kurmadinmi sen bunu daha önce ?peki nasıl şarj olarak iyimi
romu kurarken hard modification system secmis olsaydin gorurdun varmi yokmu arkadaşım... rastgele isaret koyup kuruyorsunuz sonra surasi hatali burasi hatali su yok bu yokben niye bulamadım arkadaşım
tm bişey sormadım sana bundan sonra hata bendekurmadinmi sen bunu daha önce ?
şöyle sorularla gelmeyin artık sarj kimsenin kullanımına göre değişkenlik gösterir.
Rom hakkında bilgi almak istiyorsan kur dene.
15 sayfa yazı varsa 10 sayfası soru olmuş arkadaş ya
Bununla ilgili daha önce gerekli dosyaları paylaştım konuda..!aroma da s5 menu key seçeneği yoktu. menü tusuna son uygulamalar menusunu atamak icin ne yapmaliyiz
-tm bişey sormadım sana bundan sonra hata bende
artisliğin lüzumu yok burda
yaa tamam kapat konuyuartislik mi ? sen artislik görmemişsin
sorduğun sorular çok gereksiz ve insanı bunalticak derecede.
bir romla ilgili yaşadığın bir sıkıntı olur sorarsin yardimci oluruz ama ben sana sarj iyi desem benim iyim sana kötü gelicek anladın mı ? kur dene arkadaşım
beni bilgilendirirseniz sevinirimArkadaşlar qs romunda şöyle bir sorunum var bazen telefonu yeniden başlatırken pin kodu ekranında telefon donuyor reset atıp bir daha başlıyor ve sonrada sanki yeni açılıyormuş gibi dil seçenekleri falan açılıyor sizdede oluyor mu yoksa bu sorun sadece bende mi oluyoro kadar boyutu olan bi dosya indircez ustune baska isimiz yokmus gibi tek tek romlari denicez olmazsa baska roma. sorulari hazmedemiyorsan yoruma kapatalim basligi yada basliga girme
sarj kisinin kullanima gore degisiyor olsa bile senin kullandigin diger romlara gore karsilastirirsin cevabi verirsin bu kadar basit bisey
beni bilgilendirirseniz sevinirimeditlediğiniz romu paylaşmışsınız tekrar rom kurmak istemiyorum sadece menu key lazımBununla ilgili daha önce gerekli dosyaları paylaştım konuda..!
kernel ?müzik Whatsapp tapatalk kullanim %18 lik sarjla ekran süresi
Yüklerken neleri isaretledin kardeş bide arada bir yeniden baslatinca telefon kilit ekranına gelip kendini resetliyormu acaba bude bu NL1 mi yoksa NJ1 final romumumüzik Whatsapp tapatalk kullanim %18 lik sarjla ekran süresi
Kardeşim orjinal müzik player şarkıları görmedi ben de Poweramp kurdum. Acaba sende görüyor mu ?müzik Whatsapp tapatalk kullanim %18 lik sarjla ekran süresi
bloatware falan nedir acabanl1 resetleme hic yasamadim gayet stabil bir rom yüklerken bloatware falan yuklemedim hard modifikasyon secip s5 arayuz sectim kernel boeffla.