Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90
ege099

ege099

Üye
Onla yaptım zaten kardeşim hata verdi anlamadım
Dosyayı System/app ı içine atmayı başardım fakat bi değişiklik olmuyor :(

serdar431

serdar431

Üye
Onla yaptım zaten kardeşim hata verdi anlamadım
Dosyayı System/app ı içine atmayı başardım fakat bi değişiklik olmuyor :(
atarken yukarida Mount R/O yazmasi gerekiyor ve onceki muzik calarin apksini sil. birde isimleri farkliysa yeni attiginin ismini oncekinin ismi ile ayni yap

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
atarken yukarida Mount R/O yazmasi gerekiyor ve onceki muzik calarin apksini sil. birde isimleri farkliysa yeni attiginin ismini oncekinin ismi ile ayni yap
serdar kardeş NJ1 romunda aramadan yadarehberden çıkarken kasmalar yaşadın mı hiç

ege099

ege099

Üye
Tamamdır halletim teşekkür ederim

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ya indire indire biktim artik 3.4+ yi yukledik final cikmis onuda yukledik bu seferde nl1 versiyon cikmis ikidebir onlami ugrasicam ben.

suan md4 diye bir romdayim android L+note4+s5 gorunumunu ele alan bir rom.ne kadar renkli ya rehber yesil mesajlar mavi saat pempe ton falan

GreaTH

GreaTH

Üye
NL1 Daha iyi

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
serdar kardeşim peki sen boffle ayarlarını yapıyormusun bende yükledin NL1 şarjım biraz hızlı gidiyor
NJ1 de kasma falan yaşadın mı kardeş bide bofle ayarlarını yaptın mı
19 aylık batarya baya eski yani
burak kardeşim ben NL1 romunu yükledim ve NJ1 çeşitli kasmalar gördüm acaba kurulumdan sonra tekrardan wipe falan yapmalımıyım sen nasıl yayapıyormusun

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
serdar kardeşim peki sen boffle ayarlarını yapıyormusun bende yükledin NL1 şarjım biraz hızlı gidiyor

NJ1 de kasma falan yaşadın mı kardeş bide bofle ayarlarını yaptın mı

burak kardeşim ben NL1 romunu yükledim ve NJ1 çeşitli kasmalar gördüm acaba kurulumdan sonra tekrardan wipe falan yapmalımıyım sen nasıl yayapıyormusun
Tekrar wipe yapmalısın konuda anlattığım wipeları yapsan yeter

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
hep yüklemeden önce senn yaptığın gibi yapıyorum kardeşim
ama yükledikten sonra wipe yapmıyorum
Zaten Yükledikten sonra yaparsan rom silinir
Ayrıca philz touchla yapmanı öneririm cwm recovery ile yaparsan tam olarak eski rom silinmez

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Zaten Yükledikten sonra yaparsan rom silinir
Ayrıca philz touchla yapmanı öneririm cwm recovery ile yaparsan tam olarak eski rom silinmez
yok öyle değil biliyorum silindiğini birisi bana demiştiki rom yükledikten sonra factory reset yap wipe factory reset var yaa onu diyorum
bide kasmalar arada sırada pşuyor aramadan yada bi uygulamadan çıkarken animasyon kasması

GreaTH

GreaTH

Üye
NJ1 de bende Hem kasma Hem Isınma Sorunu Vardi . Daha once NL1 V3.2 Yuklemistim superdi. Şimdi Final Romu yuklicem NL1 Bakalim Gelisme varmi

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
yok öyle değil biliyorum silindiğini birisi bana demiştiki rom yükledikten sonra factory reset yap wipe factory reset var yaa onu diyorum
bide kasmalar arada sırada pşuyor aramadan yada bi uygulamadan çıkarken animasyon kasması
kısaca anlatayım önce eski romu wipeları yaparak siliyorsun sonra yeni romu yüklüyorsun ve birdaha wipe yapmıyorsun
bunu mu sormuştun ?

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
wipe data,cache,dalvik cache ile rom silinmez ki system/format,data yaparsaniz silinir.

kisaca megawipe + wipe data,cache,dalvik cache (wipeleri yapmasanda olur megawipe hepsini hallediyor ama bendekide can sıkıntısı işte)

and install new rom.

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
kısaca anlatayım önce eski romu wipeları yaparak siliyorsun sonra yeni romu yüklüyorsun ve birdaha wipe yapmıyorsun
bunu mu sormuştun ?
evet kardeşim sağolasın
Arkadaşlar NL1 ROMUNDA ARAMA BİTTİKTEN SONRA ÇIKARKEN KASMA OLUYOR SEBEBİ NEDİR ACABA
Arkadaşlar NL1 ROMUNDADA ARAMA BİTTİKTEN SONRA ÇIKARKEN KASMA OLUYOR SEBEBİ NEDİR ACABA

• Beğen
Tepkiler: burak1553
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
kardesim olcak tabiki kusursuz olcak hali yok bunlari goz ardi edin artik :)

Üst Alt