iGO Primo Nextgen(Israel) 9.18.27.687519 (arimi skinli-en mükemmeli++++)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2553318

Kapalı Hesap
TTS_PRO_C&K.zip dosyası mevcut mu?

umit52

Üye
Üstadım bir zamanlar bana Z5 premium için igo vermiştin yıllarca kullandım.Teşekkürler.
Şimdi Xiaomi Note 8 aldım buna göre arıyorum ama şu ana kadar bulamadım.
Yardımcı olursan sevinirim.
Mesaj birleştirildi:

indirme bağlantısını bulamadım.
Mesaj birleştirildi:

indirme linkini bulamadım. Buldum teşekkür ederim.
nerede kardeş

cokfakir

Üye
Selamünaleyküm.Özüt hocam samsung s22 de global_cfg hatası veriyor.yardım edermisin?

hamiyildirmis

Üye
Elinize, emeğinize sağlık Özüt kardeşim. Teşekkürler...

hamiyildirmis

Üye
Öncelikle bu güzel paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Elinize, emeğinize sağlık. Ancak benim bir sorunum var. Hazırlamış olduğunuz, ”Voice_TTs_Turkish_by_bixby.zip” ses dosyasını kullandığım zaman ses çok kısık çıkıyor. Arabanın camı açıksa, radyo ve lastik selleri, navigasyon sesini bastırdığı için hiçbir şey anlaşılmıyor. Sys.txt dosyasında,”navigation_audio_system = 3” ,4,5,6 denedim seste herhangi bir değişiklik olmadı. Yeniden setup yaptım, sorun yine devam ediyor. İlave bir yazılımla, navigasyon ses ayarlarını max- min butonları kullanarak bir düzenleme yapabilirmisiniz. WinCE cihazlarındaki gibi. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Mesaj birleştirildi:

Gençler merhaba, convex marka peugeot 308 aracımda bulunan 7 inç Multimedya da igo primo yüklü, tts ses dosyalarının hepsinin sesi çok kısık kalıyor, diğer ses dosyaların da ses şiddeti çok iyi, cihaz ayarlarında tts ses şiddeti 100 de ayarlı, tts dosyalarının sesini bir şekilde yükseltmek mümkün mü? bir de Multimedya cihazlarda her hangi bir apk yüklenebiliyor mu? zira bende bir çoğu yüklenmedi, herkese çok teşekkür ederim.
Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Çözüm bulabilirsem, burada paylaşırım.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: s.boz17

hamiyildirmis

Üye
Yine Özüt Beyin çalışması olan, iGO Pal (Palestine) 9.1827.719974 (Pango Skin) yazılımında, navigasyon ses sorunu çözülmüş. Hatta TTS olmayan sesler seçildiğinde bile, Speedcam uyarı sesleri mükemmel çalışıyor. Ancak; 1- Açılış veya sayfa yenilenmelerinde cihazı çok kasıyor. 2-Menü renkleri çok koyu olduğu için, okunmakta zorlanıyor. 3- Rota yol genişlikleri, farklı şemalar denemiş olmama rağmen çok dar olduğunu gördüm. 4- Araç navigasyonunda dawnload klasörüne yükleyip, akp’yi çalıştırmış olmama rağmen, yazılım, navigasyon butonu ile açılmıyor. Setap tamamlandıktan sonra oluşturulan buton ile açılıyor.

O bakımdan Özüt beyin Arimi Skin çalışmasını ses sorunu olsa da, daha fonksiyonel olduğunu düşünüyorum. Ses sorunu çözülürse, 10 numara yazılım. Özüt bey; yardım lütfen…

özüt

Üye
    Konu Sahibi
Telefonamı kurdunuz Arimi skini? Ses sorunu derken neyi kastediyorsunuz?

hamiyildirmis

Üye
Araç navigasyon sistemine, Armini skini kurdum. Her şey çok mükemmel çalışıyor. Ancak navigasyon yaparken; yolu tarif eden ses ve Speedcam uyarı noktalarının sesi, radyo sesinden daha kısık geliyor. dolayısı ile çok anlaşılmıyor. Navi ses seviyesini biraz yükseltmemiz mümkün mü? Pal skininde ses sorunu yok. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

hamiyildirmis

Üye
voice TTS sesleri kullanıldığı zaman ses kısık çıkıyor. Diğer sesleri kullandığım zaman, ses güçlü ama, hız kameraları ve uyarı sesleri kapanıyor. Sizin kullanmamızı önerdiğiniz, "Voice_Turkish_TTS_Pro_Bixby.zip" ses dosyasında, ses seviyesinin yükseltilmesi mümkün mü?
Mesaj birleştirildi:

voice TTS sesleri kullanıldığı zaman ses kısık çıkıyor. Diğer sesleri kullandığım zaman, ses güçlü ama, hız kameraları ve uyarı sesleri kapanıyor. Sizin kullanmamızı önerdiğiniz, "Voice_Turkish_TTS_Pro_Bixby.zip" ses dosyasında, ses seviyesinin yükseltilmesi mümkün mü?
Araç Navigasyonu Tesla kullanıyorum.

