Bugün kurdum. Öğle vakti. Şu an ram iki uygulama açık ( chrome ve tapatalk ) iken 630lardaBu arada boeffla 6.6 kernel cikti.kurmanizi siddetle tavsiye ederim.nihayi surum ve ram optimizasyonu super yapmislar
4.4.2 olan neredeyse bütün custom s3 romları bu rom üzerine kurulu o kadar stabil yaniBeyler kasma takılma yoksa yuklüyorm
Bilgi verebilrseniz ii olur
Dedigin gibiyse iyi olur4.4.2 olan neredeyse bütün custom s3 romları bu rom üzerine kurulu o kadar stabil yani
QS based ROM`SDedigin gibiyse iyi olur
Böyle yazıpda diyenleri gördüm ki romu kullandıgım zaman ise yasadıgım sorunlar sıktı beni cyangenmod gibiyse işte
o zaman eyw [emoji4] [emoji3]
6.4 mu demek istedin romu kurarken sectimKur kardes hic dusunme,bir de boeffla 6.6 kerneli yukle ve keyfine bak
Kuruluşta seçmen gerekiyor tamamen s5 gibi olmuyor s5 widgeti upsm filan oluyor6.4 mu demek istedin romu kurarken sectim
yoksa 6.6 icin bulup kendim flashlicak miyim ?
suan hic bi hatasi yok basarili [emoji2] [emoji106]
S5 launcher olmadi ayri bir havasi var tabi
Emege Saygilarimla[emoji106] [emoji773] [emoji817]
aynenn . oyleKuruluşta seçmen gerekiyor tamamen s5 gibi olmuyor s5 widgeti upsm filan oluyor
Masaüstune basik tutup duvar kağıdı olu şturarak degilde fotografi Galeriden açıp kilit ekranına ayarlama yaparsanız hallolur...aynenn . oyle
su kilit ekranina sinir oldum resim degismedi canli animasyon koyamiyorum da
6.4 mu demek istedin romu kurarken sectim
yoksa 6.6 icin bulup kendim flashlicak miyim ?
suan hic bi hatasi yok basarili [emoji2] [emoji106]
S5 launcher olmadi ayri bir havasi var tabi
Emege Saygilarimla[emoji106] [emoji773] [emoji817]
Galeriden fotoyu sec ayarla de. Ordan kilit ekrani seçaynenn . oyle
su kilit ekranina sinir oldum resim degismedi canli animasyon koyamiyorum da
HahaaGaleriden fotoyu sec ayarla de. Ordan kilit ekrani seç
Suanlik bu yetiyor gibi herhangi bir sorun da flashlarim ..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
6.6 surum cikti,final surum bunu flashla
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burdan da en usttr download app yi indir,ayarlari burdan yapacan kernelin
Cok fark ediyor ama,6.6 nihayi surum,ram kullanimi cok iyi,ayriyetten romu bastan kurmuycanki direk ustune flashlican,yine de sen bilirsinHahaa
nasil unuttum diyorum bende ne unuttum derken buymus megersem hersey icin eyw[emoji2] [emoji106]
Suanlik bu yetiyor gibi herhangi bir sorun da flashlarim ..
Kartal eyw.