Telefon Tavsiyesi HTC SENSATION XE vs HTC SENSATION XL vs GALAXY SII hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
HTC SENSATION XE vs HTC SENSATION XL vs GALAXY SII hangisi?
arkdaşlar bende samsung wave 2 var ama inşallah satıcam bu üç telefondan birini almayı istiyorum nasipse inşallah ama benim kıraterlerime göre hangisi daha iyi

1-işlemcisi ve hızı
2-sağlamlığı
3-verdiğimiz paraya deyecek görüntü kalitesi
4-oyun vs parformansı
5-ısınma olayı
6-htc sensation xe ile s2 arasındaki ram farkı çok farkedilebilecek birşey mi?
htc sensation xe 768 mb 1.5 ghz galaxy sll 1 gb 1.2 ghz bu çok farkedilebilecek bişey midir?
vs bu kıraterler dışında aklıma gelen yok şimdi sizce hangisi neden iyi bana yardımcı olurmusunuz bu konuda lütfen

tahsin50

tahsin50

Üye
senin kriterlerine htc sensation xe uyar s2 ısınır işlemci hızı olarakta xe en yükseği sağlamlık olarakta s2 plastik kasa xe ise daha sağlam bir kasaya sahip oyun vs performansı aynı ses olarak xe her cihazdan üstün xl nin xe den farkı ekran 0,5 inc büyük fakal işlemci tek işlemci

mustapha2105

Üye
arkdaşlar bende samsung wave 2 var ama inşallah satıcam bu üç telefondan birini almayı istiyorum nasipse inşallah ama benim kıraterlerime göre hangisi daha iyi

1-işlemcisi ve hızı
2-sağlamlığı
3-verdiğimiz paraya deyecek görüntü kalitesi
4-oyun vs parformansı
5-ısınma olayı

vs bu kıraterler dışında aklıma gelen yok şimdi sizce hangisi neden iyi bana yardımcı olurmusunuz bu konuda lütfen

istediğin özelliklerin hepsi bir teleonda mevcut değil. işlemci ve hız olarak bence en iyileri XE ve S2 neredeyse bir yılını dolduracak diğer teller ise yeni çıktı. ben s2 derim
Sağlamlık olarak XE
Görüntü kalitesi S2 (ama nedense ben htc daha çok beğeniyorum)
oyun ve performans olarak hepsi birbirine yakın. ekran çözünürlüğü farkı var çözünürlik XE de daha iyi
ısınma olayı S2 de oluyor ancak yeni romlarla bu sorun ortadan kalkıyor.

xl sadece müzik ve ses kalitesi olarak birde ekran büyüklüğü ile ön plana çıkıyor ancak tek çekirdek olması ve çözürlüğü düşük bildiğim kadarıyla.
tabi XE deki ses kaliteside XL kadar.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Kardeş bence s2.işlemcisi ve hızı 1.2ghz çift oldukça hızlı.xe de 1.5 var ama sense gibi ağır bir arayüzu var.birde yetmezmiş gibi 768 mb ram var ve bir süre sonra yetmeyecektir.ekran konusunda süper amoled plus ile galaxy s2 üstün.xe gitmiş lcd panel kullanıyor.ısınma problemi biraz var o doğru ama fazla sorun yapmıyor.oyun performansı zaten süper.sağlamlık desen daha sağlam.birde s2 16gb,xe bir gb.herşeyiyle s2 senin telefonun

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
1) işlemcileri arasındaki fark yok denecek kadar az. Zaten telefonda 300 MHz ne kadar fark edebilir ki. (youtube'a bakarsanız fark olmadığını görürsünüz.)

2) Sensation dayanıklı bi cihaz ancak bu SII'nin aşırı dayanıklı bi plastik yapıya sahip olduğu gerçeğini değiştirmez.

3) SII'nin muhteşem 'Super Amoled' ekranından bahsetmeye gerek yok.

4) ikisi arasında fark yok. Internet performansında SII daha üstün.

5) yeni ROM'larla biraz düzeltilse de SII'de ısınma sorunu var. Sensation XE'yi bilmiyorum.

Not: SII her ne kadar 1 yıllık olsa da çoğu telefonu dize getiren bi telefon. iPhone'dan başka onun gibi telefon çok az. :oke:

Umarım yardımcı olabilmişimdir:oke:

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar htc sensation xe ile s2 arasındaki ram farkı çok farkedilebilecek birşey mi?

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
kesinlikle s2

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
xe :D(Üç karakter sınırı olduğu için yazdım bunu)

enaa_881

enaa_881

Üye
arkadaşlar htc sensation xe ile s2 arasındaki ram farkı çok farkedilebilecek birşey mi?
kardeş ram farkını aynı anda birçok şeyi yaparken fark edebilirsin

kardeş XE nin yazdıklarının hepsinden güçlü donanımı olduğunu kabul ediyorum ama donanım herşey değil her ne kadar sense güzel bi arayüz olsada işlemciye yükleniyo ve bu da S2 ile arasındaki farkı kapatıyo bence yani S2 yada XE bence farketmez ikisininde performansı yaklaşık aynı istersen youtube dan karşılaştırma videolarını izle
senin yazdığın kriterlere göre S2 nin tek eksiği ısınması ama XE nin de ısındığı kesin belki S2 kadar belli olmuyo dışardan ama o da yeteri kadar ısınıyo
gelelim seçim konusuna benim seçimim S2 olur ama senin seçimine karışmam sen bütün herşeyi karşılaştı hatta yapabiliyosan ikisinide eline al bi incele ve kararını ver

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar saolun yorumlarınız için bu telefonları kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum lütfen

senam38

Üye
ben sensation kullanıyorum çokta memnunum s2 de güzel cihaz tercih senin bu iki cihaz arasında fark yok bunu bil burada kriter görüntü ve sağlamlık bence

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
ya şarj süresi nekadar gidiyo

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
galaxy s2 normal kullanımda 1.5 gün gidiyo...sana tavsiyemi söyleyeyim htc sensation xe al mükemmel cihaz..sII'de güzel fakat ısınma problemi biraz var hemde arayüz bakımından xe daha güzel oyun uyulama bolluğu ve performansı ikisinde de aynı nerdeyse ama xe müzik bakımında da çok güzel içerisinde gelen kulaklık muhteşem bişey(280 lira :D)
ya şarj süresi nekadar gidiyo

egemen96

egemen96

Üye
s2 çünkü arada pek bir fark yok(s2 ramla xe işlemciyle eşitliyor) aradaki tek fark s2 200 300 tl daha ucuz buda az para değil

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
s2 çünkü arada pek bir fark yok(s2 ramla xe işlemciyle eşitliyor) aradaki tek fark s2 200 300 tl daha ucuz buda az para değil

200 300 tl de kulaklık parası işte.Neredeyse eşit telefonlar hangisinin arayüzünü beğeniyorsan onu al derim :)

SII alırsan 200 liralık kulaklık alırsın fark kapanır :)

fvb

Üye
Bi kere cl tel cekirdekli simdiden elendi xe vs s2 desek s2 agir basiyor youtube katsilastorma videolarina bak s2 geciyor...

Türe

Türe

Üye
ben de s2 diyorum dostum.

Xhead

Üye
Galaxy S2 :oke:

nikotti

Üye
o kulaklığı takınca her telefonda aynı olmuyor.ben denedim abimde s2 vardı beat audio kulaklığı taktık baslar tizler xe deki kadar iyi değildi.yani telefonda beatsaudio özelliği olması lazım:)