thebackkk
Üye
Markanın büyüklüğünü görür derken Huawei mi Nokia'dan büyük güldürme beni
sanırım haberin yok nokıa japonyayı bile terk ediyorseneye japonyada mağaza bulundurmayacakmış çünkü kar elde etmiiyormuş haberlere yansıdı konu araştır.... huawei adını vınlardan modemlerden bilen bilir ...
----------Eklendi @ 08:37:56 ---------- Yazıldı @ 08:36:45 ----------
ideos x5 al inan bana hiç pişman olmazsın nokıa kullanmak gerçekten skıntılı hem görsel hem işlevsel olarak olsun nokıa ya takla attırır ideos x 5 al düşünme derim
Bir modem ile telefonu bir tutmamak lazım. Modemi kaliteli diye adam dünyanın en sağlamı olacak hali yok ya
Markanın büyüklüğünü görür derken Huawei mi Nokia'dan büyük güldürme beni
Alanına göre fark atar!
Eski telefonları tabiki nokianın daha sağlam ve daha iyi.. ama gel gör ki günümüz smartphone devri.. smartphone'da Huawei nokiadan kat kat büyük... Nokia ona buna girmeye gerek duymuyor.. çünkü Nokia adını çıkarmış dokuza nokiacılar indirtmez sekize..
Smartphone konusunda öyleyuh artık Huawei'yi Nokia'dan üstün görüyorlar ne günlere kaldık yarabbim.
ne alaka??Toplama bir bilgisayar alıp.;Monitörü övmek gibi bir sey sizin kiNe hızlı harika performanslı monitör
ne alaka??
Biz gidip modemleri inceleyerek almadık telefonu telefona bakarak aldık
Modemin fiyatı belli telefonun fiyatı belli zaten..Modemi fazla araştırmaz insanlar genellikle.Ki zaten aldıgımız modemler internet pketinin içersinde oluyor. Telefonu incelyeceksin tabi ama dediğim gibi modem ile telefonu bir tutma...
Telefonun donanımını begenip markanın kalitesini nokia ile es deger görmek gibi bir alaka
Neyse yine tartısma çıkacak.''Bende böyle bir sorun yok'' gibi laflar havada uçusacak neyse esen kalın millet
mesajı saat 00.00.00 da atmayı nasıl başardınbende 2 cihaz arasında kaldım ve kararımı x5'ten yana kullanacağımgidip telefonu eline alıp, biraz kullandığında ne demek istediğimi anlayacaksın 2-3 güne kadar bende alacağım cihazın tim'e gelmesini bekliyorum
hocam bi toplama bilgisayarin monitorunu ovmekle. firma kalitelerini karsilastirmak ne alaka... madem nokia ic dis malzeme kalitesi konusunda. 1 NUMARA neden 5800 ilk ciktiginda hataliydi ve toplatildi.. n8 in ilk serisi neden hataliydi.. c7 de neden ilk surum hataliydi.. x6 da ilk surumlerde kasa acikligi neden vardi... eger senin aklina firma kalitesi diyince 3310 falan geliyosa yada metal kasa ozaman yapacak bisi yok... telefonla insaata falan girer civi cakarsin... madem ic malzemesi kaliteli. nokilarain neden hala 680. mhz islemcileri kullaniyor.. neden hala 256 mb ram kullaniyor... ha senin icin ic malzeme kalitesi bataryanin altindaki made in finland sa. baska...Telefonun donanımını begenip markanın kalitesini nokia ile es deger görmek gibi bir alakaNeyse yine tartısma çıkacak.''Bende böyle bir sorun yok'' gibi laflar havada uçusacak neyse esen kalın millet
Ben c6'mdan gayet memnunum sırf android değil diye de nokia'dan vazgeçememc6 al da görelim seni nokia symbiana desteği bıraktı.bide sorun yaşamazsın diyorsun.ideos x5 al her konuda c6 yı geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?