Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Arkadaşım kernel ve modem flashlama nasıl yapılır bunu anlatırmısın blekota s5 de kernel ve modemi rom yükler gibi yüklüyorsun ama blekota note 4 ve bu romda kernel ve modemi flashlayın diyor nasıl flashlanır bunu bilmiyorum
Arkadaşım kernel ve modem flashlama nasıl yapılır bunu anlatırmısın blekota s5 de kernel ve modemi rom yükler gibi yüklüyorsun ama blekota note 4 ve bu romda kernel ve modemi flashlayın diyor nasıl flashlanır bunu bilmiyorum

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Ağ sorunu yoksa kernel ve modemi yüklemene gerek yok

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Ağ sorunu yoksa kernel ve modemi yüklemene gerek yok
ag sorunu var onun için flashlamayı soruyorum nasıl flashlanır acaba biride yazsın artık çok uzadı valla flashlama böyle yapılır diye

uzman47

uzman47

Üye
Imei sorunun varsa yani sesli arama yapamiyorsan modem flashlama yapman lazim ama eger sikinti yoksa extra modem yuklemene gerek yok ha eger sikinti varsa modem yukluceksen note 4 rom konusunda yani suan kullanmis oldugun romun konusundaki ilk sayfada verilen modem dosyasini ayni s5 deki gibi normal rom yukluyormus gibi ayni sekilde flashlama yapacaksin..

uzman47

uzman47

Üye
Ayrica boeffla kernel kullanmiyorsan boeffla 7.3 kernel yukle

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
7.5 varken 7.3 yüklemek ?

ortak42

ortak42

Üye
en kısa zamanda bu romu deneyeceğim

jongass

Üye
en kısa zamanda bu romu deneyeceğim
Şiddetle tavsiye ederim. Çoğu romu defalarca yükleyip denememe ve karsilastirmama ragmen en iyisi en stabili bu Rom dur. Cyanogenmod,blekota vs hikaye derim Şahsi kanaatim.

• Beğen
Tepkiler: ortak42 ve kartal2378

ayhanbabacano

Üye
Çok güzel ama yazı tipleri yok ve boyutu degistirilmiyor [emoji4]

ayhanbabacano

Üye

ayhanbabacano

Üye
Sadece bunlar war :)

kartal2378

kartal2378

Üye
Bende hayal in altinda var yazi tip ve boyutu.acaba romu kurarken secmedinmi.cok ilginc

ayhanbabacano

Üye
Belkide ingilizce oldugu ıcın yuklememıs olabilirim :))

ayhanbabacano

Üye
Tmm deneyeyim tşkr ederım :)

Son düzenleme:

ayhanbabacano

Üye
oldu.bu sefer ayarlar kısmı S4 gibi oldu :) ama sorun değil böyle daha guzel

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
hızlı düzenle den yazı tipini seç gelir

ayhanbabacano

Üye
geldi ama ayarlar sağ üstteki üç nokta gitti.ızgara görünümü falan..ama sorun değil şimdi daha güzel oldu.nerdeyse programsız tlfn tasiyorum tek sayfa :))

Üst Alt