Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
hm anladım kardeşim bende eski bataya ile bu sonucu alıyordum ama yeni batarya almanı tavsiye ederim :)

ege099

ege099

Üye
Koca forumda bu konu hakkında bana yardım edebilecek 1 kişi yok mu :(

ege099

ege099

Üye
Şuan ben Qs final rom kullanıyorum rom gayet stabil çok iyi hatta şu ana kadar kullandığım en iyi rom diyebilirim fakat bu romda mesela ayarlar menüsü müzik çaları beğenmedim s5 gibi yapmak istiyorum bir önceki sayfada aziz04 roma istediğin özellik ekleyebilirsin demiş s5 ayarlar menüsü vb. Ekleyebilirsin demiş bende 2 gündür bunu nasıl yapıcağımı öğrenmek için çırpınıyorum fakat yardımcı olan yok

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
muzik calar zaten 4.4.2 stock muzik calari.ama aromada s5 programlari olcakti heralde.orda muzik calar varsa secersin.olmadi 4.4.2 base bir s5 romunun icinden alabilirsin.sen belliki bildigin s5 gibi yapmak istiyosun ya qs aromada full s5 sec yada s5 romu yukle kendine.

ege099

ege099

Üye
muzik calar zaten 4.4.2 stock muzik calari.ama aromada s5 programlari olcakti heralde.orda muzik calar varsa secersin.olmadi 4.4.2 base bir s5 romunun icinden alabilirsin.sen belliki bildigin s5 gibi yapmak istiyosun ya qs aromada fu ll s5 sec yada s5 romu yukle kendine.
Aromada hepsini s5 seçtim zaten 4.4.2 base s5 romunun içinden alabilirsin demişsin sana zahmet bunu nasıl yapıcağımı anlatabilirmisin

serdar431

serdar431

Üye
Aromada hepsini s5 seçtim zaten 4.4.2 base s5 romunun içinden alabilirsin demişsin sana zahmet bunu nasıl yapıcağımı anlatabilirmisin
dostum herhangi bir s5 romunu mesela blekota winrar ile ac system/app yolunu izle oradan musicplayer apk sini bul cikart ve kendi kullandigin romda ayni yere yani system/app icine at permissions rw-r-r yap telefonu yeniden başlat. Ama ilk önce kendi müzik calarini yedek al.

1553 kardesim bu arada romun 18.01.2015 tarihli bir versiyonu daha çıktı ayni final rom ama bu NL1 yukledim ve daha iyi bence.

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
dostum herhangi bir s5 romunu mesela blekota winrar ile ac system/app yolunu izle oradan musicplayer apk sini bul cikart ve kendi kullandigin romda ayni yere yani system/app icine at permissions rw-r-r yap telefonu yeniden başlat. Ama ilk önce kendi müzik calarini yedek al.

1553 kardesim bu arada romun 18.01.2015 tarihli bir versiyonu daha çıktı ayni final rom ama bu NL1 yukledim ve daha iyi bence.
serdar kardeşim peki hava durumu widgeti yazıları büyük mü normal mi NL1 deki sürümlerde büyük yapmıştıda bide NJ1 final sürümünü kullanıyorum arada sırada kasmalar oluyor telefonda NL1 nasıl şarj olarak falan ben NJ1 de 6 saat ekran süresi almıştım valla :)

serdar431

serdar431

Üye
serdar kardeşim peki hava durumu widgeti yazıları büyük mü normal mi NL1 deki sürümlerde büyük yağmıştıda
ben note4 hava widgetini kullanıyorum ince yazılı isteyen olursa upload ederim

NJ1 hataliydi o yuzden cok gecmeden NL1 yayınladı. ben memnunum NJ1 sevmemistim dedigin gibi kasma vede ufak hatalar mevcuttu

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
ben note4 hava widgetini kullanıyorum ince yazılı isteyen olursa upload ederim

NJ1 hataliydi o yuzden cok gecmeden NL1 yayınladı. ben memnunum NJ1 sevmemistim dedigin gibi kasma vede ufak hatalar mevcuttu
hmm ne gibi hatalar kardeşim youtube durduruldu hatası gibi mi peki yüklediğinde ilk widget yazısı normal miydi
hmm ne gibi hatalar kardeşim youtube durduruldu hatası gibi mi peki yüklediğinde ilk widget yazısı normal miydi
mesela bende NJ1 de rehber yada aramadan çıkarken yada başka bi uygulamaya girerken arada kasmalar oluyordu

serdar431

serdar431

Üye
hatalari nj1 de aldim nl1 gayet guzel hata yok. widgete dikkat etmedim ben ilk olarak ekstra widget yukluyorum note4 +s5 widgeti

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
hangisi o bana link atarmısın :)

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
eyvallah şimdi bunun içnde hem s5 hemde note4 hava durumu var öyle mi kardeş :) inş romu bozmaz
NL1 romun şarjı nasıl ekran süresi kaç saat aldın

ege099

ege099

Üye

Çok teşekkür ederim

serdar431

serdar431

Üye
eyvallah şimdi bunun içnde hem s5 hemde note4 hava durumu var öyle mi kardeş :) inş romu bozmaz
NL1 romun şarjı nasıl ekran süresi kaç saat aldın
daha dün cikti.rom.kardesim sarj durumunu nasil soyleyim

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
ege099

ege099

Üye

Kardeşim dediklerini yaptım fakat dosyları system/app ın içine kopyalayamıyorum dosyalar salt okunur diyor yardımcı olurmusun

serdar431

serdar431

Üye
Kardeşim dediklerini yaptım fakat dosyları system/app ın içine kopyalayamıyorum dosyalar salt okunur diyor yardımcı olurmusun
nasil salt okunur diyor telefonda root explorer ile yapacaksın.

Üst Alt