Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90
McBoltt60

McBoltt60

Üye
Cok fark ediyor ama,6.6 nihayi surum,ram kullanimi cok iyi,ayriyetten romu bastan kurmuycanki direk ustune flashlican,yine de sen bilirsin
merak etme bu isleri biliyorum
kolay :) :D eyw
simdi indirip denerim [emoji106] [emoji817] [emoji773] [emoji3]

kartal2378

kartal2378

Üye
[emoji2] [emoji2] [emoji2] ben nediyorum sen nediyorsun
neyse gecti gitti indiririm
Ne diyorsan acikla o zaman arkadas,link istedin yardimci olduk kotumu yaptik yani,ayip degilmi bir de dalga geciyosun aklinca

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Ram 650 ile 700 arası oldu kernelden mi acaba baska bi ayar yapmam gerekir mi

jongass

Üye
Stabilite, ram vs ayarlamasi icin Boeffla Kernel yuklemenizi tavsiye ederim zaten yukluyse gerekli ayarlari config dosyasini yukleyerek yapabilirsiniz sitede konulari da mevcut

onurgsli

onurgsli

Üye

6.6 surum cikti,final surum bunu flashla

Burdan da en usttr download app yi indir,ayarlari burdan yapacan kernelin
hacı senin ayarlar ne durumda bilgi verir misin ?

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Arkadaşlar wifiden indiremedim normal indirme şansım yok zaten iki günde ancak iner net çok ağır bulunduğum yer kasaba bu gün konyaya gittim hastane wifisinden indiremedim sertifika hatası verdi opera miniden de indiremedim geçen aylarla blekota romlarını 5 dk içinde indirmiştim bu gün niye hata ver bilmiyorum hayal kırıklığı yaşadım ayda bir gidiyorum konyaya sizden rica etsem mediafire yada zippiyshare upload edermisiniz

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar wifiden indiremedim normal indirme şansım yok zaten iki günde ancak iner net çok ağır bulunduğum yer kasaba bu gün konyaya gittim hastane wifisinden indiremedim sertifika hatası verdi opera miniden de indiremedim geçen aylarla blekota romlarını 5 dk içinde indirmiştim bu gün niye hata ver bilmiyorum hayal kırıklığı yaşadım ayda bir gidiyorum konyaya sizden rica etsem mediafire yada zippiyshare upload edermisiniz
Burdan indirmeyi dene:

memoli79

memoli79

Üye
Arkadaşlar Blekota v11'de bulunan ekran ortası ışık efektinin QS için olanı var mı acaba?

memoli79

memoli79

Üye
Hayır meyrock benim bahsettiğim Blekota v10 veya v11'de olan tuş kilidini kapatırken ekran ortasında ışık çıkıyor onu sormuştum. Onun zip'ini denedim olmadı.

kartal2378

kartal2378

Üye
Arkadaslar 1-2 gun kapatmadan kullaninca sizdede ram sisip kasmalar basliyormu acaba

memoli79

memoli79

Üye
3 gündür kullanıyorum iki defa yeniden başlattım hiçbir sorun yok bu romlarda stabil kullanım için günde bir defa reboot gerekiyor

meyrock

meyrock

Üye
Hayır meyrock benim bahsettiğim Blekota v10 veya v11'de olan tuş kilidini kapatırken ekran ortasında ışık çıkıyor onu sormuştum. Onun zip'ini denedim olmadı.
bahsettiğiniz olayı iyice merak ettim. flaşladıgınız zip dosyasının linkini alabilir miyim. ya da bu bahsettiğin özellikle ilgili bilgi görsel video ya bakabilecegim google arama linki alabilir miyim?

kartal2378

kartal2378

Üye
Ama hatirladigim kadariyla stock 4.3 te uzun sure sisme olmadan kullanabiliyordum

memoli79

memoli79

Üye
Katılıyorum stock rom da dediğiniz gibi uzun süre sorunsuz ama bu romlardaki çoğu özellikte stock romda yok

Üst Alt