kloı123
Üye
-
Konu Sahibi
-
root yapınca garantıden cıkıyormus :S hemde yapmayi bılmıyorumkardes ilk önce aramıza hosgeldin. en basta z4root programı ile telefonunu rootla daha sonra root explover ile prop dosyasını editle bu işlemden sonra telefonun desire hd gibi gözükecek.yani telefonun uygulamaları daha stabil calıstıracak.oyun yükleme işlemine gelince ilk önce apkyı telefona kur.ardından bulundugun yerde wifi erisimi varsa sd dosyaları indir ve oyna
telefona root yapıp yapmamak sana kalmıs
abi apk dosyalarını telefona nasıl kurucam bi yardım edermısınrotsuz da olur fazla bişey kaybetmezsin sana anlattım ya pm de öyle yükleyeceksin nfs shift in linkini verdim racing thunder ın linkini verdim... mesajı görmedin heralde....
apk yı telefona kuracaksın bak şimdi apk uzantılı dosya var ya onu telefonun hafıza kartına at ve telefonunu usb den çıkart sonrada telefonu eline al dosyalarıma gir o apk dosyasını nereye attıysan bul ve üzerine tıkla işlemlere evet de ve kur... eğer yüklediğinin oyunun bide hafıza kartı dosyası varsa onuda oyunu paylaşan altında yazar nereye atacağını...
hafıza kartı dosyası wifi ı olmayanlar yada zamanı-kotası.. olmayanlar için programın görüntü vb.. dosyalarıdır. bazı oyunlarda yoktur mesela racing thunder da yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?