ideos x5 vs c6-01

Sponsorlu Bağlantılar

Del Rey

Del Rey

Üye
senin su 603 dedigin telefon en az 1000 liranın olması mümküm deil.1000 liraya 603ü ikiye katlayan android telefonlar var:oke:
Ama o telefin 500-600 TL civari satilacak, haberin var degil mi?

fatih_347

Kapalı Hesap
bi cıksın kafa kafaya vs yapakmı? aman allahım cıkmayan telefonun muhabbetini yapar olmuş millet

Del Rey

Del Rey

Üye
bi cıksın kafa kafaya vs yapakmı? aman allahım cıkmayan telefonun muhabbetini yapar olmuş millet

Hadi yapalım. Ciddiyim.

Nokia 603;
1000 nitlik parlaklık sağlayan ClearBlack ekranıyla,
USB OTG'suyla,
NFC'siyle,
Symbian Belle'siyle (ki bu iOS ve Android uygulamalarını da Qt ile çalıştırması anlamına geliyor),
Carl Zeiss optik 5 MP kamerasıyla,
eşit derecede RAM'e sahip olmalarına rağmen daha fazla boş RAM'e sahip olmasına,
arkaplanda çok daha fazla uygulama çalıştırabilmesiyle,
CoverFlow özelliğiyle (Müzik Çaları),
tarayıcısının kompakt olmasıyla (yalnızca Flash değil, HTML 5 ve Java da destekliyor [Flash 10.1 destekliyor])
Orijinal Microsoft Office uygulamaları ile,
Tasarımı / Dış görünüşü ile,
Elde daha rahat ve hafif durması ile,
Bluetooth 3.0 desteklemesi sebebiyle daha hızlı Bluetooth bağlantısı ile,
İşlemciyi daha idareli ve verimli kullanabilmesiyle,
Son olarak grafik işlemcisini tüm arayüzde kullanabilmesi ile;

Huawei X5'i yerden yere çarpar.

Del Rey

Del Rey

Üye
rüyanda çarpar nokia kimseyi çarpamaz duvara ;) size kalsa c6-01 bile çarpıyo :D telefondan anlamayan adam sıf rakamlara baksa o bile gerçekleri görmeye yeter bu zamanda symbian kullanan adamdan baska savunma beklemezdim zaten :D

Asıl Android gözünü kör etmiş senin. Bu özellikler senin kıytırık Ideos X5'inde yok, ee sen savun bunlara karşı telefonunu? Lütfen, güldürmeyin beni ya.

Android'inizde daha Cover Flow'lu orijinal Müzik çalar bile yok, gelip bir de Android iyi diyorsunuz. En azından Symbian kendi oyunlarını emülatörle çalıştırmıyor. :d:

Lenneth

Üye
Symbian için doğru düzgün oyun uygulama varmış gibi Android'e laf atanları anlamıyorum :) Ayrıca görende Android native coding'i desteklemiyor sanacak. (Android NDK)

Del Rey

Del Rey

Üye
Symbian için doğru düzgün oyun uygulama varmış gibi Android'e laf atanları anlamıyorum :) Ayrıca görende Android native coding'i desteklemiyor sanacak. (Android NDK)

Merak etme, iOS ve Android'dekileri yakında silip süpürebilir. Daha araç çok yeni.

Ki, zaten Symbian^3 için Android oyun emülatörü de geliyor ;) Görürsün o zaman sen uygulamayı.

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
Asıl Android gözünü kör etmiş senin. Bu özellikler senin kıytırık Ideos X5'inde yok, ee sen savun bunlara karşı telefonunu? Lütfen, güldürmeyin beni ya.

Android'inizde daha Cover Flow'lu orijinal Müzik çalar bile yok, gelip bir de Android iyi diyorsunuz. En azından Symbian kendi oyunlarını emülatörle çalıştırmıyor. :d:
kardes hayatında hic android kullandın mı eger kullanmadıysan yorum yapman kimseye bi fayda saglamaz cunku yalan yanlıs yorum yapıyorsun once ideos x5 i eline al 1 saat vakit gecir ornegın c6-01 ile otobuse bındın manavgattan antalya merkeze gidiyorsun 1 saatlik ol c6-01 ilemi rahat edersin ideos x5 ile mi o nokia ben kendımı bildim bileli telefonları her zaman pahalı suanda ideos x5 nokia satsaydı ben 900 tl bile olacagını sanmam en az 1000 tl

anılbaran

anılbaran

Üye
konuda tartısma yaratını sıkayet ederim lütfen forumun huzurunu bozucak yorumlardan sakınalım iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: haltie, fatih_347 ve kloı123
Del Rey

Del Rey

Üye
kardes hayatında hic android kullandın mı eger kullanmadıysan yorum yapman kimseye bi fayda saglamaz cunku yalan yanlıs yorum yapıyorsun once ideos x5 i eline al 1 saat vakit gecir ornegın c6-01 ile otobuse bındın manavgattan antalya merkeze gidiyorsun 1 saatlik ol c6-01 ilemi rahat edersin ideos x5 ile mi o nokia ben kendımı bildim bileli telefonları her zaman pahalı suanda ideos x5 nokia satsaydı ben 900 tl bile olacagını sanmam en az 1000 tl
Evet, Android tabletim var, Galaxy Tab. Ne diyordun?

