fatih_347
Kapalı Hesap
senin su 603 dedigin telefon en az 1000 liranın olması mümküm deil.1000 liraya 603ü ikiye katlayan android telefonlar varBana 603 verin, X5'i dağıtırım.

senin su 603 dedigin telefon en az 1000 liranın olması mümküm deil.1000 liraya 603ü ikiye katlayan android telefonlar varBana 603 verin, X5'i dağıtırım.

Ama o telefin 500-600 TL civari satilacak, haberin var degil mi?senin su 603 dedigin telefon en az 1000 liranın olması mümküm deil.1000 liraya 603ü ikiye katlayan android telefonlar var![]()
bi cıksın kafa kafaya vs yapakmı? aman allahım cıkmayan telefonun muhabbetini yapar olmuş millet
rüyanda çarpar nokia kimseyi çarpamaz duvarasize kalsa c6-01 bile çarpıyo
telefondan anlamayan adam sıf rakamlara baksa o bile gerçekleri görmeye yeter bu zamanda symbian kullanan adamdan baska savunma beklemezdim zaten
![]()

Symbian için doğru düzgün oyun uygulama varmış gibi Android'e laf atanları anlamıyorumAyrıca görende Android native coding'i desteklemiyor sanacak. (Android NDK)
kardes hayatında hic android kullandın mı eger kullanmadıysan yorum yapman kimseye bi fayda saglamaz cunku yalan yanlıs yorum yapıyorsun once ideos x5 i eline al 1 saat vakit gecir ornegın c6-01 ile otobuse bındın manavgattan antalya merkeze gidiyorsun 1 saatlik ol c6-01 ilemi rahat edersin ideos x5 ile mi o nokia ben kendımı bildim bileli telefonları her zaman pahalı suanda ideos x5 nokia satsaydı ben 900 tl bile olacagını sanmam en az 1000 tlAsıl Android gözünü kör etmiş senin. Bu özellikler senin kıytırık Ideos X5'inde yok, ee sen savun bunlara karşı telefonunu? Lütfen, güldürmeyin beni ya.
Android'inizde daha Cover Flow'lu orijinal Müzik çalar bile yok, gelip bir de Android iyi diyorsunuz. En azından Symbian kendi oyunlarını emülatörle çalıştırmıyor.![]()
Evet, Android tabletim var, Galaxy Tab. Ne diyordun?kardes hayatında hic android kullandın mı eger kullanmadıysan yorum yapman kimseye bi fayda saglamaz cunku yalan yanlıs yorum yapıyorsun once ideos x5 i eline al 1 saat vakit gecir ornegın c6-01 ile otobuse bındın manavgattan antalya merkeze gidiyorsun 1 saatlik ol c6-01 ilemi rahat edersin ideos x5 ile mi o nokia ben kendımı bildim bileli telefonları her zaman pahalı suanda ideos x5 nokia satsaydı ben 900 tl bile olacagını sanmam en az 1000 tl
ya bırak kardeşim 18 yasında lise cocuğu kalkıp adamlıktan bahsetmesin .. baksana oyuncak olmus yandaşcılarına haber verip mesajlarını beğendiriyo cocuk oyununa döndü iyice burası ya ne zorlarına gidiyo anlamıyorumki konuya ideos x5 bu c601 dediğiniz telefondan kat kat üstün yani bumudur zorunuza giden siz kullanıyosunuz diye telefon size yapışmazki elbet oda gidicek değiştiriceksiniz az dürüst olsanız tartısma olmaz

ya arkadaslar gurur kırıcı sözlerden kacınalım sanırsam bu konu kıtlenır sıkayet etmeye gerek kalmıyacak gibi![]()

bazı yerlerde gezerken ideos x5 ın 262k renkte oldugu yazıyor cogunda ise 16m bi arkadas dedi asıl rengi 262k asıl rengı hakkında bilgisi olan varmı ?

mantıgımca 16 m ile 262 arasında cok fark var ama internette 16 m yazdıgına gore ki internette yazanlar birisi almıs ve ıncelemıs demekki kaliteli 16m ile 262 fark yok gibi gosterıyor bu ideos x5 mantıgım dogrumuinternette nerdeyse tüm sitelerde 16 m yazmasına rağmen kitapçıkta 262k(262K renk, 3,8'', WVGA, TFT, Dokunmatik Ekran) yazıyor.. kitapçık ne derse o![]()

Olabilir zaten ekran cok kaliteli ... alinca yada kullaninca gorursunuz...mantıgımca 16 m ile 262 arasında cok fark var ama internette 16 m yazdıgına gore ki internette yazanlar birisi almıs ve ıncelemıs demekki kaliteli 16m ile 262 fark yok gibi gosterıyor bu ideos x5 mantıgım dogrumu![]()
kullanip kaliteyi gorunce 262-16m nin lafini bile yapamazsiniz....
hey Allah ım ya c5 le c6 01 i karsılastıranlar var bir mi o iki telefon 8 mp kamera,usb otg, grafik ıslemci,symbian bellesonucta eger 575 liran varsa ve gercekten cok iddalı bir telefon almak istiyorsan huawei ideos x5 bicilmis kaftan.gerek kamera perfornmansı olsun ekran çözünürlügü olsun android işletim sistemi olsun flash player olsun ve dolby mobile ses teklonojısı olsun bu telefonu alan kişinin bu telefondan beklentilerinini geri cevirmez.ben kendimden örnek veriyorum...zamanına nokia cok büyük sirkettir nokiadan sasılmaz diyerek büyük bi hevesle 400 lira verip nokia c5 almıstım.tam bi sene boyunca telefonu hackliyecem diye ugrastım en sonunda hackledim ama bu sefer n gage oyunlarını oynayamadım en son smartoffice diye bi program cıktı biraz oynama sansım oldu.tabi canım sıkıldı ve sonunda telefonumu satıp ideos x5 aldım simdi bu telefou aldıgıma o kadar memnunum ki ama bazı kişiler bunu anlamıyor zeytinyagı gibi üste cıkıp duruyor...![]()