Hersey calisiyor,calismayan hicbirsey yok.ben kurarken isime yarayanlari kursum sadece.mesela samsungun tichwizini kurmadim nova secenegini kurdum isik hizinda calisiyorArkadaşlar çalışmayan var mı ? 3g görüntülü görüşme falan? Bide kurarken neler sececez ?
Arkadaşlar çalışmayan var mı ? 3g görüntülü görüşme falan? Bide kurarken neler sececez ?
Bu dediklerinin hicbiri bende yok.hepside gayet guzel calisiyor.tekrar wipe yaparak kurmani oneririmArkadaşlar, telefonun ekran görüntüsünü alma olayı çalışmıyor
Orta Tuşu ayarlayamıyorum...
Galeri'ye girerken geç açıyor
bunların dışında bir şey yok gibi...
Hocam nova çok sade geldi ben touchwiz kuracam TeşekkürlerHersey calisiyor,calismayan hicbirsey yok.ben kurarken isime yarayanlari kursum sadece.mesela samsungun tichwizini kurmadim nova secenegini kurdum isik hizinda calisiyor
Kisiden kisiye degisir.ben hiz ve stabilite seviyorum,donmasin kasmasin şak diye girsin istiyorumHocam nova çok sade geldi ben touchwiz kuracam Teşekkürler![]()
Neyse akşam dershaneden geliyim yüklerimKisiden kisiye degisir.ben hiz ve stabilite seviyorum,donmasin kasmasin şak diye girsin istiyorum

Oyle bir aciklama mi yapti blekota?s6 romu beklemedeyizblekota güncelleme verecek (i will updated rom)
bana v4 güncellemesi geldi yükledim.ama halen duzeltilmesi lazım ya.Oyle bir aciklama mi yapti blekota?

Boeffla candir,gene de sen bilirsinbu romda bloffla kernel yapyama gerek var mı? şimdi yükleyecem..
romu kurdum s5 tabanında ama csc seçtiğimiz yerde tur(türkiye) yoktu bende unıted kingdom seçtim ve şimdi telefondan imei numaramı yazıyorum csc değiştirmek için ama o csc listesi gelmiyor..Boeffla candir,gene de sen bilirsin
hangi bloffla kerneli ve düzenleyicisini indiriyim?Boeffla candir,gene de sen bilirsin
tmm önemli değil zaten orjinal cihaz..rom 4.3 ten stabil geldi banaCsc ayari basta ne cikiyorsa bende kurarken oyle kurdum,yani default taydi.Ayrica bu csc hakkinda bilgi sahibi degilim,galiba yurt disi cihazlarda sikinti okuyormus

hocam bloffla apk yükledim kernelde yükledim peki ayarlar nasıl olacak?Csc ayari basta ne cikiyorsa bende kurarken oyle kurdum,yani default taydi.Ayrica bu csc hakkinda bilgi sahibi degilim,galiba yurt disi cihazlarda sikinti okuyormus
Envayi cesit ayar kullandim,en guzeli hicbirseye dokunmamak,sadece touch wake yani cift tiklama ile ekrani acmayi aktif ettim,ayarini 600 yaptim,0 yapinca surekli acik kaliyor pili fazla yiyor,600 yapinca 10 dakika aktif oluyor,tmm önemli değil zaten orjinal cihaz..rom 4.3 ten stabil geldi bana
hocam bloffla apk yükledim kernelde yükledim peki ayarlar nasıl olacak?
nasıl oluyor o 10 dk meselesi?Envayi cesit ayar kullandim,en guzeli hicbirseye dokunmamak,sadece touch wake yani cift tiklama ile ekrani acmayi aktif ettim,ayarini 600 yaptim,0 yapinca surekli acik kaliyor pili fazla yiyor,600 yapinca 10 dakika aktif oluyor,
Telefonun ekranini kpattinca 10 dakika boyunca cift tiklayinca acabiliyosun,ben oyle ayarladim,0 yapinca sonsuz oluyor surekli aktif oluyir cift tiklama ile acma, ama pili yuzde 15-20 arasi fazla goturur,eger kullanmak istersen 0 a cek biraz kullan,sana kalmis bisey.lg lerdeki gibi oliyor telefon,nova launcher danda cift tiklama ile ekran kapamayi ayarladim, al sana lg knock on iste[emoji4]nasıl oluyor o 10 dk meselesi?
amann ben elimle açarımTelefonun ekranini kpattinca 10 dakika boyunca cift tiklayinca acabiliyosun,ben oyle ayarladim,0 yapinca sonsuz oluyor surekli aktif oluyir cift tiklama ile acma, ama pili yuzde 15-20 arasi fazla goturur,eger kullanmak istersen 0 a cek biraz kullan,sana kalmis bisey.lg lerdeki gibi oliyor telefon,nova launcher danda cift tiklama ile ekran kapamayi ayarladim, al sana lg knock on iste[emoji4]