ferhat1905123
Üye
sende yaşıyormusun yani bide ekran kilidini açarken bazen ordada kasma oluyor sence stock arama mı kullanmalıyım onda kasma olmaz sanıyorumkardesim olcak tabiki kusursuz olcak hali yok bunlari goz ardi edin artik![]()
sende yaşıyormusun yani bide ekran kilidini açarken bazen ordada kasma oluyor sence stock arama mı kullanmalıyım onda kasma olmaz sanıyorumkardesim olcak tabiki kusursuz olcak hali yok bunlari goz ardi edin artik![]()

kardeş yani boffle kernel ayarlarını yapmayayımmı diyorsun yani sen hep öylemi yaptın yanisana önerim boeffla kernel ayarlariyla sakin oynama milletin dedigine bakma rom zaten stabil.senin yapcagin ayarlar stabil duzeni bozmaktan baska bir sey yapmaz.
ekran kilidi acarken bende kasma olmadi.bende hicbirsekilde kasma yoktu.ama aniden yaptigin islemlede sistem kararsiz durumda kalabiliyor bunlari goz ardi etmek lazim.
3.4+ yükledik iki gun sonra final yukledik bunu kullandik oburku gun nl1 i cikti bende adama bir güzel saydirdim sonra md4 roma geçtim![]()
Diğeri strock romdaki arayüz konudaki link son çıkan final versiyonhocam 3 farklı arayüzle yükleyebilirsiniz yazılmış başlangıçta ama s5 arayüzü ve nova launcher görselleri var diğeri yok bir de link olarak verilen rom 18 ocakta güncellenmiş rom mu?
yapma gerek yok.zaten tam performans sunuyor bu rom sana.kardeş yani boffle kernel ayarlarını yapmayayımmı diyorsun yani sen hep öylemi yaptın yani

boffle ayarlarını yaptığımda 6 saat ekran süresi almıştım acaba yine aynı sonucu alabilirmiyimyani yaptığım için bazı bug ve kasmalar oluyor yani![]()
o arada sistemde kararsizlik oldugu icin muzik kapaniyor olabilir.yani romdan kaynakli degil ram yetmiyor 
hmm demek öyle stock romda böyle bir sorun yaşamamıştım kardeşim sağolasın bilgilendirme için şimdi sence NL1 daha iyi şarj olarak yoksa 6 saat süre aldığım NJ1 final romu mu
NL1 Kullan pişman olmazsin[nasıl kardeşim şarj süresi 6 saat aldın bide boffle kernel ayarlarını hiç yaptın mı
yanlız kardeş s5 aramada kasma oluyor bende normal aramadakini denemdim hiçsana önerim boeffla kernel ayarlariyla sakin oynama milletin dedigine bakma rom zaten stabil.senin yapcagin ayarlar stabil duzeni bozmaktan baska bir sey yapmaz.
ekran kilidi acarken bende kasma olmadi.bende hicbirsekilde kasma yoktu.ama aniden yaptigin islemlede sistem kararsiz durumda kalabiliyor bunlari goz ardi etmek lazim.
3.4+ yükledik iki gun sonra final yukledik bunu kullandik oburku gun nl1 i cikti bende adama bir güzel saydirdim sonra md4 roma geçtim![]()
onur kardeşim sen bu romu yüklerken ne ayarlarını seçiyorsun acaba bend şöyle yüklerken hard versiyon , s5 sms launcer ...... ve s5 tw seçiyorum diğerlerinistock seçiyorum acaba bu yüzden mi s5 arama ekranından çıkarken kasma oluyorsana önerim boeffla kernel ayarlariyla sakin oynama milletin dedigine bakma rom zaten stabil.senin yapcagin ayarlar stabil duzeni bozmaktan baska bir sey yapmaz.
onur kardeşim sen bu romu yüklerken ne ayarlarını seçiyorsun acaba bend şöyle yüklerken hard versiyon , s5 sms launcer ...... ve s5 tw seçiyorum diğerlerinistock seçiyorum acaba bu yüzden mi s5 arama ekranından çıkarken kasma oluyoroyunu kapattigin zaman muzik calarininda kapanmasinin sebebi oyun + muzik aciyorsun ve olan ram bunlara odaklaniyor.onbellekte olan touchwiz launcheri bile oyun + muzigi calistirabilmek icin ram hafizasindan cikariliyor.sen oyunu kapayinca sistem touchwiz launcherini ram hafizasina almaya calisiyoro arada sistemde kararsizlik oldugu icin muzik kapaniyor olabilir.yani romdan kaynakli degil ram yetmiyor
![]()