600 yapıyım o zaman600 yapinca etkisi olmuyor pile,tuslarin bozulmaz

Tamamen senin zevkine kalmis bisey [emoji12]600 yapıyım o zaman![]()
Sag ustte ve kilit ekraninda var saat,nereye ekliycenki dahaArkadaşlar bu ultra güç tasarrufu moduna saati nasıl ekleyebilirim içinde saat programı yok
Ultra güç tasarrufu moduna eklemek için alarmI kurmak için yoksa güç tasarrufu modunda sadece o uygulamalar çalışıyorSag ustte ve kilit ekraninda var saat,nereye ekliycenki daha
Normal menude upsm manager a gir,tum uygulamalari tikla ve kaydet.artik ultra guc tasarrufundayken istedigin proyu ekleyebilirsin.ama toplam 6 uygulama kullanabiliyosunUltra güç tasarrufu moduna eklemek için alarmI kurmak için yoksa güç tasarrufu modunda sadece o uygulamalar çalışıyor
Bana gelmedi ultra guc tasarrufuNormal menude upsm manager a gir,tum uygulamalari tikla ve kaydet.artik ultra guc tasarrufundayken istedigin proyu ekleyebilirsin.ama toplam 6 uygulama kullanabiliyosun

Teşekkürler olduNormal menude upsm manager a gir,tum uygulamalari tikla ve kaydet.artik ultra guc tasarrufundayken istedigin proyu ekleyebilirsin.ama toplam 6 uygulama
kullanabiliyosun
bende o upsm manager falan gelmedi bildirim çubuğundada sadece güç tasarrufu var ultrası yok nasıl getirebilirim?Normal menude upsm manager a gir,tum uygulamalari tikla ve kaydet.artik ultra guc tasarrufundayken istedigin proyu ekleyebilirsin.ama toplam 6 uygulama kullanabiliyosun
ultra güç tasarrufu icin yuklerken aroma seçeneklerinden hard system modification secmen gerekiyor. Lite system modification secerseniz onda ultra güç tasarruf modu yokbende o upsm manager falan gelmedi bildirim çubuğundada sadece güç tasarrufu var ultrası yok nasıl getirebilirim?
hard tekrar seçeyim sıfırlanırmı herşeyim sabah herşeyi yüklediydimultra güç tasarrufu icin yuklerken aroma seçeneklerinden hard system modification secmen gerekiyor. Lite system modification secerseniz onda ultra güç tasarruf modu yok
Siz yine de yedeklerinizi alın ne olur ne olmaz, tertemiz kurulum yapın.hard tekrar seçeyim sıfırlanırmı herşeyim sabah herşeyi yüklediydim
hard'da başka eksradan neler var? bide o kadar uygulamaları yükledim üstüne wipesiz kursam ne olur?Siz yine de yedeklerinizi alın ne olur ne olmaz, tertemiz kurulum yapın.
Emoloji ve kayit bunda da varWipe sız kurarsanız sistem dengesizlkleri ve bazı sistem sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz tavsiye etmiyorum. Tam hatırlamıyorum ama örneğin klavyeye emoji ekleme, aramaların kaydını yapabilme gibi özellikler de vardı

Envayi cesit ayar kullandim,en guzeli hicbirseye dokunmamak,sadece touch wake yani cift tiklama ile ekrani acmayi aktif ettim,ayarini 600 yaptim,0 yapinca surekli acik kaliyor pili fazla yiyor,600 yapinca 10 dakika aktif oluyor,
Performans icin ayar cok iyi oluyor,stabilite bazen bozuluyor ama maalesef,tamamen size kalmis bir durum,zevke keder yanikartal kardeşim bende senin verdiğin boefla ayarlarini kullanıyorum iyi değil mi o ayarlar ?
ram 670 falan oluyo bazen cok kasiyo reboot yapmak zorunda kalıyorum senin önerin nedir acaba
bu arada blekota s5 v11 kullanıyorum kardeşim sen romda hangi gereksiz uygulamalari sildin stabilite için yardımcı olursan sevinirim kardeşim cevabini bekliyorum