kemal atakan

Üye
Teşekkürler

serbayozkan

Üye

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Kusura bakmayın konuyu hortlatıyorum ama hocam dediğiniz gibi yükledim ama harita bulunamadı diyor . Haritayı indirdim fakat uygulamanın içerisine nasıl atacağım . Yardımcı olursanız sevinirim

bayar28

Üye
Kusura bakmayın konuyu hortlatıyorum ama hocam dediğiniz gibi yükledim ama harita bulunamadı diyor . Haritayı indirdim fakat uygulamanın içerisine nasıl atacağım . Yardımcı olursanız sevinirim
İgo içinde content dosyası ıcıne gır building yazan klasorun ıcındekını bu klasore at map klasorundekını map klasorune at poı klasorundekını poi klasorune at

hamiyildirmis

Üye
İgo nextgen israel (arimi skin) kullanan, fakat TTS seslerin kısık olmasından şikayet eden arkadaşlar, aşağıda vereceğim Sys.txt dosyasını eskisini silip kopyalarsanız. sorunun hissedilir seviyede çözüldüğünü göreceksiniz. Programın yeniden başlatıldığında, yazı ve butonların daha büyük puntolar kullandığını göreceksiniz. 8 inç ve daha büyük Tesla ekranlarda, güzel bir görünüm vermektedir. Ayrıca ses dosyalarından "Voice_TTS-Turkish_2014_nisan.zip" seçildiğinde, ses seviyesinin daha yüksek olduğunu tespit ettim. Test sürüşü yaptım. Hem yol tarif sesleri hem de hız kamera ve uyarı sesleri duyulabilir nitelikte olduğunu gördüm. Bilgisayarınıza; aşağıdaki web sitesinde kayıtlı olan, sys doya içeriğini, mevcut sys.txt dosyanız ile değiştiriniz. Cihazınızda programın kayıtlı olduğu yerde de aynı değişikliği yaptıktan sonra navigasyonu başlatın. işlem tamam.

kemo1

kemo1

Üye
İgo nextgen israel (arimi skin) kullanan, fakat TTS seslerin kısık olmasından şikayet eden arkadaşlar, aşağıda vereceğim Sys.txt dosyasını eskisini silip kopyalarsanız. sorunun hissedilir seviyede çözüldüğünü göreceksiniz. Programın yeniden başlatıldığında, yazı ve butonların daha büyük puntolar kullandığını göreceksiniz. 8 inç ve daha büyük Tesla ekranlarda, güzel bir görünüm vermektedir. Ayrıca ses dosyalarından "Voice_TTS-Turkish_2014_nisan.zip" seçildiğinde, ses seviyesinin daha yüksek olduğunu tespit ettim. Test sürüşü yaptım. Hem yol tarif sesleri hem de hız kamera ve uyarı sesleri duyulabilir nitelikte olduğunu gördüm. Bilgisayarınıza; aşağıdaki web sitesinde kayıtlı olan, sys doya içeriğini, mevcut sys.txt dosyanız ile değiştiriniz. Cihazınızda programın kayıtlı olduğu yerde de aynı değişikliği yaptıktan sonra navigasyonu başlatın. işlem tamam.
selam arkadaslar..
oncelikle emegine saglik kardesim..
eski sys dosyasini yedekleyip degistirin.. cunku yeni syd dosyasi yazilari cok kucuk gosteriyor.

• Beğen
Tepkiler: hamiyildirmis

özüt

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamamnın daha büyük görünmesi için;
sys dosyasında aşağıdaki satır normal kullanılan halidir.Cihazınızın çözünürlüğüne göre
diğer ölçüleri deneyerek istediğiniz uygun görünüme getirebilirsiniz.
Nasıl derseniz,; en baştaki noktalı virgülü kaldırarak.Mesela full çözünürlükler için dpi=640 şeklinde.
sys dosyasında noktalı virgül işareti olduğunda o satır işlevsizdir demektir.İşlevli hale getirmek için ; işareti kaldırmak gerekir.

[rawdisplay]
screen_xy="auto"
dpi="auto"
;dpi=120
;dpi=160
;dpi=240
;dpi=320
;dpi=480
;dpi=560
;dpi=640

Yol genişlikleri için;
Cihazınızın çözürlüğüne göre deneyerek uygun olanı seçiniz.
İndirdiğiniz dosyayı .zip şeklinde atacaksınız (ux içine)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: hamiyildirmis

hamiyildirmis

Üye
sys dosyasında aşağıdaki satır normal kullanılan halidir.Cihazınızın çözünürlüğüne göre
Nasıl derseniz,; en baştaki noktalı virgülü kaldırarak.Mesela full çözünürlükler için dpi=640 şeklinde.
sys dosyasında noktalı virgül işareti olduğunda o satır işlevsizdir demektir.İşlevli hale getirmek için ; işareti kaldırmak gerekir.

[rawdisplay]
screen_xy="auto"
dpi="auto"
;dpi=120
;dpi=160
;dpi=240
;dpi=320
;dpi=480
;dpi=560
;dpi=640

Yol genişlikleri için;
Teşekkür ederim Özüt kardeşim. İndireceğimiz, bağlantıda yeni düzenlemeleriniz var mı?

hamiyildirmis

Üye
Gündüz ve gece renkleri için Becker çok yakışıyor. Yol genişlikleri de çok iyi. Aynı şekilde; araba seçeneğinde de, Becker red'i çok beğendim. İlgilenenlere...

• Beğen
Tepkiler: haykirish
kemo1

kemo1

Üye

[rawdisplay]
screen_xy="auto"
dpi="auto"
;dpi=120
;dpi=160
;dpi=240
;dpi=320
;dpi=480
;dpi=560
;dpi=640

Yol genişlikleri için;
iyi aksamlar..
eyvallah hocam emegine yuregine saglik super olmus..

• Beğen
Tepkiler: hamiyildirmis ve özüt
haykirish

haykirish

Üye
Arkadaşlar internetten her şeyi denedim bi uygulana boyutunu 720 x 1560 yapamadım. Models.ini sys.txt her şeyi denedim olmuyor aşağidaki boşluk iyice uyuz etti. Bilen gören varsa lütfen bi yardim edin 🙏 @özüt

Üst Alt