Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90
kartal2378

kartal2378

Üye
Katılıyorum stock rom da dediğiniz gibi uzun süre sorunsuz ama bu romlardaki çoğu özellikte stock romda yok
Evet bazgecemiyorum qs romdan.assagilik samsung tamamen kodlari geliatiricilerle paylassa super romlar yapilacak ama yapmiyor,ozellikle exynos islemci kodlarini

• Beğen
Tepkiler: memoli79

uzman47

uzman47

Üye
Evet bazgecemiyorum qs romdan.assagilik samsung tamamen kodlari geliatiricilerle paylassa super romlar yapilacak ama yapmiyor,ozellikle exynos islemci kodlarini
Sabredin note 2 ye lolipop 5.0.1 onaylandi en gec mayis sonu geliyor...

memoli79

memoli79

Üye
bahsettiğiniz olayı iyice merak ettim. flaşladıgınız zip dosyasının linkini alabilir miyim. ya da bu bahsettiğin özellikle ilgili bilgi görsel video ya bakabilecegim google arama linki alabilir miyim?
Aziz04 bey paylaşmıştı işte link

meyrock

meyrock

Üye
Aziz04 bey paylaşmıştı işte link
tamam şimdi google da videolu olarak görünce anladım neyii kastettiğinizi. araştırdım ama bulamadım qs roma uygun olanı. hala araştırıyorum bulabilirsem sizinlede paylaşırım

• Beğen
Tepkiler: memoli79
memoli79

memoli79

Üye
Teşekkürler haber bekliyorum

kartal2378

kartal2378

Üye
Kernel 6.5 kuruluyor ama 6.6 flashlayinca telefon acilista samsung yazisinda kaliyor.neseni ne olabilir acaba arkadaslar

sonyteam

sonyteam

Üye
Arkadaşlar kurulumu yapıyorum fakat android phone durduruldu ya da kurulum sihirbazı durduruldu hatası alıyorum. Cihaz ekran kilidinde kalıyor. Sürekli hata veriyor. S5 görünümde kurulumu seçincede açılıştaki samsung ekranında takılıyor ve açılmıyor. Sebep ne olabilir ?
Yüklediğim rom QS-i9300-KK-FINAL(NL1)

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
MEGAWİPE YAPIP ÖYLE YÜKLEDİN Mİ

sonyteam

sonyteam

Üye
Evet megawipe yaptım. Fakat sürekli hata veriyor. Zaten S 5 still yükleme yapınca cihaz açılmıyor. Açılsada hata veriyor ana ekran gelmiyor. Sadece bildirim çubuğu çalışıyor. NL1 ile NJ1 versiyonları arasındaki fark nedir acaba NJ1 yüklesem yine aynı sorunları mı alırım? Bende UPSM modlarıda görünmüyor aromadan. Acaba neyi yanlış yapıyorum?

uzman47

uzman47

Üye
Evet megawipe yaptım. Fakat sürekli hata veriyor. Zaten S 5 still yükleme yapınca cihaz açılmıyor. Açılsada hata veriyor ana ekran gelmiyor. Sadece bildirim çubuğu çalışıyor. NL1 ile NJ1 versiyonları arasındaki fark nedir acaba NJ1 yüklesem yine aynı sorunları mı alırım? Bende UPSM modlarıda görünmüyor aromadan. Acaba neyi yanlış yapıyorum?
Megawipe yi yanlis yapiyorsundur veya indirmis oldugun nl1 romu eksik inmistir

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Wipe yanlış yapmış olabilirsin romu tekrar kurmayı dene

sonyteam

sonyteam

Üye
10 Dakikadır cihaz uygulamalar açılıyor kısmında takılı kaldı hala bekliyorum. CWM recovery kullanıyorum. Acaba bundan kaynaklı olabilir mi ?

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
10 Dakikadır cihaz uygulamalar açılıyor kısmında takılı kaldı hala bekliyorum. CWM recovery kullanıyorum. Acaba bundan kaynaklı olabilir mi ?
Wipe yanlış yapmışsın akşama kadar beklesenede düzelmez ister konudaki gibi wipe yap ister megawipe dosyası indir flashla

meyrock

meyrock

Üye
Cwm niz güncel değilse güncelleyin. Ayrıca megawipe dosyanın sorunsuz olduğuna emin olmak için temiz bir megawipe dosyası indirin. Romu hatasız indirdiyseniz yeniden megawipe ı flaşlayin ardından romu flaşlayin. temiz sorunsuz kurulum alamadiysaniz bu kez stock bir rom kurun mesela yine rom forumunda bulunan norwec romunu download moda alıp odinden kurun. Telefonu açmayı başarırsaniz megawipe ve qs rom flaşlamayı yeniden deneyiniz...

sonyteam

sonyteam

Üye
Kurulumu yapıyorum fakat s5 Touchwizi seçtiğimde hata alıyorum. Artık ne kadar fazla megawipe yaptıysam imeiye kadar sildi bu sefer. Yine bi uğraşı çıktı :) bu roma entegre olarak haricen s5 touchwiz ve s5 accuweather flashlayabilir miyim?
Arkadaşlar romu yükledikçe imei gidiyor. Yok mudur bi çözümü ?
Ustalar yardım. Bu romu kurunca imei uçuyor cihazdan root yetkileri kalkıyor. Accuweatherde kayboluyor. Her türlü wipe mega wipe yaptım. Ne yaptım ne ettimse şebeke gelmiyor. Modemleri flashlasam bile gelmiyor. Backup root explorerla EFS yedeğim var. Fakat yüklenmiyor.

meyrock

meyrock

Üye
Kurulumu yapıyorum fakat s5 Touchwizi seçtiğimde hata alıyorum. Artık ne kadar fazla megawipe yaptıysam imeiye kadar sildi bu sefer. Yine bi uğraşı çıktı :) bu roma entegre olarak haricen s5 touchwiz ve s5 accuweather flashlayabilir miyim?
Arkadaşlar romu yükledikçe imei gidiyor. Yok mudur bi çözümü ?
Ustalar yardım. Bu romu kurunca imei uçuyor cihazdan root yetkileri kalkıyor. Accuweatherde kayboluyor. Her türlü wipe mega wipe yaptım. Ne yaptım ne ettimse şebeke gelmiyor. Modemleri flashlasam bile gelmiyor. Backup root explorerla EFS yedeğim var. Fakat yüklenmiyor.
Inan bu romda ilk kez böyle sorunlar yaşayan gördüm. siz gündüz yazdığım şeyi yapmayı deneyin bari telefon uçmasn. Stock Norveç romunu indir odinden flaşla. Önce bi teli kurtar sonra qs i yine hallederiz

skystar18

skystar18

Üye
Inan bu romda ilk kez böyle sorunlar yaşayan gördüm. siz gündüz yazdığım şeyi yapmayı deneyin bari telefon uçmasn. Stock Norveç romunu indir odinden flaşla. Önce bi teli kurtar sonra qs i yine hallederiz
ben qs e sıcak bakmıyorum ya rom un üzerine devam eden çalısmalar varmı forumda

meyrock

meyrock

Üye
Bu romda bi eksikliğin farkına dün vardım.

Usb okuyucu ara kablomu stock romda iken takıp usb flash belleğimi telden okutuyordum. Ama qs de olmuyor maalesef. Bu konu durum hakkında bilgisi olan ne bileyim ekstra bir zip flashlama falan var mı acaba... sırf bu yüzden 4.3 stock roma geçmek zorunda kalacam; geçmek istemediğim halde.

Üst Alt