Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

Sponsorlu Bağlantılar

lordtr

Üye
benide ekleyin :) one x gerçekten kral telefon ya

malkocoglu_DK

Üye
benide ekleyebilirsiniz

yagyujubei

yagyujubei

Üye
Merhabalar beni de eklerseniz sevinirim :)

1332

1332

Üye
Beni ekleyebilirsin

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Yeni üyeler listeye eklenmiştir :)

SeCo06

SeCo06

Üye
benim basima aynisi geldi kvkya goturdum q1 haftada yaptilar temassizlik varmis ilk baslarda yoktu sonra cikti tahminim cin mali arac telefon tutucusu almistim teli iki yanindan cok sikmisti sanirim o yapti cunku ekrana bastirinca sanki icine giriyor gibiydi bir sekilde esnemis sanirim. hox ta ekran kapak gorevi goruyor cok siıkiınca esnemis sennkide oöyle olmus olabilir

Garantiye göndermekten korkuyordum bende 1 ayda gelmez diye bunu yazdıgın iyi olmus arkadasım kısa zamanda göndercem alo dicek tlf bulunca :)

fakir13

Üye
Beni de alın kulübünüze

erdinc2008

Üye
Merhabalar,

Bende HTC One X telefon kullanıyorum. Benide üye yaparmısınız?

Teşekkürler....

raintuncay

Üye
arkadaşlar herkese slm arkadaşım kendisiyle bana hong-kongdan 2 tane one x getirdi.tlf kullanmaya başladık.arkadaşımın tlf güncelleme yaparken benim tlf herhangi bir güncelleme gelmedi.bu konuda bilgisi olan varmı acaba...

raintuncay

Üye
benide ekleyin..

cnk52

Üye
cihazla mms alamıyorum da gönderemiyorum da. Apn ayarlarını defalarca yaptım. vodafone online den mms ayarları da açık ama hala tık yok.
Yardımcı olabilecek war mı?

b_turker

Üye
Merhaba bende sonunda one x e kavuştum. Benide eklermisiniz?
Birde mümkünse gameloft oyunlarının apk dosyalarına sahip olan varsa
link verebilirmi?

p910ii

Üye
Benide ekleyinnnnnnn

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Yeni üyeler listeye eklenmiştir. Aramıza hoşgeldiniz :)

arkadaşlar herkese slm arkadaşım kendisiyle bana hong-kongdan 2 tane one x getirdi.tlf kullanmaya başladık.arkadaşımın tlf güncelleme yaparken benim tlf herhangi bir güncelleme gelmedi.bu konuda bilgisi olan varmı acaba...
Cihazların üretim yerleri farklı olduğundan, başka bir değişle CİD numaraları farklı olduğundan bu sorun oluşmuş olabilir.
cihazla mms alamıyorum da gönderemiyorum da. Apn ayarlarını defalarca yaptım. vodafone online den mms ayarları da açık ama hala tık yok.
Yardımcı olabilecek war mı?
Sanırım sorun operatörünüz ile alakalı.
Merhaba bende sonunda one x e kavuştum. Benide eklermisiniz?
Birde mümkünse gameloft oyunlarının apk dosyalarına sahip olan varsa
link verebilirmi?
İlk sayfada linkini verdiğim sosyal grubumuzda bolca oyun mevcut :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Yeni üyeler listeye eklenmiştir. Aramıza hoşgeldiniz :)

Cihazların üretim yerleri farklı olduğundan, başka bir değişle CİD numaraları farklı olduğundan bu sorun oluşmuş olabilir.

Sanırım sorun operatörünüz ile alakalı.

İlk sayfada linkini verdiğim sosyal grubumuzda bolca oyun mevcut :)
Cid numarası farklı diye bir şey Uğur millet yanlış bilmesin. Güncelleme İmei numarasına göre dağıtılmakta ve Avrupa dağıtımı gün itibariyle başlamış bulunmakta lütfen herkes biraz daha sabretsin Jelly Bean için :oke:

raintuncay

Üye

Cid numarası farklı diye bir şey Uğur millet yanlış bilmesin. Güncelleme İmei numarasına göre dağıtılmakta ve Avrupa dağıtımı gün itibariyle başlamış bulunmakta lütfen herkes biraz daha sabretsin Jelly Bean için :oke:

arkadaşlar verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim..benim tlf hala 4.03 sürümünde..güncellemeleri denetle dediğimde öylece denetleniyor diyor ve sürekli dönüyor.bugün htc müşteri hizmetlerini aradım.bana tlf tarihini 1 yıl 1 gün geriye almamı ve tlf güvenli modda çalıştırıp 1 gün öylece kullanmamı söylediler.güncellemenin geleceğini söylediler.henüz gelen giden olamadı.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim..benim tlf hala 4.03 sürümünde..güncellemeleri denetle dediğimde öylece denetleniyor diyor ve sürekli dönüyor.bugün htc müşteri hizmetlerini aradım.bana tlf tarihini 1 yıl 1 gün geriye almamı ve tlf güvenli modda çalıştırıp 1 gün öylece kullanmamı söylediler.güncellemenin geleceğini söylediler.henüz gelen giden olamadı.
Telefon hala 4.0.3 te ise bence telefonun içindeki herşeyi kaldırıp sıfırlayın. Sonra Wi-Fi ile tekrar güncellemeyi kontrol edin. Telefonunuz öperatör üzerinden mi alınma acaba ?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

Arkadaşlar Tarık abimle tartıştık CID'mi yoksa IMEI'mi etkiler güncellemeyi diye.
Şu sonuca vardık, CID numarası IMEI numarasına bağlı olarak veriliyor, yani ana faktör IMEI, ancak CID numarasıda IMEI numarasına bağlı olduğundan ikiside güncellemeyi etkileyen faktörlerden.

danimoth

Üye
ben htc one x+ aldım ve çok çok memnunum şu anda en hızlı telefon olsa gerek

ssxI

Üye
merhaba arkadaşlar,

Benim telefon vodap102 cid kodlu bir şekilde bu cid i değiştirme imkanım varmı okuduğum kadarıyla one x'lerde bu olmuyor fakat yine de bi sorayım bilginizi alayım dedim diğer modellerde bildiğim kadarıyla bu mümkün

operaötr telefonu olunca güncellemeler geç gelio custom rom kuralım desek onların bir çoğuna cid tutmuyo falan:off:

Üst Alt