Huawei İDEOS X5 inceleme

Sponsorlu Bağlantılar

kiyak33

Üye
ya bu telefonu çok îstiyordum ama hevesimi kırdınız . Bem bu telefonu mu alayım yoksa gio mu alayım. Birde huawei x5 i kullanan arkadaşlar duzgünce telin artılarını ve eksilerini yazabilir mi
Hevesiniz kırılmasın. Telefon on numara. İnanın deneyimli bir pda kullanıcısı olarak aldığıma hiç pişman olmadım. Özellikleri ve kullanımını bir tarafa koyun şarjı beklentimin çok çok üzerinde iyi.

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Bana Göre Bu fiyata Bu özellikler Çok

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
    Konu Sahibi
ya bu telefonu çok îstiyordum ama hevesimi kırdınız . Bem bu telefonu mu alayım yoksa gio mu alayım. Birde huawei x5 i kullanan arkadaşlar duzgünce telin artılarını ve eksilerini yazabilir mi

şimdiye kullananlardan hiç şikayet gelmedi.. ama nedense hiç kullanmayan nokia yandaşları hep bu teli kötülüyor..!

• Beğen
Tepkiler: coacoa ve nonamex
roberto55

roberto55

Üye
arkadaşlar bende huawei x5 kulanıyorum ama onde sol uste 2 tane ışık var bende onlar hiç yanmıyor mesaj veya email biri ardamı felan onde hopörlorun sağ tarafında ışık yanıyor sizdede oylemi yoksa benim teldemi sorun var
birde birni aradığım zaman telefonu kulağıma getiriyorum ekran ışığı sönüyor kulağımdan ayırıyorum ışık yanıyor acaba telefon nerden anlıyo kullagimı sizin telefondada oylemi
bi yardımcı olursanız

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
arkadaşlar bende huawei x5 kulanıyorum ama onde sol uste 2 tane ışık var bende onlar hiç yanmıyor mesaj veya email biri ardamı felan onde hopörlorun sağ tarafında ışık yanıyor sizdede oylemi yoksa benim teldemi sorun var
birde birni aradığım zaman telefonu kulağıma getiriyorum ekran ışığı sönüyor kulağımdan ayırıyorum ışık yanıyor acaba telefon nerden anlıyo kullagimı sizin telefondada oylemi
bi yardımcı olursanız

:ehe Yok arkadas telefonunda sorun yok.O ısık bildirim oluyo yani cevapsız çagrı yada mesaj var anlamında:oke:
Kulagına koydugunda da yakınlık sensörü kulagını algılıyor ekranı tusları etkisiz bırakıyor hem tasarruf için hemde yanagının ekrana dokunup etkilememesi için:D

Kefelon

Üye
ya bu telefonun şekli çok hoşuma gidyo :))))

hemato

Üye
arkadaslar 2 tel arasında kaldım samsung gio ve huawei x5 hangisini alayım ?

musasifiryedi

Üye
Ideos telefonumdan fiyatına kıyasla çok çok memnunum.Aslında tek sorun fotoğraf kalitesi.Ne iyi ne kötü ama böylesine performanslı bir makinadan daha iyisini beklediğim için bunu söylüyorum.Dokunmatiğinden wifisine,ses kalitesinden bataryasına kadar harika bir telefon.Samsung Ace almak üzereyken bu telefonu görüp aldım.Tasarımı Ace ye göre ağırbaşlı duruyor.Bu benim için çok önemli.Ekranın büyük olması ve dokunmatik hassasiyetide harika.Aynı zamanda google earth yüklü geliyor.Önce onu Google Harita sandım,açınca anladımki baya pc deki google earthmüş(Anne üstümü ört) :)Dünyayı çevir ve istediğin noktaya zumla..Bir uzak bir yakın çekim örnek 5Mp fotoğraf eklemek istiyorum çünkü ilk sayfadaki arkadaş sanıyorum parkinson hastası:))) Fotolar çok büyüktü,ekrana sığdırmak için manuel olarak küçülttüm.

baranselona

baranselona

Üye
ideos x5 in kamera performansını merak edenler için çektiğim bikaç fotoyu yükledim bugün

nerdesingol

Üye
ideos x5 in kamera performansını merak edenler için çektiğim bikaç fotoyu yükledim bugün

harika bide kötü diyolar şu lanet telefona alıcı bulim bu telefonu almaya calısıcam

capslocksmith

Üye
kullanmadıysanız kafanıza göre yorum yapmayın.

bu fiyata on numara telefon.

• Beğen
Tepkiler: nerdesingol

centerboys

Üye
telefonu bugun siparis vrdim ve bu yaziyi okuduktan snra icim cok rahat etti valla..

baranselona

baranselona

Üye
telefonu bugun siparis vrdim ve bu yaziyi okuduktan snra icim cok rahat etti valla..
Hayirli olsun hocam en iyi tercihi yapmissiniz.. ben kuzenimle aldim 2 tane 2 ay once ikiside sorunsuz super cihazlar... bu fiyata olan diger telefonlar x5 kadar degil emin olablirsin

centerboys

Üye
Hayirli olsun hocam en iyi tercihi yapmissiniz.. ben kuzenimle aldim 2 tane 2 ay once ikiside sorunsuz super cihazlar... bu fiyata olan diger telefonlar x5 kadar degil emin olablirsin
tsk ederim yorumun icin arkadasim. birde root filan nasil yapilir ogrenirsem tam olcak :)

coacoa

Üye
tsk ederim yorumun icin arkadasim. birde root filan nasil yapilir ogrenirsem tam olcak :)
root yapma bence nova gibi oyunlar haric hepsini oynarsın root olmadan herşeyin orjinali güvenli ve kalitelidir :D

baranselona

baranselona

Üye
Bencede roota falan gerek yok. Ben sadece ekran goruntusu cekebilmek icin kullaniyorum onuda rootsuz halledebilirsin.. ama bazi asphalt vb oyunlar icin root olup telefonu htc olarak gostermek gerekebiliyor ama bence rootsuz da kullanabilirsiniz

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
    Konu Sahibi

Hayırlı olsun şimdiden. tek kötü yanı 2.el fiyatları düşük deniliyor ama inanma en ucuz 2.eli 450 tL .. 500e satan gördüm..

Takipçi Satın Al

Üst Alt