kardeşim v11i kullandim gayet memnundum lakin gelen arama esnasında bi kac bugla karsilastim sifirdan temiz kurulum yapmama ragmen ekran geç geldi vs. sonra qs roma geçtim ve gelen aramadaki o özelliği bu roma nasil aktarabiliriz onun pesindeyim. neyse duruma göre kullancaz artık.blekota "v11" gayet stabil ramda şişme olmadi herhangi kasmayala karşılaşmadım.sadece aramadaki gec gelme durumuyla karşılastim..
var diyenlerden biri SS ekleyebilir mi ?aynı romu kullanıyorum açılır pencerede arama ekranı geliyor yapman gereken arama ekranına gelip menu tusundan arama ayarlarına girmen
orayı bulamıyorsan ayarlar/cihazım/arama ayarları kısmında var ayarlar
Aziz hoca yeni v11 yaptim diyor onu bir bekleyelim bence siddetle tavsiye ediyorum diyorkardeşim v11i kullandim gayet memnundum lakin gelen arama esnasında bi kac bugla karsilastim sifirdan temiz kurulum yapmama ragmen ekran geç geldi vs. sonra qs roma geçtim ve gelen aramadaki o özelliği bu roma nasil aktarabiliriz onun pesindeyim. neyse duruma göre kullancaz artık.blekota "v11" gayet stabil ramda şişme olmadi herhangi kasmayala karşılaşmadım.sadece aramadaki gec gelme durumuyla karşılastim..
Buyur kardesim blekota v11 romuvar diyenlerden biri SS ekleyebilir mi ?
arama atarlarinda öyle bi özellik yok
oww aziz kardeşim ışık efekti çok büyük qs romundaki gibi ayarlarsan seviniriz bide youtube ağ sorunu vardı v11 deAromasız blekota v11 yaptım inanın bundan daha iyi rom bulamazsınız...
Yeni özellikler ekledim
Güncel...
Bazen bendede oluyor wifi modemi ile alakalidir baglanmiyorsa mevcut agin uzerine basili tut agi unut de daha sonra tekrar sifreyi girerek baglanmayi dene birkac kere yaptigin zaman baglanir...WiFi açılıyor şifreyi yazıyorum kaydedildi diyor fakat yukarıda WiFi ikonu çıkmıyor ve bağlanmıyor .
aynısını yaptım defalarca ama olmadı bir sonuç alamıyorum yine.Bazen bendede oluyor wifi modemi ile alakalidir baglanmiyorsa mevcut agin uzerine basili tut agi unut de daha sonra tekrar sifreyi girerek baglanmayi dene birkac kere yaptigin zaman baglanir...
evet hepsinde aynı bağlanmıyor.Farkli bir wifi aginda denedinmi onlardada yapiyor mu?
Kardesim aziz hoca yeni bir rom upload ediyor bir iki saate hazir olur bence onu yukle derim hatasiz ve stabil aziz04 blekota v11 final romuevet hepsinde aynı bağlanmıyor.

her şey çok güzel çalışıyor sadece şifreyi kabul ediyor kaydedildi diyor fakat wi fi ye bağlanmıyorsebeke var mi suan