Del Rey

Del Rey

Üye
ya bırak kardeşim 18 yasında lise cocuğu kalkıp adamlıktan bahsetmesin .. baksana oyuncak olmus yandaşcılarına haber verip mesajlarını beğendiriyo cocuk oyununa döndü iyice burası ya ne zorlarına gidiyo anlamıyorumki konuya ideos x5 bu c601 dediğiniz telefondan kat kat üstün yani bumudur zorunuza giden siz kullanıyosunuz diye telefon size yapışmazki elbet oda gidicek değiştiriceksiniz az dürüst olsanız tartısma olmaz

Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna saz. :)

----------Eklendi @ 22:38:06 ---------- Yazıldı @ 22:36:53 ----------

ya arkadaslar gurur kırıcı sözlerden kacınalım sanırsam bu konu kıtlenır sıkayet etmeye gerek kalmıyacak gibi :(

Gerçekten artık kilitlensin bu konu ya, bıktım. Ordan giriyoruz, şunun fiyatıyla aynı olucak diyorlar. Fiyatı aynı daha iyisini buluyoruz, Android kullandın mı diyorlar? Android tabletim var diyorum, susup oturuyorlar.

Yeter artık, kilitlensin konu.

baranselona

baranselona

Üye
ideos x5 c6-01 den iyi bir telefondur smartphonedur... ha sizin telefonunuz size özel uygulamalarla doludur siz symbianı daha iyi tanıyosunuzdur size yetiyordur ama bu tamamen sizin kişisel yorumunuz kullanımınızdır ki istisnalar kaideyi bozmaz x5 in nekadar iyi bi cihaz olduğunu bilmeyen yok ha anlamak istemeyende çok doğal olarak... bukadar büyük ve kaliteli ekranlı-bu kadar güçlü bi telefon bu fiyata yok... android symbiandan iyi diyemeyince yok android çok ram harcıyor yok arada 120 mhz işlemci farkı var(c6-01 arm11 gibi bi işlemci kullanıyor ki....) yok android kendi oyunlarını emulatörle açıyor gibi garip yorumlar geliyor açarsa açsın o açtığı halde bile symbiandan daha stabil çalışıyorsa bunu kabullenmek gereklidir... kişinin neye ihtiyacı varsa onu alır zaten biz sadece öneririz... dahası yok...

haltie

haltie

Üye
:locked:

Sıktı artık arkadaşlar bu tartışmalar.Gerçekten bir şey öğrenmek isteyen arkadaşlarımızın haklarını sabote ediyorsunuz.Konuyu inceliyorum gerekli cezai işlemler uygulanacaktır.

----------Eklendi @ 23:37:59 ---------- Yazıldı @ 22:59:07 ----------

Konudaki konuyla alakasız-tartışma çıkarabiliecek mesajlar silinmiştir.

Konuyu tekrardan açıyorum.Tartışma çıkaran arkadaşlar gerekli uyarı puanlarını alacaklar.

Konu kapansın diyen arkadaşlar olmuş ,konular kapansın diye açılmıyor.Kimse kimseye akıl vermeye kalkmasın sıkıntısı olan şikayet et butonunu kullansın.Bu kaçıncı mesaj bu kaçıncı konudur bilmiyorum bu konu hakkında.Herkesin ihtiyaçları zevkleri tercihleri farklıdır.Bu tercihlere saygı duymak zorundayız.Bahsettiğimiz konu mobil işletim sistemi herkes zevkine ve cebine uyan cihazı kullanır.

Bana kalsa bende symbian almam.Android alırım İOS kullanırım vs.Ama zamanında da symbiandan vazgeçmem diyordum.Sürekli gelişen bir teknoloji bugün ios android iyi diyoruz yarın symbian atak yapıp hepsini geçebilir daha kullanışlı ve eğlenceli hale gelebilir.İşin özü budur bu konular için kimseyi tahrik etmeye aşağılamaya ya da kompleks yapmaya gerek yok.

Yorumlarımız saygı çercevesinde ve konu dahilinde olsun.Aksi mesajlar silinecek bunda ısrar edenlerde ceza alacaktır.Konu kaldığı yerden devam.

iyi forumlar.:oke:

• Beğen
Tepkiler: fatih_347, Silinen Üye 737108, baranselona ve 1 kişi daha
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Gereken cezalar verildi. Konu takibimizde.
Tartışmayı bilmeyen bir millet olduğumuzu tekrar bizlere gösteren arkadaşlara teşekkürler.
Yönetim haricinde konuyla alakalı mesaj yazmayan kişilerin mesajları silinecek,
"fandroid" gibi, "symbiani seven sinekler üşüştü" gibi diğer üyeleri tahrik edecek mesaj sahipleri uyarı puanlarını bir bir alacaklar.
Taa ki forumumuz bu gibi mesajlardan,
ya da bu gibi mesaj sahiplerinden
temizlenene kadar.

