ideos x5 vs c6-01

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
1 sene kullanıp 250 liraya satıcaksa gayet normal ama su an getir bana sana anında 450 475 liraya satim 1 hafta süre ver bu bildiğin çin çan çon değil turkcell sağ bek kvk sol bek :D

çin malının 2 eli tutulmuyor kardeşim telefonculara götür en fazla 250 verir ve çok büyük zarar yapar arkadaş

----------Eklendi @ 21:33:44 ---------- Yazıldı @ 21:32:23 ----------

sonuna kadar nokia c6 01 derim

• Beğen
Tepkiler: pRime.

coacoa

Üye
çin malının 2 eli tutulmuyor kardeşim telefonculara götür en fazla 250 verir ve çok büyük zarar yapar arkadaş

----------Eklendi @ 21:33:44 ---------- Yazıldı @ 21:32:23 ----------

sonuna kadar nokia c6 01 derim

kardeşim okudunmu bu o çin malı telefonlardan değil sitelere bak bütün karşılaştırmalarda bu telefonun adı geçiyo bu telefonu alan adam uzun araştırmadan sonra almıştır okadar beyni olan adamda gidip köşe bası telefoncuya vermez bunu internet denilen şeyin nimetleri var c6-01 dediğiniz telefonun bundan tek üstün yanı kameradır neyse bosverin

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Bir arkadaş fotograçıda çıkar bakayım ikisinin kamera görüntüsünü demiş :) Yuh artık diyorum :)
C6-01'in kamerası 720p Hd video çekiyor... Fotograf çekimleride digital kamera kadar başarılı...
Eğer test yapmak istiyorsanız az ışık alan ortamda fotograf çekin bakın hangisi daha başarılı fotograf çekiyor...
Video çekiminde x5 c6-01'in yanından bile geçemez...
Bluetooth, veri hızı, çözünürlüğü daha birçok şey sayabilirim... Abartmayın artık şu x5'i

• Beğen
Tepkiler: pRime. ve Kingmortall

coacoa

Üye
Bir arkadaş fotograçıda çıkar bakayım ikisinin kamera görüntüsünü demiş :) Yuh artık diyorum :)
C6-01'in kamerası 720p Hd video çekiyor... Fotograf çekimleride digital kamera kadar başarılı...
Eğer test yapmak istiyorsanız az ışık alan ortamda fotograf çekin bakın hangisi daha başarılı fotograf çekiyor...
Bluetooth, veri hızı, çözünürlüğü daha birçok şey sayabilirim... Abartmayın artık şu x5'i
telefonun ana özellikleri nelerdir
abi yazmayim diyorumda bıktım bu forumdaki ego tatminci telefondan anlamayan arkadaşlardan baska hiçbir yerde yok adamlar ne kullanırsa kullansın tak diye eleştiriyolar bi burda gördüm yani göz göre göre c6 01 daha iyi diyen adam gitsin kendini köprüden atsın arkadas daha iyi demeyin bari bir bahane arıyosanız nokia daha iyi marka yazın yani pes artık

ideos x5 işlemci Qualcomm MSM 7230 800MHz ---- c6 01 işlemci arm11 680 mhz
ideos x5 ram 512 MB ----- c6 01 ram 256 mb
ideos x5 480x800 ----- c6 01 360x640
ideos x5 pixel 246 PPI----- c6 01 pixel 229 PPI
ideos x5 Adobe Flash----- c6 01 flash lite
ideos x5 veri aktarım
HSDPA (14.4 Mbps) c6 01 HSDPA (10.2 Mbps)
ideos x5 android market----- c6 01 ovi store

şimdi bu özelliklere bakıp bana hala c6 -01 daha iyi yazan arkadaşın ALLAH yolunu açık etsin

Kingmortall

Kingmortall

Üye

arkadaş mübarek galaxy s2 öve öve bitiremiyolar :d:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
kardeşim okudunmu bu o çin malı telefonlardan değil sitelere bak bütün karşılaştırmalarda bu telefonun adı geçiyo bu telefonu alan adam uzun araştırmadan sonra almıştır okadar beyni olan adamda gidip köşe bası telefoncuya vermez bunu internet denilen şeyin nimetleri var c6-01 dediğiniz telefonun bundan tek üstün yanı kameradır neyse bosverin

550 liraya cbd amoled ekranlı usb on the go destekli bi telefon göstersene bana.
Telefonları karsılastırıken nasıl karsılastırcagnızı çogunuz bilmiyosunuz.
İsiniz gücünüz islemci ram.

