Türe Üye ynsemrekose' Alıntı: ne gibi? Genişletmek için tıkla ... itunes yoksa hiçbişey yapamıyosun misal resim attığında önceki resimlerin siliniyor .
ynsemrekose' Alıntı: ne gibi? Genişletmek için tıkla ... itunes yoksa hiçbişey yapamıyosun misal resim attığında önceki resimlerin siliniyor .
doctorrr Üye kötüymüş itunes olayı ama oyun uygulama nın jailbreak diye bişeyle halledildiğini duymuştum
Türe Üye ynsemrekose' Alıntı: kötüymüş itunes olayı ama oyun uygulama nın jailbreak diye bişeyle halledildiğini duymuştum Genişletmek için tıkla ... evet ama telefonun ağzını yüzünü dağıtıyor o jb . - - - Eklendi - - - klongs' Alıntı: itunes işkence ya arkadaş korsan mp3 atmaya korkuyor Genişletmek için tıkla ... evet abi bazen cihazı parçalayasım gelirdi
ynsemrekose' Alıntı: kötüymüş itunes olayı ama oyun uygulama nın jailbreak diye bişeyle halledildiğini duymuştum Genişletmek için tıkla ... evet ama telefonun ağzını yüzünü dağıtıyor o jb . - - - Eklendi - - - klongs' Alıntı: itunes işkence ya arkadaş korsan mp3 atmaya korkuyor Genişletmek için tıkla ... evet abi bazen cihazı parçalayasım gelirdi
KayraBey Üye navti' Alıntı: ics ye bir turlu gecemedik gitti yaw Genişletmek için tıkla ... O telefona ICS gelmez ki zaten
navti' Alıntı: ics ye bir turlu gecemedik gitti yaw Genişletmek için tıkla ... O telefona ICS gelmez ki zaten
PriZm Üye klongs' Alıntı: itunes işkence ya arkadaş korsan mp3 atmaya korkuyor Genişletmek için tıkla ... ne yani benim hafıza kartımda 1500 üzeri şarkı var.bunları itunes üzerinden aktaramıyormuyum? sadece 20 ~ şarkının Cd leri var.sadece onlarımı atabilirim yani Ipod 4 32 Gb alacağım o yüzden soruyorum.
klongs' Alıntı: itunes işkence ya arkadaş korsan mp3 atmaya korkuyor Genişletmek için tıkla ... ne yani benim hafıza kartımda 1500 üzeri şarkı var.bunları itunes üzerinden aktaramıyormuyum? sadece 20 ~ şarkının Cd leri var.sadece onlarımı atabilirim yani Ipod 4 32 Gb alacağım o yüzden soruyorum.
PriZm Üye klongs' Alıntı: atıyorda sonradan itunese takınca korsan diye siliyor garip bir şey ya ve ipad 4 çıktımı Genişletmek için tıkla ... Ipod dedim ben hmm gerçekten sinir bir durum.bende birtek Rihanna 'nın şarkıları orjinal neyse bende tek onu dinlerim artık (JB yapana kadar)
klongs' Alıntı: atıyorda sonradan itunese takınca korsan diye siliyor garip bir şey ya ve ipad 4 çıktımı Genişletmek için tıkla ... Ipod dedim ben hmm gerçekten sinir bir durum.bende birtek Rihanna 'nın şarkıları orjinal neyse bende tek onu dinlerim artık (JB yapana kadar)
PriZm Üye navti' Alıntı: İcs biraz daha gelisince gecmek daha mantikli geliyo bana. Genişletmek için tıkla ... ics 4.0.4 te veya 4.0.5 sürümünde kalacak bence.çünkü 4.1 jelly bean geliyor
navti' Alıntı: İcs biraz daha gelisince gecmek daha mantikli geliyo bana. Genişletmek için tıkla ... ics 4.0.4 te veya 4.0.5 sürümünde kalacak bence.çünkü 4.1 jelly bean geliyor
byslmdq Üye Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: ics 4.0.4 te veya 4.0.5 sürümünde kalacak bence.çünkü 4.1 jelly bean geliyor Genişletmek için tıkla ... Olur o da olur Sony'e gelecek mi bari
~N.A.W.Y~' Alıntı: ics 4.0.4 te veya 4.0.5 sürümünde kalacak bence.çünkü 4.1 jelly bean geliyor Genişletmek için tıkla ... Olur o da olur Sony'e gelecek mi bari
PriZm Üye byslmdq' Alıntı: Olur o da olur Sony'e gelecek mi bari Genişletmek için tıkla ... sony'e gelir önemli olan sony'nin onu telefonlarına sunması
byslmdq' Alıntı: Olur o da olur Sony'e gelecek mi bari Genişletmek için tıkla ... sony'e gelir önemli olan sony'nin onu telefonlarına sunması
doctorrr Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: ics 4.0.4 te veya 4.0.5 sürümünde kalacak bence.çünkü 4.1 jelly bean geliyor Genişletmek için tıkla ... sen artık ondanda portlarsın bişeyler galaxy s ine
~N.A.W.Y~' Alıntı: ics 4.0.4 te veya 4.0.5 sürümünde kalacak bence.çünkü 4.1 jelly bean geliyor Genişletmek için tıkla ... sen artık ondanda portlarsın bişeyler galaxy s ine
byslmdq Üye Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: sony'e gelir önemli olan sony'nin onu telefonlarına sunması Genişletmek için tıkla ... Bu sefer sorunsuz bir sistem istiyoree
~N.A.W.Y~' Alıntı: sony'e gelir önemli olan sony'nin onu telefonlarına sunması Genişletmek için tıkla ... Bu sefer sorunsuz bir sistem istiyoree
PriZm Üye ynsemrekose' Alıntı: sen artık ondanda portlarsın bişeyler galaxy s ine Genişletmek için tıkla ... off
ynsemrekose' Alıntı: sen artık ondanda portlarsın bişeyler galaxy s ine Genişletmek için tıkla ... off