Umarım yeterince açık konuşmuşumdur.
Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet ve Silinen Üye 737108
kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
bazı yerlerde gezerken ideos x5 ın 262k renkte oldugu yazıyor cogunda ise 16m bi arkadas dedi asıl rengi 262k asıl rengı hakkında bilgisi olan varmı ?

baranselona

baranselona

Üye
bazı yerlerde gezerken ideos x5 ın 262k renkte oldugu yazıyor cogunda ise 16m bi arkadas dedi asıl rengi 262k asıl rengı hakkında bilgisi olan varmı ?

internette nerdeyse tüm sitelerde 16 m yazmasına rağmen kitapçıkta 262k(262K renk, 3,8'', WVGA, TFT, Dokunmatik Ekran) yazıyor.. kitapçık ne derse o :D

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
internette nerdeyse tüm sitelerde 16 m yazmasına rağmen kitapçıkta 262k(262K renk, 3,8'', WVGA, TFT, Dokunmatik Ekran) yazıyor.. kitapçık ne derse o :D
mantıgımca 16 m ile 262 arasında cok fark var ama internette 16 m yazdıgına gore ki internette yazanlar birisi almıs ve ıncelemıs demekki kaliteli 16m ile 262 fark yok gibi gosterıyor bu ideos x5 mantıgım dogrumu :D

baranselona

baranselona

Üye
mantıgımca 16 m ile 262 arasında cok fark var ama internette 16 m yazdıgına gore ki internette yazanlar birisi almıs ve ıncelemıs demekki kaliteli 16m ile 262 fark yok gibi gosterıyor bu ideos x5 mantıgım dogrumu :D
Olabilir zaten ekran cok kaliteli ... alinca yada kullaninca gorursunuz... :) kullanip kaliteyi gorunce 262-16m nin lafini bile yapamazsiniz....

fatih_347

Kapalı Hesap
sonucta eger 575 liran varsa ve gercekten cok iddalı bir telefon almak istiyorsan huawei ideos x5 bicilmis kaftan.gerek kamera perfornmansı olsun ekran çözünürlügü olsun android işletim sistemi olsun flash player olsun ve dolby mobile ses teklonojısı olsun bu telefonu alan kişinin bu telefondan beklentilerinini geri cevirmez.ben kendimden örnek veriyorum...zamanına nokia cok büyük sirkettir nokiadan sasılmaz diyerek büyük bi hevesle 400 lira verip nokia c5 almıstım.tam bi sene boyunca telefonu hackliyecem diye ugrastım en sonunda hackledim ama bu sefer n gage oyunlarını oynayamadım en son smartoffice diye bi program cıktı biraz oynama sansım oldu.tabi canım sıkıldı ve sonunda telefonumu satıp ideos x5 aldım simdi bu telefou aldıgıma o kadar memnunum ki ama bazı kişiler bunu anlamıyor zeytinyagı gibi üste cıkıp duruyor...:aha:

mstf_l

mstf_l

Üye
sonucta eger 575 liran varsa ve gercekten cok iddalı bir telefon almak istiyorsan huawei ideos x5 bicilmis kaftan.gerek kamera perfornmansı olsun ekran çözünürlügü olsun android işletim sistemi olsun flash player olsun ve dolby mobile ses teklonojısı olsun bu telefonu alan kişinin bu telefondan beklentilerinini geri cevirmez.ben kendimden örnek veriyorum...zamanına nokia cok büyük sirkettir nokiadan sasılmaz diyerek büyük bi hevesle 400 lira verip nokia c5 almıstım.tam bi sene boyunca telefonu hackliyecem diye ugrastım en sonunda hackledim ama bu sefer n gage oyunlarını oynayamadım en son smartoffice diye bi program cıktı biraz oynama sansım oldu.tabi canım sıkıldı ve sonunda telefonumu satıp ideos x5 aldım simdi bu telefou aldıgıma o kadar memnunum ki ama bazı kişiler bunu anlamıyor zeytinyagı gibi üste cıkıp duruyor...:aha:
hey Allah ım ya c5 le c6 01 i karsılastıranlar var bir mi o iki telefon 8 mp kamera,usb otg, grafik ıslemci,symbian belle

----------Eklendi @ 20:20:51 ---------- Yazıldı @ 20:17:19 ----------

tamam c6 01 ile ideos x5 karsılastırılabilir farklı alanlarda ustunlukleri var bence c6 01 daha cok ustunlugu oldugu icin daha iyi ama bilmeyenlerde lutfen yapmasınlar ya bunu

Takipçi Satın Al

Üst Alt