Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90
kartal2378

kartal2378

Üye
600 yapinca etkisi olmuyor pile,tuslarin bozulmaz

• Beğen
Tepkiler: ortak42

ortak42

ortak42

Üye
kilit ekranı duvar kağıdını bir türlü değişmiyor hep s4 balonlu duvar kağıdında kalıyor

byl82

Kapalı Hesap
Arkadaşlar bu ultra güç tasarrufu moduna saati nasıl ekleyebilirim içinde saat programı yok

byl82

Kapalı Hesap
kartal2378

kartal2378

Üye
Ultra güç tasarrufu moduna eklemek için alarmI kurmak için yoksa güç tasarrufu modunda sadece o uygulamalar çalışıyor
Normal menude upsm manager a gir,tum uygulamalari tikla ve kaydet.artik ultra guc tasarrufundayken istedigin proyu ekleyebilirsin.ama toplam 6 uygulama kullanabiliyosun

• Beğen
Tepkiler: cemo26
ortak42

ortak42

Üye
Normal menude upsm manager a gir,tum uygulamalari tikla ve kaydet.artik ultra guc tasarrufundayken istedigin proyu ekleyebilirsin.ama toplam 6 uygulama kullanabiliyosun
Bana gelmedi ultra guc tasarrufu :(

byl82

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: kartal2378
ortak42

ortak42

Üye
bende o upsm manager falan gelmedi bildirim çubuğundada sadece güç tasarrufu var ultrası yok nasıl getirebilirim?

byl82

Kapalı Hesap
bende o upsm manager falan gelmedi bildirim çubuğundada sadece güç tasarrufu var ultrası yok nasıl getirebilirim?
ultra güç tasarrufu icin yuklerken aroma seçeneklerinden hard system modification secmen gerekiyor. Lite system modification secerseniz onda ultra güç tasarruf modu yok

• Beğen
Tepkiler: jongass
ortak42

ortak42

Üye
ultra güç tasarrufu icin yuklerken aroma seçeneklerinden hard system modification secmen gerekiyor. Lite system modification secerseniz onda ultra güç tasarruf modu yok
hard tekrar seçeyim sıfırlanırmı herşeyim sabah herşeyi yüklediydim

ortak42

ortak42

Üye

jongass

Üye
Wipe sız kurarsanız sistem dengesizlkleri ve bazı sistem sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz tavsiye etmiyorum. Tam hatırlamıyorum ama örneğin klavyeye emoji ekleme, aramaların kaydını yapabilme gibi özellikler de vardı

ortak42

ortak42

Üye
Wipe sız kurarsanız sistem dengesizlkleri ve bazı sistem sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz tavsiye etmiyorum. Tam hatırlamıyorum ama örneğin klavyeye emoji ekleme, aramaların kaydını yapabilme gibi özellikler de vardı
Emoloji ve kayit bunda da var :)

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
Envayi cesit ayar kullandim,en guzeli hicbirseye dokunmamak,sadece touch wake yani cift tiklama ile ekrani acmayi aktif ettim,ayarini 600 yaptim,0 yapinca surekli acik kaliyor pili fazla yiyor,600 yapinca 10 dakika aktif oluyor,

kartal kardeşim bende senin verdiğin boefla ayarlarini kullanıyorum iyi değil mi o ayarlar ?
ram 670 falan oluyo bazen cok kasiyo reboot yapmak zorunda kalıyorum senin önerin nedir acaba
bu arada blekota s5 v11 kullanıyorum kardeşim sen romda hangi gereksiz uygulamalari sildin stabilite için yardımcı olursan sevinirim kardeşim cevabini bekliyorum

kartal2378

kartal2378

Üye
kartal kardeşim bende senin verdiğin boefla ayarlarini kullanıyorum iyi değil mi o ayarlar ?
ram 670 falan oluyo bazen cok kasiyo reboot yapmak zorunda kalıyorum senin önerin nedir acaba
bu arada blekota s5 v11 kullanıyorum kardeşim sen romda hangi gereksiz uygulamalari sildin stabilite için yardımcı olursan sevinirim kardeşim cevabini bekliyorum
Performans icin ayar cok iyi oluyor,stabilite bazen bozuluyor ama maalesef,tamamen size kalmis bir durum,zevke keder yani

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
hic dokunmamak stabilityi bozmaz mi ?

Üst Alt