• Beğen
Tepkiler: Navy Blue ve pRime.
Kingmortall

Kingmortall

Üye
telefonun ana özellikleri nelerdir

şimdi bu özelliklere bakıp bana hala c6 -01 daha yazan arkadaşın ALLAH yolunu açık etsin

ben hağla c6 01 derim android çok ram yiyor saolsun

birazda c6 01 özelliklerini yaz istersen

c6 01 kapasitif amoled nokia clearblack teknolojisi ekran x5 sıradan tft kapatisif

c6 01 kamerası 8 mp (lens olmamasına rağmen süper çekiyor x5 5 mp ve vasat çekiyor

c6 01 video kalitesindede üstün tabiki 720p hd gerçek video kayıt x5 ise c6 01 rin yanına yaklaşamaz

ayrıca x5 de 2 kamera yok

c6 01 en önemli özellik usb on the go destekliyor 550 liralık telefonların hangisinde var bu

ve son olarak c6 01 daha küçük ve kibar :)

onun özelliklerine gelince hepimiz biliyorz ki android çok ram yiyor kardeşim bu 1

evet ekranı ufak olabilir ama x5 den daha kaliteli bu 2

3 olarakta sadece 120 mhz üstün onunlada bişey olmaz kardeşim :oke: mübarek sanki dağlar kadar fark var el pistolero arkadaşıma katılıyorum işiniz gücünüz ram işlemci

flash lite olmasına rağmen videoları açıyor ve izliyorum kardeşim sonuçta telefon bu bilgisayar değil ya

ve son olarakda söyledigim gibi 2 el konusu huawei tutulmuyor bu ülkede çok zor satarsınız ve çok zarar edersiniz

çok az farklar var ama nokia ekran kalitesi kamerası video kalitesi ve usb on the go özelligi ile farkı kapatıyor

• Beğen
Tepkiler: Navy Blue

Lenneth

Üye
3.2 inç ekran cbd amoled olsa ne , olmasa ne.

N8'le yanyana koyunca ekranları arasında en ufak bir fark yok, cbd abartı tamamen zaten. Ayrıca Nokia'nın amoledlerinin güneşin altında okunbilirliği 0.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye

N8'le yanyana koyunca ekranları arasında en ufak bir fark yok, cbd abartı tamamen zaten. Ayrıca Nokia'nın amoledlerinin güneşin altında okunbilirliği 0.

konumuz x5 ve c6 01

pRime.

pRime.

Üye
[video=youtube;4oadsBxbwfI]http://www.youtube.com/watch?v=4oadsBxbwfI&feature=related[/video]

evet hiç fark yok :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: Bomb City ve Kingmortall
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap

CBD=görüntü keskinliği çok yüksek olduğu için güneş altında da okunabilirlik oranı yüksek olan ekrandır zaten bu ekranın en büyük özelliği güneş altında çok iyi görüntü vermesidir.

----------Eklendi @ 22:29:16 ---------- Yazıldı @ 22:26:31 ----------

Burda da görüldüğü gibi androidin x5'in beğenilmesindeki payı büyük. Android olmasa kaç kişi c6-01den iyi derdi cidden çok merak ediyorum bi işletim sistemi insanın gözünü bu kadar kör etmemeli bence.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Zaten amoled ekranların çogu günes altında zor okunur :hmmm
Nokia yada baska marka diye ayrım yapılmaz.C6'nın ekranı günes altında C7'den daha iyi durumda bunun sebebi ise cbd ekran tabiki.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bunları da eklemek lazım tabi...
ideos x5 tft ekran ----- c6-01 clear black amoled ekran
ideos x5 5mp kamera ----- c6-01 8 mp kamera
ideos x5 ??????????? ----- c6-01 usb on the go + tv çıkışı + 3g için ikinci kamera

