Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90

ilhanulgen

Üye
Wİ Fİ sorununu nasıl çözebilirim

ozgurcakir

Üye
kardeşim v11i kullandim gayet memnundum lakin gelen arama esnasında bi kac bugla karsilastim sifirdan temiz kurulum yapmama ragmen ekran geç geldi vs. sonra qs roma geçtim ve gelen aramadaki o özelliği bu roma nasil aktarabiliriz onun pesindeyim. neyse duruma göre kullancaz artık.blekota "v11" gayet stabil ramda şişme olmadi herhangi kasmayala karşılaşmadım.sadece aramadaki gec gelme durumuyla karşılastim..

aynı romu kullanıyorum açılır pencerede arama ekranı geliyor yapman gereken arama ekranına gelip menu tusundan arama ayarlarına girmen
orayı bulamıyorsan ayarlar/cihazım/arama ayarları kısmında var ayarlar

• Beğen
Tepkiler: birpesimist38
birpesimist38

birpesimist38

Üye
aynı romu kullanıyorum açılır pencerede arama ekranı geliyor yapman gereken arama ekranına gelip menu tusundan arama ayarlarına girmen
orayı bulamıyorsan ayarlar/cihazım/arama ayarları kısmında var ayarlar
var diyenlerden biri SS ekleyebilir mi ?
arama atarlarinda öyle bi özellik yok

uzman47

uzman47

Üye
kardeşim v11i kullandim gayet memnundum lakin gelen arama esnasında bi kac bugla karsilastim sifirdan temiz kurulum yapmama ragmen ekran geç geldi vs. sonra qs roma geçtim ve gelen aramadaki o özelliği bu roma nasil aktarabiliriz onun pesindeyim. neyse duruma göre kullancaz artık.blekota "v11" gayet stabil ramda şişme olmadi herhangi kasmayala karşılaşmadım.sadece aramadaki gec gelme durumuyla karşılastim..
Aziz hoca yeni v11 yaptim diyor onu bir bekleyelim bence siddetle tavsiye ediyorum diyor ;)

ilhanulgen

Üye
arkadaşlar Wİ Fİ sorununu nasıl çözebilirim

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sorunun ne oldugunu yazsan cozumunu bilen birisi cikar

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
aziz hocanın v11 romu bu aksam çıkar mi?

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Aromasız blekota v11 yaptım inanın bundan daha iyi rom bulamazsınız...
Yeni özellikler ekledim
Güncel...
oww aziz kardeşim ışık efekti çok büyük qs romundaki gibi ayarlarsan seviniriz bide youtube ağ sorunu vardı v11 de

ilhanulgen

Üye
WiFi açılıyor şifreyi yazıyorum kaydedildi diyor fakat yukarıda WiFi ikonu çıkmıyor ve bağlanmıyor .

uzman47

uzman47

Üye
WiFi açılıyor şifreyi yazıyorum kaydedildi diyor fakat yukarıda WiFi ikonu çıkmıyor ve bağlanmıyor .
Bazen bendede oluyor wifi modemi ile alakalidir baglanmiyorsa mevcut agin uzerine basili tut agi unut de daha sonra tekrar sifreyi girerek baglanmayi dene birkac kere yaptigin zaman baglanir...

ozgurcakir

Üye

• Beğen
Tepkiler: birpesimist38
uzman47

uzman47

Üye
Tamam bulmussun iste.

ilhanulgen

Üye
Bazen bendede oluyor wifi modemi ile alakalidir baglanmiyorsa mevcut agin uzerine basili tut agi unut de daha sonra tekrar sifreyi girerek baglanmayi dene birkac kere yaptigin zaman baglanir...
aynısını yaptım defalarca ama olmadı bir sonuç alamıyorum yine.

uzman47

uzman47

Üye
Farkli bir wifi aginda denedinmi onlardada yapiyor mu?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sebeke var mi suan

birpesimist38

birpesimist38

Üye
bende bu menuler yok aroma da mi seçmek gerekiyor
Bende nasıl yok anlamadim aynı rom qs nl1

Son düzenleme:

Üst Alt