Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90
qNc_wRT

qNc_wRT

Üye
ben niye bulamadım arkadaşım

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
peki nasıl şarj olarak iyimi
kurmadinmi sen bunu daha önce ?

şöyle sorularla gelmeyin artık sarj kimsenin kullanımına göre değişkenlik gösterir.

Rom hakkında bilgi almak istiyorsan kur dene.

15 sayfa yazı varsa 10 sayfası soru olmuş arkadaş ya

• Beğen
Tepkiler: serdar431
serdar431

serdar431

Üye
ben niye bulamadım arkadaşım
romu kurarken hard modification system secmis olsaydin gorurdun varmi yokmu arkadaşım... rastgele isaret koyup kuruyorsunuz sonra surasi hatali burasi hatali su yok bu yok

• Beğen
Tepkiler: onurcngzhn34
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
kurmadinmi sen bunu daha önce ?

şöyle sorularla gelmeyin artık sarj kimsenin kullanımına göre değişkenlik gösterir.

Rom hakkında bilgi almak istiyorsan kur dene.

15 sayfa yazı varsa 10 sayfası soru olmuş arkadaş ya
tm bişey sormadım sana bundan sonra hata bende
artisliğin lüzumu yok burda

• Beğen
Tepkiler: birpesimist38, Hefey ve Aziz04
mcnpl4

mcnpl4

Üye
o kadar boyutu olan bi dosya indircez ustune baska isimiz yokmus gibi tek tek romlari denicez olmazsa baska roma. sorulari hazmedemiyorsan yoruma kapatalim basligi yada basliga girme
sarj kisinin kullanima gore degisiyor olsa bile senin kullandigin diger romlara gore karsilastirirsin cevabi verirsin bu kadar basit bisey

• Beğen
Tepkiler: mesut0114 ve ferhat1905123

ozgurcakir

Üye
aroma da s5 menu key seçeneği yoktu. menü tusuna son uygulamalar menusunu atamak icin ne yapmaliyiz

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
ya t
artislik mi ? sen artislik görmemişsin :)

sorduğun sorular çok gereksiz ve insanı bunalticak derecede.

bir romla ilgili yaşadığın bir sıkıntı olur sorarsin yardimci oluruz ama ben sana sarj iyi desem benim iyim sana kötü gelicek anladın mı ? kur dene arkadaşım
yaa tamam kapat konuyu
Arkadaşlar qs romunda şöyle bir sorunum var bazen telefonu yeniden başlatırken pin kodu ekranında telefon donuyor reset atıp bir daha başlıyor ve sonrada sanki yeni açılıyormuş gibi dil seçenekleri falan açılıyor sizdede oluyor mu yoksa bu sorun sadece bende mi oluyor :) beni bilgilendirirseniz sevinirim
o kadar boyutu olan bi dosya indircez ustune baska isimiz yokmus gibi tek tek romlari denicez olmazsa baska roma. sorulari hazmedemiyorsan yoruma kapatalim basligi yada basliga girme
sarj kisinin kullanima gore degisiyor olsa bile senin kullandigin diger romlara gore karsilastirirsin cevabi verirsin bu kadar basit bisey
Arkadaşlar qs romunda şöyle bir sorunum var bazen telefonu yeniden başlatırken pin kodu ekranında telefon donuyor reset atıp bir daha başlıyor ve sonrada sanki yeni açılıyormuş gibi dil seçenekleri falan açılıyor sizdede oluyor mu yoksa bu sorun sadece bende mi oluyor :) beni bilgilendirirseniz sevinirim

Son düzenleme:
onurgsli

onurgsli

Üye
Beyler şarjı 4.3 stock romdan daha iyi, tarafımdan denenmistir.

ozgurcakir

Üye
müzik Whatsapp tapatalk kullanim %18 lik sarjla ekran süresi

ozgurcakir

Üye
boeffla 6.3

• Beğen
Tepkiler: birpesimist38
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Yüklerken neleri isaretledin kardeş bide arada bir yeniden baslatinca telefon kilit ekranına gelip kendini resetliyormu acaba bude bu NL1 mi yoksa NJ1 final romumu

ozgurcakir

Üye
nl1 resetleme hic yasamadim gayet stabil bir rom yüklerken bloatware falan yuklemedim hard modifikasyon secip s5 arayuz sectim kernel boeffla.

onurgsli

onurgsli

Üye
Kardeşim orjinal müzik player şarkıları görmedi ben de Poweramp kurdum. Acaba sende görüyor mu ?

Diğer müzik programları da görmedi jetAudio gibi... Sadece Poweramp görüyor

ozgurcakir

Üye
muzikleri goruyor hic bir sıkıntı yok
bloatware samsungun romu sisiren uygulamalari

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Arkadaşalar bazen telefonu yeniden başlattıpınız telefon kilit ekranında donuyor mu ben bu sorunu yaşıyorumda

Üst Alt