TheCower

TheCower

Üye
Valla ben internet tarayıcı için c6yı eksik buluyorum. Adam akıllı tarayıcısı yok yuh dedim ya yuh resmen kendi tarayıcısından girince çok bekliyor javascript desteği var güzel ekran ufak kalıyor bana göre kullanamıyorum. Biraz büyük olsun 3.5 den büyük + olarak androidin kaç tane tarayıcısı var böyle adam gibi skyfire gibi zaten herkes bilir skyfireyi. Dolphin var başka? Opera demeyin :)

Del Rey

Del Rey

Üye
Valla ben internet tarayıcı için c6yı eksik buluyorum. Adam akıllı tarayıcısı yok yuh dedim ya yuh resmen kendi tarayıcısından girince çok bekliyor javascript desteği var güzel ekran ufak kalıyor bana göre kullanamıyorum. Biraz büyük olsun 3.5 den büyük + olarak androidin kaç tane tarayıcısı var böyle adam gibi skyfire gibi zaten herkes bilir skyfireyi. Dolphin var başka? Opera demeyin :)

Belle'yi yüklemeyi dene, tarayıcıya birçok ek özellik kazandırıyor.

fatih_347

Kapalı Hesap
ben ideos x5 kullanıcısıyım.nokia c6-01 kullanan bi arkdasım var telefonu görünce 10dk kurcaladı oyun internet vs kendi telini neredeyse kıracaktı ben bari arabanın tekerinin altına koyda bi ise yarasın dedim.

coacoa

Üye
ben ideos x5 kullanıcısıyım.nokia c6-01 kullanan bi arkdasım var telefonu görünce 10dk kurcaladı oyun internet vs kendi telini neredeyse kıracaktı ben bari arabanın tekerinin altına koyda bi ise yarasın dedim.
kardeşim işte insan hata yapar hatasını anlarsa kabul etmekte bir büyüklüktür ama bu forumdaki bazı arkadaşlar ortaya lafı attık artık geri dönüş yok havalarında

• Beğen
Tepkiler: fatih_347
Del Rey

Del Rey

Üye

:D Bana 603 verin, X5'i dağıtırım.

Lenneth

Üye
CBD=görüntü keskinliği çok yüksek olduğu için güneş altında da okunabilirlik oranı yüksek olan ekrandır zaten bu ekranın en büyük özelliği güneş altında çok iyi görüntü vermesidir.

----------Eklendi @ 22:29:16 ---------- Yazıldı @ 22:26:31 ----------

Burda da görüldüğü gibi androidin x5'in beğenilmesindeki payı büyük. Android olmasa kaç kişi c6-01den iyi derdi cidden çok merak ediyorum bi işletim sistemi insanın gözünü bu kadar kör etmemeli bence.

iOs olmasa kaç kişi iPhone iyi derdi ve 800 mhz işlemcili telefon nasıl 2000 tl'den satılırdı ?

Android Symbian'dan kat kat iyi bir sistem ve onun yerine tercih ediliyor.

Del Rey

Del Rey

Üye
iOs olmasa kaç kişi iPhone iyi derdi ve 800 mhz işlemcili telefon nasıl 2000 tl'den satılırdı ?

Android Symbian'dan kat kat iyi bir sistem ve onun yerine tercih ediliyor.

Öyle deme, sırf hava olsun diye iPhone alanların sayısı, iOS diye alanların sayısına eşit. iOS Lady Gaga'nın çok mu umrunda sanki? Adını bile bilmiyordur.

Symbian'a iki sene sonra gelin, iOS, WP 7, Qt, Android, C, Java, Flash, WGZ, WRT uygulamaları Symbian'dayken iOS'in bile gücü buna dayanamayacaktır.

Takipçi Satın Al

Üst Alt