Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90
meyrock

meyrock

Üye
Arkadaslar Benim klavyede onceden semboller belli oluyordu.simdi sym tusuna badmadan goremiyorum.ayarini falanmi istemeden bozduk acaba.birde bu rom a note3 note4 vs klavyeleri kurabilirmiyiz acaba
rom kurulumu esnasinda kendin seçeceksin. symbol keyboard enable diye bi yazılıbir secenek olacak ona tik koy

meyrock

meyrock

Üye
Nova ayarlardan gorunum ve his ayarlarindan ikonlar degisiyor ve markette bircok tema yukleyerek arttirabikiyosun.nova tek gecerim
diyorum ya nova yi sevmiyorum :) cok basit geliyor. hiçbir şekilde vazgeçemiyorum samsung orijinal icon arayuzlerinden...

• Beğen
Tepkiler: mesut0114
crekerrr

crekerrr

Üye
QS ROMUNU YUKLERKEN UCTANE KERNEL SORUYOR EN IYISI ŞARJ ACISINDAN HANGİSİ
BİRİ YARDIMCI OLSUN BEN qs rom fınal surumu yukledım booefla kerneli sectim yuklerken ama wıfıye baglanamıorum ya bı turlu

kartal2378

kartal2378

Üye
QS ROMUNU YUKLERKEN UCTANE KERNEL SORUYOR EN IYISI ŞARJ ACISINDAN HANGİSİ
BİRİ YARDIMCI OLSUN BEN qs rom fınal surumu yukledım booefla kerneli sectim yuklerken ama wıfıye baglanamıorum ya bı turlu
boeffla en iyisi

crekerrr

crekerrr

Üye
bu lınkteki fix cwmden flaşlayınca sorun duzeldı anlamadıgım ben bu QS romu ilk yukledıgımde boyle bır sorun olmamıştı klon ımei fln da degıl benım s3 nıe ıkıncı yukleyısımde boyle bır sorun cıkarttı. gercekten merak ettım

meyrock

meyrock

Üye
bu rom için recovery den flashlayabilecegim call record eklentisi var mı ?

QS NL1 olan romu kullanıyorum

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
call record zaten aromada var

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
QS FİNAL NL1 ROMUNDA BOEFFLA KERNEL 6.5 DAHA MI İYİDİR BİDE CONFİG AYARLARI YAPMAK GEREKİR Mİ

meyrock

meyrock

Üye
QS FİNAL NL1 ROMUNDA BOEFFLA KERNEL 6.5 DAHA MI İYİDİR BİDE CONFİG AYARLARI YAPMAK GEREKİR Mİ
Romu yüklerken üzerinde gelen üç kernel seçeneğinde verilen boeffla 6.4ü seç kullan. config ayarlarında da zram i kapat alttaki 600 değerini 800 yap. seçimi yine açık moduna getir. öyle kalsın.

hemen alt seçenekte de " swappiness " i 95 yap seçimini açık konumda bırak...

bunun üzerine de 49 tane uygulama yüklü benim telde. sende gereksiz yere sürekli arka planda çalıştıkları icin " Greenify " programını yükle ve tüm uygulamaları uyut. işin olunca uyutulan uygulamalara girdiğinde uykudan zaten otomatik açmış oluyorsun. işin bitince Greenify uygulamasinin tek dokunuşla uyutma kısa yolunu programin seceneklerinden ana ekrara widget olarak atabilir tek tıkla tekrar uyandırdığın uygulamaları yine uyutabilir ramden de şarj dan da tasarruf edebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: gfbli_erdi ve kartal2378
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
gerek yok romun içinden al es dosya yöneticisini aç blekota_rom klosurunun içinde aroma full var

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Romu yüklerken üzerinde gelen üç kernel seçeneğinde verilen boeffla 6.4ü seç kullan. config ayarlarında da zram i kapat alttaki 600 değerini 800 yap. seçimi yine açık moduna getir. öyle kalsın.

hemen alt seçenekte de " swappiness " i 95 yap seçimini açık konumda bırak...

bunun üzerine de 49 tane uygulama yüklü benim telde. sende gereksiz yere sürekli arka planda çalıştıkları icin " Greenify " programını yükle ve tüm uygulamaları uyut. işin olunca uyutulan uygulamalara girdiğinde uykudan zaten otomatik açmış oluyorsun. işin bitince Greenify uygulamasinin tek dokunuşla uyutma kısa yolunu programin seceneklerinden ana ekrara widget olarak atabilir tek tıkla tekrar uyandırdığın uygulamaları yine uyutabilir ramden de şarj dan da tasarruf edebilirsin.
Her türlü gözüm kapalı yükliyim yani

ortak42

ortak42

Üye
Kurun valla on numara rom :D arkadaşlar kameraya ağır çekim geldi ya babamda s4 e istiyor stock 4.4.2 rom ona nasil ağır çekim getirecem adam s3' sarkıyor :D

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Kurun valla on numara rom :D arkadaşlar kameraya ağır çekim geldi ya babamda s4 e istiyor stock 4.4.2 rom ona nasil ağır çekim getirecem adam s3' sarkıyor :D
Kolayı var s3ü ver s4ü al :)
Şaka bi yana Google playe bak
Yada s4 slow motion zipi filan vardır belki

ortak42

ortak42

Üye
arkadaslar bu agir cekim olayi nedit.nerden ayarlaniyor acaba
Bu qs romda kameraya gir video moduna al solda kamera simgesi var ona bas yavaş çekimi seç sonra ekranda 1/2 1/4 1/8 in olduğu buton falan cikacak 1/8 en yavaş çekeni yani 1 saniyeyi 8 saniye gibi çekiyor mesela bir sürahiden bardağa su dökerken 1/8 hızda çek ve o suyun bardakla buluşmasını izle yada benim gibi muhabbet kuşun varsa uçarken çek ve o kelebek gibi uçan kuşu izle :D

kartal2378

kartal2378

Üye
Bu qs romda kameraya gir video moduna al solda kamera simgesi var ona bas yavaş çekimi seç sonra ekranda 1/2 1/4 1/8 in olduğu buton falan cikacak 1/8 en yavaş çekeni yani 1 saniyeyi 8 saniye gibi çekiyor mesela bir sürahiden bardağa su dökerken 1/8 hızda çek ve o suyun bardakla buluşmasını izle yada benim gibi muhabbet kuşun varsa uçarken çek ve o kelebek gibi uçan kuşu izle :D
tesekkur ederim

• Beğen
Tepkiler: ortak42

Üst Alt