ideos x5 vs c6-01

Sponsorlu Bağlantılar

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
ideos x5 vs c6-01
arkadaslar benım 550 tl lik bir butcem var 5 gundur arastırıyorum alabilecegiim bu paraya suanda en iyi iki telefon olarak ideos x5 ve c6-01 olduguna karar verdim bana nedenleriyle hangısnı almam gerektıgıne dair yardımcı olabilir misiniz ?

İhtiyaclarım ;

güzel ses , güzel kamera , güzel video

dokunmatigi kolay saglam telefon

tasarımı daha guzel olan

internetten guzel film izleten facebook a pc den girer gibi hissettiren cesitli internet forumlarına vb you tubeye pc gibi tasarım veren

saglam bir telefoon arıyorum bu ozelliklerin en yogun oldugu telefonların bu olduguna karar verdım ( aynı zamanda bütceye uygun )

hangısı almalıyım bu arada - ideos x5 diyen birisi lutfen yanına nedenını yazsın eger üşenmeyen telefon tavsiyesi yapmayı seven biri varsa videolar ile karsılastırma yaparsa cok cok iyi olur simdiden tesekkurler..

y n s c n

y n s c n

Üye
F/P olarak x5 derim. Ama kameradan bişey bekleme.

Lenneth

Üye
İdeos X5 derim internet konusunda iyidir ama kamerasi kotu.

coacoa

Üye
nedenmi ideos x5
-interneti bilgisayardaki gibi (flash player 11)
- 4 oyun aynı anda aç kasma sıfır
- telefon cok sağlam 2 kere merdivenlerden yuvarlandı gözle görülür çizik bile yok
- android
- 2 yıl kvk garantili
- telefonu alıcak arkadaşların bilgisayarda pek işleri kalmaz
- fiyatının baya baya üstünde performans
yada durun ya herşeyi geçtim android le symbian kıyaslanırmı benden bu kadar seçim sizin

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
kardes bana gülüyorsun ama ben hayatımda hic telefon kullanmadım sadece bi vardı oda 1 hafta dayandı kotu bisiydi cok kotuydu.Kamerayla fazla isim olmaz ama yani guzel olsun mesela fotografı facebook a koyunca berbat bisey olmazsın en azından normal olursa X5 alıcam

baranselona

baranselona

Üye
Forumda surekli ayni konular aciliyor konu acmadan once en basidinden bi ana sayfaya bakin. Madem bakmadiniz bende diger basliklarda yazdigimi kopyala yapistir yapayim yardimci olacaktirben o fiyata kesinlikle ideos x5 oneririm 800 mhz islemci Adreno 205 grafik islemci 3.8 inc 480x800 pixel multitoch kapasitif dokunmatik ekran Flashplayer 11 ( internetteki butun icerikleri-videolari sorunsuz yukleme) daha bugun. Flas oyun oynadim internetten... 5 mp led flash autofocus camera 720p hd video kaydi Android 2.2 froyo isletim sistemi yuzbinlece oyun uygulama-tema-cok sabil ekran gcisleri-cok hizli internet tarayicisi-480x800 pixel hd oyunlar 1500 mah guclu batarya dokunmatik tus takimi(normal tuslulara gore cok daha uzun dayaniklilik) 14 mbps internet hizi-3g-3.5g -wifi gps(navigasyon) Ledli uyari sistemi Sesli arama-sesli mesaj yazma-sesli ceviri Wifi hotspot( telefonunu wifi modem olarak kullababilme) Google hesaplariyla direk uyumlu calisabilme Kvk garantisi-tasarim vb....Ayrica ceptelefonu fotografciligi. Konusunda son iki sayfada x5 ile ceklimis foograflar var ordan bakabilirsiniz o olmazsa forumdaki ideos x5 inceleme konusunda son sayfada paylasmistim fotograflar... kamera. Bi iphone4 5mp bi galaxy 5 mp gibi degil ama ani yakalamk icin oldukca basarili...

