hepsini denedim wi fi problemini çözemedimtemiz kurulum yapmamissindir o yuzden birde aroma da s5 mod sec
malesef düzelmediKardes ilk sayfada modem dosyasi icin zip var onu recovery den flashla duzelmesi lazim.
dostum sen hangi romu kullanıyorsun her konuya ayri ayri ayni sorununu yazmışsınmalesef düzelmedi
şifreyi kabul ediyor kaydedildi diyor devamlı wi fi ağları tarama yapıyor
tüm romları denedimdostum sen hangi romu kullanıyorsun her konuya ayri ayri ayni sorununu yazmışsın

tum romlari denemen onemli degil su anda wifi sorunu olan kullandigin rom hangisi. su anda sorun yasadigin romu soyle ki ona gore yardimci olmaya calisalimtüm romları denedim
belki birisinin bir fikri olur diye yazıyorum
şu an ★★★ I9300 4.4.4 ROM ★ OFFICIAL PORT DN4 from E-team ★Final Version 31 Aralık kullanıyorumtum romlari denemen onemli degil su anda wifi sorunu olan kullandigin rom hangisi. su anda sorun yasadigin romu soyle ki ona gore yardimci olmaya calisalim
o zaman o konuya yazacaksin kardesim sen 4.4.4. romdaki sorunu 4.4.2 ye yaziyorsun. 4.4.4 ayriiiii 4.4.2 ayri dogal olarak ikisinin çözümüde farkli. 4.4.2 ile alakali birsey yaparsan iyice bozarsin telefonu. o yuzden sadece 4.4.4 konusunda ara çözümünüşu an ★★★ I9300 4.4.4 ROM ★ OFFICIAL PORT DN4 from E-team ★Final Version 31 Aralık kullanıyorum
guzel kardesim anlamiyorsun madem artistlik yapma dikkatlice anlayarak okusan senin iyiligin icin cozume daha cabuk ulasman için yazdim onu. 4.4.4 romu icin 4.4.2 konusunda yardin istiyorsun herkes 4.4.2 kullaniyorsun sanarak o sekilde yardim etmeye calisir seninkide 4.4.4 oldugu icin ise yaramaz aksine telefonu brick yapabilirsin. cunku 4.4.2 ve 4.4.4 birbirinden farkli yazılımlar.Belki tecrubeli biri vardir diye yazdim
Cevap vermek zorunda degilsin !
arama icin s5 senince oldu eyv.temiz kurulum yapmamissindir o yuzden birde aroma da s5 mod sec
dosya silinmiş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Root explorer programını yükle.Tum romlari denedim hepsinde wi fi hatasi aliyorum
Romdan kaynaklanmayabilir
Farkli bir cozum onerisi olan olabilir diye yaziyorum artist![]()