Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

Sponsorlu Bağlantılar

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye

Saol canım kardeşim :-) Şöyle anlatabilirim tüm bildiklerini unut One X modelini otur baştan çöz. Nasıl yani dersen yazmakta zorlanıyorum şu an Klavyede ki bir takım yer değiştirmeler (Butonların yer değişmesi), Ki ben çok alışmıştım zor geldi şimdi. Arayüzün devasa derecede serileşmesi, yeni efektler girip çıkarken uygulamalara, Crome un direk yüklenmesi, internetin hızlanması, üsı barın değişimi, telefona hakim olan yeşil rengin %90 ı mavi renk oluşu, yenilenen galeri, yenilenen müzik player, Güç Tasarruf Modunun eklenişi, Görev Yöneticisinin şekil değişimi, Çevrimdışı ses tanıma özelliği (Türkçe Desteği Yok).

Şimdilik bunlar kardeşim gördükçe yazarım değişiklikleri :oke:

Vay be adamlar demek boşuna ertelememişler bu kadar :) Tekrardan hayırlı olsun abim,valla şimdi daha bi heyecanla bekliyorum :)

epts

epts

Üye
hocam uygulamaları gizleme özelliği de var

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Beats Audio Açma kapama ve Htc Media Link butonları yerleştirilmiş ayarlara, Gelişmiş Ayarlarda farklı farklı gelistirmelere yer verilmiş deneme amaçlı, Fener Uygulaması yenilenmiş. Mostwanted oynarsanız güncelleme almış vaziyette performans artışını daha iyi anlarsınız :oke:

epts

epts

Üye
ve quadrant puanı 7000 e yakın. Pil inanılmaz gidiyor. Fark edersiniz en az yüzde 20 artı kullanım

- - - Eklendi - - -

bide kilit ekranını kaldırabiliyoruz.

- - - Eklendi - - -

bide yüz yüze tanıma kilidi çok çok hassas ve kullanışlı bir olmuş

ultrasivas

Üye
beyler guncelleme ile benim telefonda ekran dönme olayı olmuyor fabrika ayarlarına dondum ondan sonra g kalibrasyonunu yaptım ama sorunumu 1 turlu cozemedım ne yapmam gerek bir yardımcı olabılırmısınız

epts

epts

Üye
uygulamar da damı dönmüyor

raintuncay

Üye
Arkadaslar guncellemede telefonunuzun sistem yaziliminin degistirilmis bir surumunu calistiriyor olabilecegini belirledik. Korunmaniz icin telefonunuzu guncellestiremiyoruz.telefonunuzu guncellemek icin resmi HTC yazilimina Geri donun.tlf yurt disindan aldim.sisteme herhangi bir mudahale yapmadim.yardim.

fernoke

Üye
28 aralıkta telefonu alıcağım nasip olursa ama bir şeyi merak ettim pil eski surumde çok dayanmıyordu hep pili az gidiyor diye şikayetler vardı bu yeni surumde pil ne kadar dayanıyor 2 gunu çıkarır mı durduğu yerde

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
28 aralıkta telefonu alıcağım nasip olursa ama bir şeyi merak ettim pil eski surumde çok dayanmıyordu hep pili az gidiyor diye şikayetler vardı bu yeni surumde pil ne kadar dayanıyor 2 gunu çıkarır mı durduğu yerde

Durduğu yerde en az bir haftayı çıkarır merak etmeyin. Oyun oynamadığınız sürece ve internete sık girmezseniz bir gün rahatlıkla iki gün biraz zor ;)

danismaz61

Üye
arkadaşlar benim tele imei atılmış durumda bu 3g'yi etkiler mi?

fernoke

Üye
arkadaşlar ben telefonu aldığımda servisine yollatırsam htc one x+ bataryasını takarlar mı desen x+ pilini one x istiyorum diye yaparlar mı

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
arkadaşlar ben telefonu aldığımda servisine yollatırsam htc one x+ bataryasını takarlar mı desen x+ pilini one x istiyorum diye yaparlar mı

hocam al kendin tak çok zor değil ki. bende one x kullanıyorum hiç açmadım ama bataryada problem olursa onex+ bataryası alıp kendim takmayı planlıyorum. ayrıca senin sorduğun sorunun cevabınıda merak ediyorum bi cevaplayan çıkar umarım :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi

Kvk yapmaz ancak dışarıda gördüğün telefoncular yapar bu isteğini.

fernoke

Üye
ama o zamanda garantiden çıkar telefon ondan sordum garanti yapar mı diye

fernoke

Üye
bende garantisi bitince yaparım :D

vloz

Üye
yeni güncellemede bana göre 2 kötü yan var.
1- Telefon disk sürücüsü olarak algılanmıyor. Ben tv ye bağlıyordum telimi oradan fotoğraf video falan izliyordum artık öyle yapamıyorum algılamıyor.
2- Beats Audio özelliği ile 2 ses düzeyi arasındaki fark oldukça fazla olmuş. Ya çok sesli ya çok az sesi var müziğin ortasını ayarlayamıyorum :(

Üst Alt