Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
kardesim olcak tabiki kusursuz olcak hali yok bunlari goz ardi edin artik :)
sende yaşıyormusun yani bide ekran kilidini açarken bazen ordada kasma oluyor sence stock arama mı kullanmalıyım onda kasma olmaz sanıyorum

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
sana önerim boeffla kernel ayarlariyla sakin oynama milletin dedigine bakma rom zaten stabil.senin yapcagin ayarlar stabil duzeni bozmaktan baska bir sey yapmaz.

ekran kilidi acarken bende kasma olmadi.bende hicbirsekilde kasma yoktu.ama aniden yaptigin islemlede sistem kararsiz durumda kalabiliyor bunlari goz ardi etmek lazim.

3.4+ yükledik iki gun sonra final yukledik bunu kullandik oburku gun nl1 i cikti bende adama bir güzel saydirdim sonra md4 roma geçtim :)

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
md4 rom resim falan varmı kaynak

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye

ya yukleme bosver bildigin leş system ui ye bak :)her yere farkli renk tonu koymus mesela ayarlara farkli saate farkli mesajlara farkli rehbere farkli rengarenk bir rom :)
wifi bulsam baska rom indircem takili kaldim bunda :)

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
hakkaten o nası renkler ya :)
final romunu yüklemeli miyim sıkıntı varmı

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ama performans olarak blekota ve dn4ü ezip gececek bir rom :)

xda da konusu olcakti bir bak istersen link veremiyorum :)

ezezel

ezezel

Üye
hocam 3 farklı arayüzle yükleyebilirsiniz yazılmış başlangıçta ama s5 arayüzü ve nova launcher görselleri var diğeri yok bir de link olarak verilen rom 18 ocakta güncellenmiş rom mu?

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
sana önerim boeffla kernel ayarlariyla sakin oynama milletin dedigine bakma rom zaten stabil.senin yapcagin ayarlar stabil duzeni bozmaktan baska bir sey yapmaz.

ekran kilidi acarken bende kasma olmadi.bende hicbirsekilde kasma yoktu.ama aniden yaptigin islemlede sistem kararsiz durumda kalabiliyor bunlari goz ardi etmek lazim.

3.4+ yükledik iki gun sonra final yukledik bunu kullandik oburku gun nl1 i cikti bende adama bir güzel saydirdim sonra md4 roma geçtim :)
kardeş yani boffle kernel ayarlarını yapmayayımmı diyorsun yani sen hep öylemi yaptın yani

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
hocam 3 farklı arayüzle yükleyebilirsiniz yazılmış başlangıçta ama s5 arayüzü ve nova launcher görselleri var diğeri yok bir de link olarak verilen rom 18 ocakta güncellenmiş rom mu?
Diğeri strock romdaki arayüz konudaki link son çıkan final versiyon

• Beğen
Tepkiler: ezezel
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
yani yaptığım için bazı bug ve kasmalar oluyor yani :)
yani yaptığım için bazı bug ve kasmalar oluyor yani :)
boffle ayarlarını yaptığımda 6 saat ekran süresi almıştım acaba yine aynı sonucu alabilirmiyim

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
evet alirsin ben hiçbirşey yapmadim ve 6 saat aldım.

zaten senin yaptigin ayar zram swappiness bide lmk ayarlari.bunlarin sarjla alakasi yok zaten.

ya yapsanda bug kasma olmaz(yaptigin ayara gore degisir) ama bosuna yapmis olursun gerek yok çünkü :)

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
hm anladım kardeşim o zamn baştan yükleyeyim hiçbir ayar yapmayayım Sence hangsi daha iyi NJ1 de 6 saat ekran süresi almıştım NL1 daha yeni yükledim
bide kardeşim oyun oynarken müzik dinliyorum ve arada sıranda oyunu kapattığm anda müzik çalarda kendi kendine kapanıyor ama ayarlar yapmış olduğum zamn oluyordu

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
oyunu kapattigin zaman muzik calarininda kapanmasinin sebebi oyun + muzik aciyorsun ve olan ram bunlara odaklaniyor.onbellekte olan touchwiz launcheri bile oyun + muzigi calistirabilmek icin ram hafizasindan cikariliyor.sen oyunu kapayinca sistem touchwiz launcherini ram hafizasina almaya calisiyor :) o arada sistemde kararsizlik oldugu icin muzik kapaniyor olabilir.yani romdan kaynakli degil ram yetmiyor :)

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
hmm demek öyle stock romda böyle bir sorun yaşamamıştım kardeşim sağolasın bilgilendirme için şimdi sence NL1 daha iyi şarj olarak yoksa 6 saat süre aldığım NJ1 final romu mu

GreaTH

GreaTH

Üye
hmm demek öyle stock romda böyle bir sorun yaşamamıştım kardeşim sağolasın bilgilendirme için şimdi sence NL1 daha iyi şarj olarak yoksa 6 saat süre aldığım NJ1 final romu mu

NL1 Kullan pişman olmazsin

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
NL1 Kullan pişman olmazsin[nasıl kardeşim şarj süresi 6 saat aldın bide boffle kernel ayarlarını hiç yaptın mı

yanlız kardeş s5 aramada kasma oluyor bende normal aramadakini denemdim hiç

onur kardeşim sen bu romu yüklerken ne ayarlarını seçiyorsun acaba bend şöyle yüklerken hard versiyon , s5 sms launcer ...... ve s5 tw seçiyorum diğerlerinistock seçiyorum acaba bu yüzden mi s5 arama ekranından çıkarken kasma oluyor
oyunu kapattigin zaman muzik calarininda kapanmasinin sebebi oyun + muzik aciyorsun ve olan ram bunlara odaklaniyor.onbellekte olan touchwiz launcheri bile oyun + muzigi calistirabilmek icin ram hafizasindan cikariliyor.sen oyunu kapayinca sistem touchwiz launcherini ram hafizasina almaya calisiyor :) o arada sistemde kararsizlik oldugu icin muzik kapaniyor olabilir.yani romdan kaynakli degil ram yetmiyor :)
onur kardeşim sen bu romu yüklerken ne ayarlarını seçiyorsun acaba bend şöyle yüklerken hard versiyon , s5 sms launcer ...... ve s5 tw seçiyorum diğerlerinistock seçiyorum acaba bu yüzden mi s5 arama ekranından çıkarken kasma oluyor

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
hatirladigim kadariyla csc default gorunum olarak full stock.

csc features ise anasayfa exit tusu home home tusu.

headphone 57 best sound falan.

ben suan md4 deyim unuttum pek blmyrm :)

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
tm kardeş yüklersen banada söyle o zamn

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Final romu mu tavsiye ediyosunuz

Üst Alt