Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

Sponsorlu Bağlantılar

jatvalca

jatvalca

Üye
Arkadaşlar siz şarj süresi diyorsunuz da rahat bir günü çıkarıyor sense5 ara yüzü ile ram kullanımı da düştü bu da şarj süresini uzatmasi lazim sizlerin telefonuna sorun var o zaman :)

benim telefonda sense 5 yüklü değil ve bu yüzden sorun vamı yokmu bilmiyorum fakar nette biraz araştırdığımda bir çok kişi şarjın kısalığından şikayet ediyor bunuda mobilator arkadaşın yaptığı yorumdanda fikir alabiliriz.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
benim telefonda sense 5 yüklü değil ve bu yüzden sorun vamı yokmu bilmiyorum fakar nette biraz araştırdığımda bir çok kişi şarjın kısalığından şikayet ediyor bunuda mobilator arkadaşın yaptığı yorumdanda fikir alabiliriz.
Aktif kullanımda dediğim gibi, ama bekleme modunda ciddi güç tasarrufu sağlamışlar.
Oyun vs. oynamasam, 2G kullanarak aktif internet ve 1 saatlik konuşma ile 2 gün çıkarır kanımca. Ayrıca çıkarılacak yeni bir güncelleme ile bu sorun da çözülürse tadından yenmez.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar siz şarj süresi diyorsunuz da rahat bir günü çıkarıyor sense5 ara yüzü ile ram kullanımı da düştü bu da şarj süresini uzatmasi lazim sizlerin telefonuna sorun var o zaman :)
Ram kullanımı azalmış ama herşey ondan ibaret değil ki. Ram'in şarj ömründeki payı devede kulak kalır.

• Beğen
Tepkiler: jatvalca
jatvalca

jatvalca

Üye
şimdi uğur arkadaşım ben şu anda 1 saat oyun,gün içersinde toplam 20 dakika telefon görüşmesi internet neredeyse hiç yok mesajlaşmada 20 yada 15 mesajlaşma.buna rağmen 1 günü çıkartıyor bu sense 5 güncellersem yine aynı zaman olurmu? birde netteki videolarda hızlanmış olarak görünüyor gördüğüm kadarıyla büyük hava durumu widgeti gitmiş yada warda benmi görmedim rica etsem biraz ekran görüntüsü resimi ekleyebilirmisin.

• Beğen
Tepkiler: Mobilator
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
şimdi uğur arkadaşım ben şu anda 1 saat oyun,gün içersinde toplam 20 dakika telefon görüşmesi internet neredeyse hiç yok mesajlaşmada 20 yada 15 mesajlaşma.buna rağmen 1 günü çıkartıyor bu sense 5 güncellersem yine aynı zaman olurmu? birde netteki videolarda hızlanmış olarak görünüyor gördüğüm kadarıyla büyük hava durumu widgeti gitmiş yada warda benmi görmedim rica etsem biraz ekran görüntüsü resimi ekleyebilirmisin.
Benim cihazdan değil görüntüler, ama şu şekilde:

- - - Eklendi - - -

Dediğiniz kulanımda da 1 günü rahat çıkarır.

3G ve otomatik eşitleme kapalı olursa, parlaklık genel olarak orta ayarda olursa 2 günü bile çıkarır.

• Beğen
jatvalca

jatvalca

Üye

Benim cihazdan değil görüntüler, ama şu şekilde:

- - - Eklendi - - -

Dediğiniz kulanımda da 1 günü rahat çıkarır.

3G ve otomatik eşitleme kapalı olursa, parlaklık genel olarak orta ayarda olursa 2 günü bile çıkarır.

mesela şu hava durumunu hiç sevmedim ikonları hiç hoşuma gitmedi bilmiyorum ama biraz daha bekleyeceğim birde wifi sorunundan bahsediliyor doğrumudur bu?
ilgi için teşekkürler

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
mesela şu hava durumunu hiç sevmedim ikonları hiç hoşuma gitmedi bilmiyorum ama biraz daha bekleyeceğim
ilgi için teşekkürler
Rica ederim.
Ama Sense 4+'da ki eski hava durumu widgetı da var Sense 5'te.

• Beğen
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
ntquartex

ntquartex

Üye
Evet wifi sorunu yaşayan çok fazla kullanıcı var.4.1.2de problem yokken 4.2.2de çekim gücü düşüyor.HTC'nin yapacağı cihazın da yazılımın da allah belasını versin diyecem yani o kadar kötü wifi performansı.

emreli01

emreli01

Üye
Arkadaşlar wifide kötü bi durum yok htc süper güncelleme vermiş gerçekten çok memnunum

tolga_28

Üye
Benide ekleyin yardımcı olacağım konular olabilir :DSürekli kullandığınız modemi kontrol edin yazılım mükemmel ötesi tam tersi daha da güçlendi. DLNA Otomatik ip işaretliyse kaldırın yazılım gayet başarılı ve kullanışlı

• Beğen
Tepkiler: burhankoxp22
emreli01

emreli01

Üye
Benide ekleyin yardımcı olacağım konular olabilir :DSürekli kullandığınız modemi kontrol edin yazılım mükemmel ötesi tam tersi daha da güçlendi. DLNA Otomatik ip işaretliyse kaldırın yazılım gayet başarılı ve kullanışlı
Neden otomatik ip işaretli ise kaldıralım
Ve arkadaşlar 3 saniye foto çekme özelliği harici bir uygulama ile saglanabilr mi veya yoldan geçen birini resimden kaldırma gibi htc one özelliklerini nasıl kullanabilrim tellefonumda

seytanhackerr

Üye
bende varım

jatvalca

jatvalca

Üye
sütten ağzı yanan yoğurtu üfleyerek yermiş hesabı.Desire x kullanırken gelen jelly bean güncellemesiyle beats audio gitmiş takılmalar kasılamalar başlamıştı.Daha sonra yayınlanan bir güncelleme ile beats audio düzelmiş fakat takılşma kasılma hiç düzelmemişti.Sonrasında cihazdan soğudum onu verip one x aldım.Dört gözle sense 5 beklerken gelen güncelleme ile wi-fi,şarj kısalığı ve kamera sorunları yakın bir arkadaşımdada baş gösterince bende güncellemeden vazgeçtim.Şimdilik sense 4 iyi

f47

Üye
one x plus cu olarak benıde ekleyin..:)

yapıcıoğlu

Üye
selam arkadaşlar ben yurtdışından 0ne x aldım. 2 ay sonra kapandı. bende imeisini kırdırdım. acaba bu güncelleme bana da gelir mi, bi sıkıntı olur mu?
kardes bnde kaçak aldm 1 haftaya kapancakmış. e mail attırılıo mu htc ye? atılınca internetini vs progrmlaını güzelce kullanabilionmu

jatvalca

jatvalca

Üye
kardes bnde kaçak aldm 1 haftaya kapancakmış. e mail attırılıo mu htc ye? atılınca internetini vs progrmlaını güzelce kullanabilionmu
merhaba arkadaşalar bende hollandadan getirttim one xi.Fakat ben gidip kaydettirdim toplamda 135 liraya mal oldu yapmanız gereken sadece pasaportlu birini bulmak hepsi o

yapıcıoğlu

Üye
ya pasapotlu birini bulmak zor :s 3 ay önce girmiş olanı falan buldum ama 1 ay olmalı son giriş

jatvalca

jatvalca

Üye
Hattınızı taktığınızda zaten bir ay gibi nir süreniz kalıyor yanılmıyorsam imei No atılıp klonlama felan bişeylerden bahsediliyor fakat anlamam o tür işlerden

Üst Alt