kloı123
Üye
ideos x5 vs c6-01
arkadaslar benım 550 tl lik bir butcem var 5 gundur arastırıyorum alabilecegiim bu paraya suanda en iyi iki telefon olarak ideos x5 ve c6-01 olduguna karar verdim bana nedenleriyle hangısnı almam gerektıgıne dair yardımcı olabilir misiniz ?
İhtiyaclarım ;
güzel ses , güzel kamera , güzel video
dokunmatigi kolay saglam telefon
tasarımı daha guzel olan
internetten guzel film izleten facebook a pc den girer gibi hissettiren cesitli internet forumlarına vb you tubeye pc gibi tasarım veren
saglam bir telefoon arıyorum bu ozelliklerin en yogun oldugu telefonların bu olduguna karar verdım ( aynı zamanda bütceye uygun )
hangısı almalıyım bu arada - ideos x5 diyen birisi lutfen yanına nedenını yazsın eger üşenmeyen telefon tavsiyesi yapmayı seven biri varsa videolar ile karsılastırma yaparsa cok cok iyi olur simdiden tesekkurler..
İhtiyaclarım ;
güzel ses , güzel kamera , güzel video
dokunmatigi kolay saglam telefon
tasarımı daha guzel olan
internetten guzel film izleten facebook a pc den girer gibi hissettiren cesitli internet forumlarına vb you tubeye pc gibi tasarım veren
saglam bir telefoon arıyorum bu ozelliklerin en yogun oldugu telefonların bu olduguna karar verdım ( aynı zamanda bütceye uygun )
hangısı almalıyım bu arada - ideos x5 diyen birisi lutfen yanına nedenını yazsın eger üşenmeyen telefon tavsiyesi yapmayı seven biri varsa videolar ile karsılastırma yaparsa cok cok iyi olur simdiden tesekkurler..
senden bundan sonraki ricam x5 i alınca bana nasıl kullanabilegecim hakkında bilgi vermen