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
Forumda surekli ayni konular aciliyor konu acmadan once en basidinden bi ana sayfaya bakin. Madem bakmadiniz bende diger basliklarda yazdigimi kopyala yapistir yapayim yardimci olacaktir

ben o fiyata kesinlikle ideos x5 oneririm 800 mhz islemci Adreno 205 grafik islemci 3.8 inc 480x800 pixel multitoch kapasitif dokunmatik ekran Flashplayer 11 ( internetteki butun icerikleri-videolari sorunsuz yukleme) daha bugun. Flas oyun oynadim internetten... 5 mp led flash autofocus camera 720p hd video kaydi Android 2.2 froyo isletim sistemi yuzbinlece oyun uygulama-tema-cok sabil ekran gcisleri-cok hizli internet tarayicisi-480x800 pixel hd oyunlar 1500 mah guclu batarya dokunmatik tus takimi(normal tuslulara gore cok daha uzun dayaniklilik) 14 mbps internet hizi-3g-3.5g -wifi gps(navigasyon) Ledli uyari sistemi Sesli arama-sesli mesaj yazma-sesli ceviri Wifi hotspot( telefonunu wifi modem olarak kullababilme) Google hesaplariyla direk uyumlu calisabilme Kvk garantisi-tasarim vb....

Ayrica ceptelefonu fotografciligi. Konusunda son iki sayfada x5 ile ceklimis foograflar var ordan bakabilirsiniz o olmazsa forumdaki ideos x5 incele konusinda son sayfada paylasmistim fotograflar... kamera. Bi iphone 5mp bi galaxy 5 mp gibi degil ama ani yakalamk icin oldukca basarili...
arkadasım ben 5 gundur forumda gezıyorum bakmadıgım konu kalmadı ama sorularıma cevap bulamadım kendım sormak ıstedım

coacoa

Üye
gülmek isin sakası tabi buyrun fotolar bRnSL arkadasımız çekmis sizce yetersizmi bu?

ideos x5 in kamera performansını merak edenler için çektiğim bikaç fotoyu yükledim bugün

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
o fotograflar yakın cekim birde uzaga bakarmısın ornegın kangal kopegınde uzakta dursan berbat bir fotograf olur ayrıca bir sorum daha var bu ideox x5 i modem olarak kullanabilrmiyim yani bedava internet ornegın otobusde sokakta ?

----------Eklendi @ 16:39:03 ---------- Yazıldı @ 16:37:49 ----------

ayrıca x5 un turkiyede servisi varmı telefona bisey olsa ne yapabilirm ?

baranselona

baranselona

Üye
O fotografta kamera kangala odaklandigi icin arkasi bulanık gibi gorunuyor... cok guzel fotograflar cektim ama icinde ben oldugum icin paylasmiyorum burda... kamerasi bi iphone 4 gibi degil dedigim gibi... o yakin cekimlerin hicbirini c6-01 le yapamazsiniz oyle bi ozelligi yok c6-01 in cunku... ideos x5 teki kamera ani yakalamak icin ideal mesela. İnsan odakli resimleri ayni kangalda yaptigi gibi netlestiriyor... cogu cektigim fotografi fotografcida bastirdim cok guzeldi mesela 12 mp lik fotomakinemden farki yoktu cikan reimlerde .... fotografi cekerken odaklanmasini bekleyeceksin elinde fazla kipirdamayacak ozaman cok guzel kareler yakalayabilirsin...Soyle anlatiyim samsungun 3.2 mp lik kameralarindan iyi. 5 mp kameralarindan biraz kotu...Telefonu modem olarak kullanabilirsiniz. Mesela telfonunuzdan internet yayarak baska cihazlardan internete girebilirsiniz...

