Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90
ortak42

ortak42

Üye
Arkadaşlar çalışmayan var mı ? 3g görüntülü görüşme falan? Bide kurarken neler sececez ?
Arkadaşlar çalışmayan var mı ? 3g görüntülü görüşme falan? Bide kurarken neler sececez ?

kartal2378

kartal2378

Üye
Hersey calisiyor,calismayan hicbirsey yok.ben kurarken isime yarayanlari kursum sadece.mesela samsungun tichwizini kurmadim nova secenegini kurdum isik hizinda calisiyor

LeroanZ

Üye
Arkadaşlar, telefonun ekran görüntüsünü alma olayı çalışmıyor
Orta Tuşu ayarlayamıyorum...
Galeri'ye girerken geç açıyor
bunların dışında bir şey yok gibi...

kartal2378

kartal2378

Üye
Arkadaşlar, telefonun ekran görüntüsünü alma olayı çalışmıyor
Orta Tuşu ayarlayamıyorum...
Galeri'ye girerken geç açıyor
bunların dışında bir şey yok gibi...
Bu dediklerinin hicbiri bende yok.hepside gayet guzel calisiyor.tekrar wipe yaparak kurmani oneririm

ortak42

ortak42

Üye
Hersey calisiyor,calismayan hicbirsey yok.ben kurarken isime yarayanlari kursum sadece.mesela samsungun tichwizini kurmadim nova secenegini kurdum isik hizinda calisiyor
Hocam nova çok sade geldi ben touchwiz kuracam Teşekkürler ;)

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
s6 romu beklemedeyiz :) blekota güncelleme verecek (i will updated rom)

ortak42

ortak42

Üye
bu romda bloffla kernel yapyama gerek var mı? şimdi yükleyecem..

kartal2378

kartal2378

Üye
Bu rom 4.4.2 oldugu icin boeffla 6.5 i kurmalisin dostum

• Beğen
Tepkiler: ortak42
kartal2378

kartal2378

Üye
Csc ayari basta ne cikiyorsa bende kurarken oyle kurdum,yani default taydi.Ayrica bu csc hakkinda bilgi sahibi degilim,galiba yurt disi cihazlarda sikinti okuyormus

• Beğen
ortak42

ortak42

Üye
Csc ayari basta ne cikiyorsa bende kurarken oyle kurdum,yani default taydi.Ayrica bu csc hakkinda bilgi sahibi degilim,galiba yurt disi cihazlarda sikinti okuyormus
tmm önemli değil zaten orjinal cihaz..rom 4.3 ten stabil geldi bana :D
hocam bloffla apk yükledim kernelde yükledim peki ayarlar nasıl olacak?

kartal2378

kartal2378

Üye
tmm önemli değil zaten orjinal cihaz..rom 4.3 ten stabil geldi bana :D

hocam bloffla apk yükledim kernelde yükledim peki ayarlar nasıl olacak?
Envayi cesit ayar kullandim,en guzeli hicbirseye dokunmamak,sadece touch wake yani cift tiklama ile ekrani acmayi aktif ettim,ayarini 600 yaptim,0 yapinca surekli acik kaliyor pili fazla yiyor,600 yapinca 10 dakika aktif oluyor,

ortak42

ortak42

Üye
Envayi cesit ayar kullandim,en guzeli hicbirseye dokunmamak,sadece touch wake yani cift tiklama ile ekrani acmayi aktif ettim,ayarini 600 yaptim,0 yapinca surekli acik kaliyor pili fazla yiyor,600 yapinca 10 dakika aktif oluyor,
nasıl oluyor o 10 dk meselesi?

kartal2378

kartal2378

Üye
nasıl oluyor o 10 dk meselesi?
Telefonun ekranini kpattinca 10 dakika boyunca cift tiklayinca acabiliyosun,ben oyle ayarladim,0 yapinca sonsuz oluyor surekli aktif oluyir cift tiklama ile acma, ama pili yuzde 15-20 arasi fazla goturur,eger kullanmak istersen 0 a cek biraz kullan,sana kalmis bisey.lg lerdeki gibi oliyor telefon,nova launcher danda cift tiklama ile ekran kapamayi ayarladim, al sana lg knock on iste[emoji4]

• Beğen
ortak42

ortak42

Üye
Telefonun ekranini kpattinca 10 dakika boyunca cift tiklayinca acabiliyosun,ben oyle ayarladim,0 yapinca sonsuz oluyor surekli aktif oluyir cift tiklama ile acma, ama pili yuzde 15-20 arasi fazla goturur,eger kullanmak istersen 0 a cek biraz kullan,sana kalmis bisey.lg lerdeki gibi oliyor telefon,nova launcher danda cift tiklama ile ekran kapamayi ayarladim, al sana lg knock on iste[emoji4]
amann ben elimle açarım :D

Üst Alt