını göreceksiniz. 8 inç ve daha büyük Tesla ekranlarda, güzel bir görünüm vermektedir. Ayrıca ses dosyalarından "Voice_TTS-Turkish_2014_nisan.zip" seçildiğinde, ses seviyesinin daha yüksek olduğunu tespit ettim. Test sürüşü yaptım. Hem yol tarif sesleri hem de hız kamera ve uyarı sesleri duyulabilir nitelikte olduğunu gördüm. Bilgisayarınıza; aşağıdaki web sitesinde kayıtlı olan, sys doya içeriğini, mevcut sys.txt dosyanız ile değiştiriniz. Cihazınızda programın kayıtlı olduğu yerde de aynı değişikliği yaptıktan sonra navigasyonu başlatın. işlem tamam.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Teşekkür ederim Özüt kardeşim. İndireceğimiz, bağlantıda yeni düzenlemeleriniz var mı?Uygulamamnın daha büyük görünmesi için;
sys dosyasında aşağıdaki satır normal kullanılan halidir.Cihazınızın çözünürlüğüne göre
diğer ölçüleri deneyerek istediğiniz uygun görünüme getirebilirsiniz.
Nasıl derseniz,; en baştaki noktalı virgülü kaldırarak.Mesela full çözünürlükler için dpi=640 şeklinde.
sys dosyasında noktalı virgül işareti olduğunda o satır işlevsizdir demektir.İşlevli hale getirmek için ; işareti kaldırmak gerekir.
[rawdisplay]
screen_xy="auto"
dpi="auto"
;dpi=120
;dpi=160
;dpi=240
;dpi=320
;dpi=480
;dpi=560
;dpi=640
Yol genişlikleri için;
Cihazınızın çözürlüğüne göre deneyerek uygun olanı seçiniz.
İndirdiğiniz dosyayı .zip şeklinde atacaksınız (ux içine)
iyi aksamlar..Uygulamamnın daha büyük görünmesi için;
sys dosyasında aşağıdaki satır normal kullanılan halidir.Cihazınızın çözünürlüğüne göre
diğer ölçüleri deneyerek istediğiniz uygun görünüme getirebilirsiniz.
Nasıl derseniz,; en baştaki noktalı virgülü kaldırarak.Mesela full çözünürlükler için dpi=640 şeklinde.
sys dosyasında noktalı virgül işareti olduğunda o satır işlevsizdir demektir.İşlevli hale getirmek için ; işareti kaldırmak gerekir.
[rawdisplay]
screen_xy="auto"
dpi="auto"
;dpi=120
;dpi=160
;dpi=240
;dpi=320
;dpi=480
;dpi=560
;dpi=640
Yol genişlikleri için;
Cihazınızın çözürlüğüne göre deneyerek uygun olanı seçiniz.
İndirdiğiniz dosyayı .zip şeklinde atacaksınız (ux içine)