benim basima aynisi geldi kvkya goturdum q1 haftada yaptilar temassizlik varmis ilk baslarda yoktu sonra cikti tahminim cin mali arac telefon tutucusu almistim teli iki yanindan cok sikmisti sanirim o yapti cunku ekrana bastirinca sanki icine giriyor gibiydi bir sekilde esnemis sanirim. hox ta ekran kapak gorevi goruyor cok siıkiınca esnemis sennkide oöyle olmus olabilir

Cihazların üretim yerleri farklı olduğundan, başka bir değişle CİD numaraları farklı olduğundan bu sorun oluşmuş olabilir.arkadaşlar herkese slm arkadaşım kendisiyle bana hong-kongdan 2 tane one x getirdi.tlf kullanmaya başladık.arkadaşımın tlf güncelleme yaparken benim tlf herhangi bir güncelleme gelmedi.bu konuda bilgisi olan varmı acaba...
Sanırım sorun operatörünüz ile alakalı.cihazla mms alamıyorum da gönderemiyorum da. Apn ayarlarını defalarca yaptım. vodafone online den mms ayarları da açık ama hala tık yok.
Yardımcı olabilecek war mı?
İlk sayfada linkini verdiğim sosyal grubumuzda bolca oyun mevcutMerhaba bende sonunda one x e kavuştum. Benide eklermisiniz?
Birde mümkünse gameloft oyunlarının apk dosyalarına sahip olan varsa
link verebilirmi?

Cid numarası farklı diye bir şey Uğur millet yanlış bilmesin. Güncelleme İmei numarasına göre dağıtılmakta ve Avrupa dağıtımı gün itibariyle başlamış bulunmakta lütfen herkes biraz daha sabretsin Jelly Bean içinYeni üyeler listeye eklenmiştir. Aramıza hoşgeldiniz
Cihazların üretim yerleri farklı olduğundan, başka bir değişle CİD numaraları farklı olduğundan bu sorun oluşmuş olabilir.
Sanırım sorun operatörünüz ile alakalı.
İlk sayfada linkini verdiğim sosyal grubumuzda bolca oyun mevcut![]()

Cid numarası farklı diye bir şey Uğur millet yanlış bilmesin. Güncelleme İmei numarasına göre dağıtılmakta ve Avrupa dağıtımı gün itibariyle başlamış bulunmakta lütfen herkes biraz daha sabretsin Jelly Bean için![]()
Telefon hala 4.0.3 te ise bence telefonun içindeki herşeyi kaldırıp sıfırlayın. Sonra Wi-Fi ile tekrar güncellemeyi kontrol edin. Telefonunuz öperatör üzerinden mi alınma acaba ?arkadaşlar verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim..benim tlf hala 4.03 sürümünde..güncellemeleri denetle dediğimde öylece denetleniyor diyor ve sürekli dönüyor.bugün htc müşteri hizmetlerini aradım.bana tlf tarihini 1 yıl 1 gün geriye almamı ve tlf güvenli modda çalıştırıp 1 gün öylece kullanmamı söylediler.güncellemenin geleceğini söylediler.henüz gelen giden olamadı.
Arkadaşlar Tarık abimle tartıştık CID'mi yoksa IMEI'mi etkiler güncellemeyi diye.
Cid numarası farklı diye bir şey Uğur millet yanlış bilmesin. Güncelleme İmei numarasına göre dağıtılmakta ve Avrupa dağıtımı gün itibariyle başlamış bulunmakta lütfen herkes biraz daha sabretsin Jelly Bean için![]()