Telefon Tavsiyesi Nokia C6-01 mi Samsung Galaxy Ace S5830 mu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Kesinlikle Ace

Kingmortall

Kingmortall

Üye
1 kıes telefonu görmuyodu 2 internet tarayıcısı felaket yavaştı 3 telefonunuz kıes üzerınden guncellemeyı desteklemiyor 4 kamera ve video çekımi berbat android dıye kanıpta alma çok pisman olursun c6 çok ustün aceden ha bıde oyunlarda kasıyor angry bırds de bile kasma oluyor

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
1 kıes telefonu görmuyodu 2 internet tarayıcısı felaket yavaştı 3 telefonunuz kıes üzerınden guncellemeyı desteklemiyor 4 kamera ve video çekımi berbat android dıye kanıpta alma çok pisman olursun c6 çok ustün aceden ha bıde oyunlarda kasıyor angry bırds de bile kasma oluyor

:good:Ve ayrıca:yuru

avarbeko

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar artık bi karar vermek lazim yarin telefonu aliyorum benim icin en önemli olanlar

internette donmadan dolasmak
video ve fotograf kalitesi
oyun felan az olsada olur donmasin yeter
film izliyebiliyim böyle hemen filmi actiktan 10 dk sonra sarj bitmesin

- - - Eklendi - - -

c6-01 internet test
Samsung galaxy ace internet test

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
O C6 pr1.2deyken.Ace,C6'ya göre internette hızlı ama fotoğraf-videoda C6 alır.

avarbeko

Üye
    Konu Sahibi
ya kararsız kaldım sımdı internette ne kadar donma olur c6 da

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
ya kararsız kaldım sımdı internette ne kadar donma olur c6 da

Donma değil,sadece aşağı ittirirken kasıyor.4-5 sayfa aynı anda açıksa ve hepsi reklam kaynıyorsa tarayıcıdan atıyor.Bence C6 mutsuz olmazsın.Ace al gene mutsuz olmazsın.

futbol123

futbol123

Üye
hiçbiri

pRime.

pRime.

Üye
C6'nın belle tarayıcısı ace'ten daha hızlı yüklüyor sayfaları.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
pRime.' Alıntı:
C6'nın belle tarayıcısı ace'ten daha hızlı yüklüyor sayfaları.

yukluorda gezdiyor mu c6-01

avcitalip

avcitalip

Üye
150 TL daha koy neo V orada seni bekliyor...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
C6-01 :pro: :pro2: :cigara:

seydo

Üye
tabi ki c6 hiç düşünmem bende kullanıyorum tek problem 8 mp kamera da otofocus ve makro modu yok

- - - Eklendi - - -

hiç olmaz ben kullanıyorum inan :)

monibrasco12

Üye
Bu ikisi arasında kesinlikle açık ara ace ama telefon öner dersen galaxy w veya neo v

ByGolsime

Üye
:tşk:

monibrasco12

Üye
sebep dersen acein kamerası çok daha iyi manzara resmi çekmiyceksen. Flash Player var. Dolphin browser hd var. Sadece bu iki özelliği ace alma sebebin olucak kadar yeterlidir. Ayrıca nova bia maxpayne gta3 aspalt falan oyunları var. Bi adam sürekli kasma yapmayan modlarını çıkartıyo oyunların. Tip olarak çok daha iyi s2nin küçük versiyonu ve çok iyi telefon değil ama o ücretin en iyisi

karaoglan94

karaoglan94

Üye
Telefon alacaksan fotograf ve oyun için galaxy ace al sağlam bir telefon istiyorsan nokia c6 al:good:

smh60

smh60

Üye
bnce c6 daha iyi çünkü benim için oyun daha önemli oyun konusunda c6-01 ezerrr ace kasar :oke:

aaaati

Üye
her iki telefonda var bende ace bende c601 esimde internet ve uygulama istiyorsan ace al video fotografa onem veriyorsan c6 01 al bana soracak olursan ace derim.arkadadim c6 01 aldi 1 hafta once benim telefonla degismek istiyor uste 200 verdi ben vermedim dusun artik gerisini sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...