burak1553
Üye
19 aylık batarya baya eski yanieski batarya ile mi aldın bu sonucu kardeş
19 aylık batarya baya eski yanieski batarya ile mi aldın bu sonucu kardeş
sorun nedirKoca forumda bu konu hakkında bana yardım edebilecek 1 kişi yok mu![]()
Aromada hepsini s5 seçtim zaten 4.4.2 base s5 romunun içinden alabilirsin demişsin sana zahmet bunu nasıl yapıcağımı anlatabilirmisinmuzik calar zaten 4.4.2 stock muzik calari.ama aromada s5 programlari olcakti heralde.orda muzik calar varsa secersin.olmadi 4.4.2 base bir s5 romunun icinden alabilirsin.sen belliki bildigin s5 gibi yapmak istiyosun ya qs aromada fu ll s5 sec yada s5 romu yukle kendine.
dostum herhangi bir s5 romunu mesela blekota winrar ile ac system/app yolunu izle oradan musicplayer apk sini bul cikart ve kendi kullandigin romda ayni yere yani system/app icine at permissions rw-r-r yap telefonu yeniden başlat. Ama ilk önce kendi müzik calarini yedek al.Aromada hepsini s5 seçtim zaten 4.4.2 base s5 romunun içinden alabilirsin demişsin sana zahmet bunu nasıl yapıcağımı anlatabilirmisin
serdar kardeşim peki hava durumu widgeti yazıları büyük mü normal mi NL1 deki sürümlerde büyük yapmıştıda bide NJ1 final sürümünü kullanıyorum arada sırada kasmalar oluyor telefonda NL1 nasıl şarj olarak falan ben NJ1 de 6 saat ekran süresi almıştım valladostum herhangi bir s5 romunu mesela blekota winrar ile ac system/app yolunu izle oradan musicplayer apk sini bul cikart ve kendi kullandigin romda ayni yere yani system/app icine at permissions rw-r-r yap telefonu yeniden başlat. Ama ilk önce kendi müzik calarini yedek al.
1553 kardesim bu arada romun 18.01.2015 tarihli bir versiyonu daha çıktı ayni final rom ama bu NL1 yukledim ve daha iyi bence.

ben note4 hava widgetini kullanıyorum ince yazılı isteyen olursa upload ederimserdar kardeşim peki hava durumu widgeti yazıları büyük mü normal mi NL1 deki sürümlerde büyük yağmıştıda
hmm ne gibi hatalar kardeşim youtube durduruldu hatası gibi mi peki yüklediğinde ilk widget yazısı normal miydiben note4 hava widgetini kullanıyorum ince yazılı isteyen olursa upload ederim
NJ1 hataliydi o yuzden cok gecmeden NL1 yayınladı. ben memnunum NJ1 sevmemistim dedigin gibi kasma vede ufak hatalar mevcuttu
mesela bende NJ1 de rehber yada aramadan çıkarken yada başka bi uygulamaya girerken arada kasmalar oluyorduhmm ne gibi hatalar kardeşim youtube durduruldu hatası gibi mi peki yüklediğinde ilk widget yazısı normal miydi
hatalari nj1 de aldim nl1 gayet guzel hata yok. widgete dikkat etmedim ben ilk olarak ekstra widget yukluyorum note4 +s5 widgetihmm ne gibi hatalar kardeşim youtube durduruldu hatası gibi mi peki yüklediğinde ilk widget yazısı normal miydi
hangisi o bana link atarmısın![]()
eyvallah şimdi bunun içnde hem s5 hemde note4 hava durumu var öyle mi kardeşLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
inş romu bozmazÇok teşekkür ederimdostum herhangi bir s5 romunu mesela blekota winrar ile ac system/app yolunu izle oradan musicplayer apk sini bul cikart ve kendi kullandigin romda ayni yere yani system/app icine at permissions rw-r-r yap telefonu yeniden başlat. Ama ilk önce kendi müzik calarini yedek al.
1553 kardesim bu arada romun 18.01.2015 tarihli bir versiyonu daha çıktı ayni final rom ama bu NL1 yukledim ve daha iyi bence.
daha dün cikti.rom.kardesim sarj durumunu nasil soyleyimeyvallah şimdi bunun içnde hem s5 hemde note4 hava durumu var öyle mi kardeşinş romu bozmaz
NL1 romun şarjı nasıl ekran süresi kaç saat aldın
tm kardeşim bende deneyeyim o zamndaha dün cikti.rom.kardesim sarj durumunu nasil soyleyim
Kardeşim dediklerini yaptım fakat dosyları system/app ın içine kopyalayamıyorum dosyalar salt okunur diyor yardımcı olurmusundostum herhangi bir s5 romunu mesela blekota winrar ile ac system/app yolunu izle oradan musicplayer apk sini bul cikart ve kendi kullandigin romda ayni yere yani system/app icine at permissions rw-r-r yap telefonu yeniden başlat. Ama ilk önce kendi müzik calarini yedek al.
nasil salt okunur diyor telefonda root explorer ile yapacaksın.Kardeşim dediklerini yaptım fakat dosyları system/app ın içine kopyalayamıyorum dosyalar salt okunur diyor yardımcı olurmusun