Stock rom da en iyisi geçen senin için upload ettiğim norwec 4.3 romu. Custom romda da en iyisi QS romu... bu ikisini gönül rahatlığı ile kullanabilirsin. Tabii ki ter temiz bir kurulum yaparak...umarım şarjda yarı yolda bırakmaz
Norvec romunu nerde paylastin hocam bana bir turlu denemek nasip olmadiStock rom da en iyisi geçen senin için upload ettiğim norwec 4.3 romu. Custom romda da en iyisi QS romu... bu ikisini gönül rahatlığı ile kullanabilirsin. Tabii ki ter temiz bir kurulum yaparak...
upload için çok teşekkür ederim. Orda da yazdım rehber hatası alıyorum diye. Bugün bunu yüklemwden önce onu kullanıyordum arada bir kasmıyor değil.Stock rom da en iyisi geçen senin için upload ettiğim norwec 4.3 romu. Custom romda da en iyisi QS romu... bu ikisini gönül rahatlığı ile kullanabilirsin. Tabii ki ter temiz bir kurulum yaparak...
bende norvec linki alabilirmiyimStock rom da en iyisi geçen senin için upload ettiğim norwec 4.3 romu. Custom romda da en iyisi QS romu... bu ikisini gönül rahatlığı ile kullanabilirsin. Tabii ki ter temiz bir kurulum yaparak...
norveç rom konusuna gir göreceksin hocam bende şimdi yükledim telefonabende norvec linki alabilirmiyim
konu linkini rica etsem cok seymi istemis olurum [emoji6]norveç rom konusuna gir göreceksin hocam bende şimdi yükledim telefona
Ben haftalardır kullanıyorum stock romdan farkı yok gayet stabil.cihaz bazen kendi kendine kapanıp samsung yazısında kalıyo bataryayı çıkarıp takmadan açılmıyor ne yapabilirim.
6.48 te megawipe yükleniyo bi sıkıntı yok ama 6.07 olunca olmuyo
Nasıl ? Bende de aynıBu el feneri uygulamasını açıyorum ekran kapanınca kendiliğinden kapanıyor buna bir çare varmı
Tamam buldum nasıl yapılacağını