atarken yukarida Mount R/O yazmasi gerekiyor ve onceki muzik calarin apksini sil. birde isimleri farkliysa yeni attiginin ismini oncekinin ismi ile ayni yapOnla yaptım zaten kardeşim hata verdi anlamadım
Dosyayı System/app ı içine atmayı başardım fakat bi değişiklik olmuyor![]()
serdar kardeş NJ1 romunda aramadan yadarehberden çıkarken kasmalar yaşadın mı hiçatarken yukarida Mount R/O yazmasi gerekiyor ve onceki muzik calarin apksini sil. birde isimleri farkliysa yeni attiginin ismini oncekinin ismi ile ayni yap
Tamamdır halletim teşekkür ederimatarken yukarida Mount R/O yazmasi gerekiyor ve onceki muzik calarin apksini sil. birde isimleri farkliysa yeni attiginin ismini oncekinin ismi ile ayni yap
hayir yaşamadımserdar kardeş NJ1 romunda aramadan yadarehberden çıkarken kasmalar yaşadın mı hiç
rica ederimTamamdır halletim teşekkür ederim
serdar kardeşim peki sen boffle ayarlarını yapıyormusun bende yükledin NL1 şarjım biraz hızlı gidiyorrica ederim
NJ1 de kasma falan yaşadın mı kardeş bide bofle ayarlarını yaptın mıNL1 Daha iyi
burak kardeşim ben NL1 romunu yükledim ve NJ1 çeşitli kasmalar gördüm acaba kurulumdan sonra tekrardan wipe falan yapmalımıyım sen nasıl yayapıyormusun19 aylık batarya baya eski yani
Tekrar wipe yapmalısın konuda anlattığım wipeları yapsan yeterserdar kardeşim peki sen boffle ayarlarını yapıyormusun bende yükledin NL1 şarjım biraz hızlı gidiyor
NJ1 de kasma falan yaşadın mı kardeş bide bofle ayarlarını yaptın mı
burak kardeşim ben NL1 romunu yükledim ve NJ1 çeşitli kasmalar gördüm acaba kurulumdan sonra tekrardan wipe falan yapmalımıyım sen nasıl yayapıyormusun
hep yüklemeden önce senn yaptığın gibi yapıyorum kardeşimTekrar wipe yapmalısın konuda anlattığım wipeları yapsan yeter
Zaten Yükledikten sonra yaparsan rom silinirhep yüklemeden önce senn yaptığın gibi yapıyorum kardeşim
ama yükledikten sonra wipe yapmıyorum
cwm ile neden silinmez?Zaten Yükledikten sonra yaparsan rom silinir
Ayrıca philz touchla yapmanı öneririm cwm recovery ile yaparsan tam olarak eski rom silinmez
yok öyle değil biliyorum silindiğini birisi bana demiştiki rom yükledikten sonra factory reset yap wipe factory reset var yaa onu diyorumZaten Yükledikten sonra yaparsan rom silinir
Ayrıca philz touchla yapmanı öneririm cwm recovery ile yaparsan tam olarak eski rom silinmez
kısaca anlatayım önce eski romu wipeları yaparak siliyorsun sonra yeni romu yüklüyorsun ve birdaha wipe yapmıyorsunyok öyle değil biliyorum silindiğini birisi bana demiştiki rom yükledikten sonra factory reset yap wipe factory reset var yaa onu diyorum
bide kasmalar arada sırada pşuyor aramadan yada bi uygulamadan çıkarken animasyon kasması
ben bir kaç kere denemiştim eski romdaki bildirim çubuğundaki ikonlar kalmıştı bende tam yapamamış olabilirimcwm ile neden silinmez?
evet kardeşim sağolasınkısaca anlatayım önce eski romu wipeları yaparak siliyorsun sonra yeni romu yüklüyorsun ve birdaha wipe yapmıyorsun
bunu mu sormuştun ?