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
ideox x5 almaya karar verdım ama hiç tanınmamıs bilinmeyen bir telefon kararsızım hala

----------Eklendi @ 17:01:12 ---------- Yazıldı @ 17:00:32 ----------

ve son olarak telefon dokunmatıgı kolay mı birde türkiyede satılıyor mu ?

baranselona

baranselona

Üye
ideox x5 almaya karar verdım ama hiç tanınmamıs bilinmeyen bir telefon kararsızım hala----------Eklendi @ 17:01:12 ---------- Yazıldı @ 17:00:32 ----------ve son olarak telefon dokunmatıgı kolay mı birde türkiyede satılıyor mu ?
Kapasitif yani tenindeki durgun elektrigi. Algilayarak calisir. Basinca falan gerek duymaz... kaliteli bir dokunmatigi var yani...Turkiyede. TİM. Magazalainda. Ve bikac buyuk magazada. İnternette satiliyor...

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
yanı x5 ın kamera dısında her hangı bir eksigi yok mu hic c6 - 01 hakkında bilgi veren olmadı

baranselona

baranselona

Üye
yanı x5 ın kamera dısında her hangı bir eksigi yok mu hic c6 - 01 hakkında bilgi veren olmadı
Radyosu yok-goruntulu gorusmesi yok- şarzi internetli yogun kullanimda 1 gun normal kullanimda 2-3 gun gidiyor... baskada eksigi yokC6-01 i kullananlarda yazarlar heralde... artilarini eksilerini bilmem...

----------Eklendi @ 17:13:43 ---------- Yazıldı @ 17:11:44 ----------

Servis konusundada nokia ile ayni KVK garantisi altinda...

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
karar verdım x5 alıyorum benım ıcın bir eksigi yok kamera illa cok iyi olması gerekmez goruntulu konusmeya ne gerek var sarj etmekte sorun mu? bRnSL sana cok tesekkur ederım bana tavsiye ettin hb da 40 yorum okudum herkes soyle diyor ; bu fiyata bu performans kesınlıkle alın 15 gundur kullanıyorum vb cb :) senden bundan sonraki ricam x5 i alınca bana nasıl kullanabilegecim hakkında bilgi vermen

baranselona

baranselona

Üye
Hocam telefon ilk acilirken anlatiyor sana zaten nasil kullabilmasi gerektigini... en basidinden google a yaz merak ettigini yuzlerce site cikar.. zaten nerdeyse butun android cihazlarin kullanimi ayni sayilir ha bulamadin aradin aradin ozaman bi ozel mesaj atarsin biliyosam anlatirim.. problem olmaz...

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
tamam tesekkur ederım bide son olarak telefona sence internet paketi almam gerekir mi ?

baranselona

baranselona

Üye
tamam tesekkur ederım bide son olarak telefona sence internet paketi almam gerekir mi ?
Kesinlikle gerekli bence bi vodafone aylk cepnet yaptir ayda 8 liraya sinirsiz kullanHem bilgisayarinda hem gittigin internetsiz bir yerde telfonu ister kablolu ister wifi modem olarak kullan...

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
vodafone aylk cepnet yaptırınca aylık 8 tl ise mukemmel ama tanıdıklarımın hepsı turkcel vodafone 5bin falan mesaj hakkı veriyormu veya diger oparetorlerde indirim ?

----------Eklendi @ 18:16:41 ---------- Yazıldı @ 18:13:33 ----------

bu arada ideos X5 de hareket fonskiyonu varmı ornegın asphalt 5 i telefonu haraket ettirerek oynaya bilirmiyim ?

baranselona

baranselona

Üye
vodafone aylk cepnet yaptırınca aylık 8 tl ise mukemmel ama tanıdıklarımın hepsı turkcel vodafone 5bin falan mesaj hakkı veriyormu veya diger oparetorlerde indirim ?----------Eklendi @ 18:16:41 ---------- Yazıldı @ 18:13:33 ----------bu arada ideos X5 de hareket fonskiyonu varmı ornegın asphalt 5 i telefonu haraket ettirerek oynaya bilirmiyim ?
Vodafone un sitesine girip bakabilirsin mesajlasma paketineSensor tabiiki var hocam saga sola yatirarak oynayabilirsin.... hatta telefonda gercek pusula bile var. Gps siz internetsiz. Kuzeyi guneyi gosteriyor yani...

Takipçi Satın Al

Üst Alt