Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
@ortak42 @cemo26 Masaüstüne widgetlerden fener widgetini koyarsanız ekran kapandığında açık kalır programlarla uğraşmazsınız

• Beğen
Tepkiler: ortak42
meyrock

meyrock

Üye
@ortak42 @cemo26 Masaüstüne widgetlerden fener widgetini koyarsanız ekran kapandığında açık kalır programlarla uğraşmazsınız
romun kendi flaş fener ayarları var . Ayarlar > Cihazım > fener ışığı zaman aşımı seçeneği altında dakika ile ayarlanabiliyor; ekran kilitli iken ses tuşları ile açıp kapatma fonksiyonu dahi var. sanırım @ortak42 @cemo26 arkadaşlar bu bölümden bahsediyor :)

• Beğen
Tepkiler: ortak42
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
romun kendi flaş fener ayarları var . Ayarlar > Cihazım > fener ışığı zaman aşımı seçeneği altında dakika ile ayarlanabiliyor; ekran kilitli iken ses tuşları ile açıp kapatma fonksiyonu dahi var. sanırım @ortak42 @cemo26 arkadaşlar bu bölümden bahsediyor :)
Ses açma tuşuyla feneri açma bende sıkıntı olmuştu biriyle konuşurken ses açma tuşundan sesi yükseltirken fenerde açılmıştı bende kapatmıştım o özelliği

meyrock

meyrock

Üye
Ses açma tuşuyla feneri açma bende sıkıntı olmuştu biriyle konuşurken ses açma tuşundan sesi yükseltirken fenerde açılmıştı bende kapatmıştım o özelliği
sen söyleyince bende bi konuşma esnasında şimdi denedim, bende sıkıntı olmadı. megawipe beni hiç yarıyolda bırakmadı. sıkıntı vermedi bende şu ana kadar qs rom.

Bilmiyorum belki ikimizin aroma seçeneklerinde seçtiği şeyler farklıdır diye sende hata vermiş olabilir...

hamit07_1

Üye
bunun içinde türkçe yok

hamit07_1

Üye
4.4.2 qs final rom da demistim ama ilk defa rom attigim icin recoveri yaparken 4 dil vardi ama telefon acilinca varmis tesekkurler emegi gecen herkeze
Notlar yok yuklenirken yanlis yapmis olabilirim bide mesajlarda tazi cok buyuk ve ongoeucu yazi cikmiyor nasil yapabilirim

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
4.4.2 qs final rom da demistim ama ilk defa rom attigim icin recoveri yaparken 4 dil vardi ama telefon acilinca varmis tesekkurler emegi gecen herkeze
Notlar yok yuklenirken yanlis yapmis olabilirim bide mesajlarda tazi cok buyuk ve ongoeucu yazi cikmiyor nasil yapabilirim
Klavye ayarlarından yapabilirsin mesajları açınnca ses kısma ve açma tuşuyla yazı boyutunu değiştirebilirsin

meyrock

meyrock

Üye
Notlar gibi yardimci uygulamalar yine rom yükleme esnasında verilen seceneklerde mevcut. Isterseniz yeniden kurulum yapın acele etmeden daha dikkatli bir şekilde istediğiniz yardimci uygulamaları gözden kaçırmadan yükleyin

hamit07_1

Üye
Teşekkür ederim yeniden yükleyınce oldu

memcho35

memcho35

Üye
Boeffla 6.6 ya güncelledim kerneli fakat şu çift tıklayarak ekran açmayı açtığım halde ayarlardan bir türlü yapamadım. Yapabilen varmı çift tıkla açmayı?

meyrock

meyrock

Üye
Boeffla 6.6 ya güncelledim kerneli fakat şu çift tıklayarak ekran açmayı açtığım halde ayarlardan bir türlü yapamadım. Yapabilen varmı çift tıkla açmayı?
öyle bir özellik var da ben mi bilmiyorum ama ben böyle bir özelliğin bu romda veya herhangi bi başka rom ve kernelde falan görmedim...

memcho35

memcho35

Üye
öyle bir özellik var da ben mi bilmiyorum ama ben böyle bir özelliğin bu romda veya herhangi bi başka rom ve kernelde falan görmedim...

Var dostum boeffla configde ekran+led sekmesinin altında touch wake bide knock on var bi bak istersen

meyrock

meyrock

Üye
Var dostum boeffla configde ekran+led sekmesinin altında touch wake bide knock on var bi bak istersen
boeffla 6.6 yı şimdi indirip flashlıyorum. ondan sonra bakayım senin dediğin özelliğe

memcho35

memcho35

Üye
Ben şöyle çözdüm google playdan screen off and lock diye bir program yükledim tabi boeffla ayarını da açtım ve oldu tabi ekran kilitlemeyi sağ tuşla değilde programın kısayoluyla yaparsan oluyor.

Ayarların şu şekil olursa o dediğim programsızda oluyormuş

meyrock

meyrock

Üye
Ben şöyle çözdüm google playdan screen off and lock diye bir program yükledim tabi boeffla ayarını da açtım ve oldu tabi ekran kilitlemeyi sağ tuşla değilde programın kısayoluyla yaparsan oluyor.

Ayarların şu şekil olursa o dediğim programsızda oluyormuş
bende böyle yapmıştım ama olmadı. bahsettigin ekran kapatan uygulama ile kapalı durumdaki ekranı açıyor ama açık durumdaki ekranı kapatma olmadı...

kartal2378

kartal2378

Üye
bende böyle yapmıştım ama olmadı. bahsettigin ekran kapatan uygulama ile kapalı durumdaki ekranı açıyor ama açık durumdaki ekranı kapatma olmadı...
Kapatmak icin de nova launcher pro yukle ve ayarlardan cift tiklamaya program ata,mesela easy lock prosunu ata,cift tiklamayla kapama olmus oluyor boylece,easy lock u da playden yukleycen tabi [emoji4]

meyrock

meyrock

Üye
Kapatmak icin de nova launcher pro yukle ve ayarlardan cift tiklamaya program ata,mesela easy lock prosunu ata,cift tiklamayla kapama olmus oluyor boylece,easy lock u da playden yukleycen tabi [emoji4]
S launcher da da o özellik var novada da. Biliyorum lakin ne bileyim bi türlü launcher uygulamalarina ısınamadim :) nova launcher kullanıyor diye bir cok rom dan vazgeçtigim bile oldu :D

kartal2378

kartal2378

Üye
S launcher da da o özellik var novada da. Biliyorum lakin ne bileyim bi türlü launcher uygulamalarina ısınamadim :) nova launcher kullanıyor diye bir cok rom dan vazgeçtigim bile oldu :D
Nova launcher benim vazgecilmezim ve para vererek aldigim nadir uygulamalardan.bir de ex dialer rehber ve arama prosu,bunuda parayla aldim.samsungun tochwiz ve rehber uygulamasindan nefret ediyorum.hiz benim icun cok onemli,bu prolar sayesinde hem akilli telefon hem isik hizinda 3310 kullanmis oluyorum [emoji4]

Üst Alt