Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

Sponsorlu Bağlantılar

The HybrıD

The HybrıD

Üye
Arkadaslar dun gece vakitleri telefonuma soyle bir mesaj geldi 353043057404000 IMEI no'lu cihaz kayit disi listesinde oldugu icin 11.09.2012 da kullanim disi birakilacaktir.Hattiniz acik kalacaktir.Bilgi icin 4440532.Telefonumun ayarlarindan baktigimda imei kodunun son harfi farkli sizce bu durum nedir ne yapmaliyim acil yardim ederseniz sevinirim

SertaGE

SertaGE

Üye
IMEI'nin son harfi önemli değil. Cihazınızın IMEI kaydı düşürülmüş. Eğer yurtdışından aldıysanız veya yurtdışı olarak satılan bir yerden aldıysanız aldığınız kişiyle iletişime geçin. Ancak bir sonuç elde edebileceğinizi pek sanmıyorum. Keza satın aldığınız kişi tamam kaydı yeniliyorum diyecek, hatta bir süre sonra sistemde tekrar kayıtlı görünecek ancak 3-4 ay sonra tekrar düşecektir.
En güzel çözüm tanıdığınız, bildiğiniz birisinin pasaportuna bizzat kayıt yaptırmanızdır.
Eğer cihazı yurtiçi olarak satın aldıysanız ve faturası duruyorsa o zaman aldığınız yerle irtibata geçmeniz gerekecek.

elodeaa

Üye
İyi günler herkeze bir sorum olcakdi cihaza avrupda rom u atarken relocked fln yaptim cihazi yanniz biraz karişikliklar oldu bootler seskisma + güç e bastiğimda acilan menüden recovery'e girdiğimde telefon resmi ve kirmizi bir ünlem işareti çikiyor bunu nsl düzelte bilirim avrupa yaziliminida atamadik ztn ;p

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Unlocked yazması lazım bootloader ekranında :) Root yetkilendirme işlemini tekrar yapmalısın.

mhmzergn

mhmzergn

Üye
hafta sonu one x alacağım ustalar bu telefondan şikayetci olduğumuz bi durum varmı yada beğenmediğiniz birşey varmı

epts

epts

Üye
Benim kesinlikle şikayetim yok. Tavsiye bile ederim. Ama sen yinede iyi arastir. Bataryası değişmez. Sd kart takılmaz. Bunlar senin için problem olabilir. Ama tasarım ve performansı harika

- - - Eklendi - - -

Bide dikkat et ekranda sarı leke olabilir.telefon biraz ısınınca daha net belli oluyor

abandonware

abandonware

Üye
Benim kesinlikle şikayetim yok. Tavsiye bile ederim. Ama sen yinede iyi arastir. Bataryası değişmez. Sd kart takılmaz. Bunlar senin için problem olabilir. Ama tasarım ve performansı harika

- - - Eklendi - - -

Bide dikkat et ekranda sarı leke olabilir.telefon biraz ısınınca daha net belli oluyor

:evet:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
hafta sonu one x alacağım ustalar bu telefondan şikayetci olduğumuz bi durum varmı yada beğenmediğiniz birşey varmı
alırken özürü varmı dikkat et. ekranda sarı leke felan bak iyice.

epts

epts

Üye
Sarı leke olayı ekranla alakalı. Benimkinin ekranıni değiştirdiler. Problem kalmadı. Ama bir ay telefondan uzak kaldım

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Sarı leke olayı ekranla alakalı. Benimkinin ekranıni değiştirdiler. Problem kalmadı. Ama bir ay telefondan uzak kaldım
tamam işte onada dikkat etsin 1 ay beklemesin :)

abandonware

abandonware

Üye
:hmmm dreamagic kayboldu gitti ya...

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2
mhmzergn

mhmzergn

Üye
bu sarı leke olayı nedir nasıl anlayabilirim alırken. Tam karar veriyorum almaya başka bisi çıkıy

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
:hmmm dreamagic kayboldu gitti ya...
forumdan soğudu Tarık abi. adam 4 saat uğraşmış sinirlendi bayağı.

- - - Eklendi - - -

Bu arada senin telefon geldimi.durumu nasıl. En son iade ile uğraşıyordun.
30 işgününün dolmasını bekliyorum. :)

- - - Eklendi - - -

bu sarı leke olayı nedir nasıl anlayabilirim alırken. Tam karar veriyorum almaya başka bisi çıkıy
beyaz renkte ortaya çıkıyormuş. eline al 10 dakika kurcalasan telefonu anlarsın diye tahmin ediyorum. hiç olmadı ilk gün herşeyi yap telefonda sorun çıkarsa git değiştir.

dejavu13xxx

Üye
Arkadaslar çin den HTC one xl aldim Turkiye de satisi yok telefonun ato guncellemesi alirmi ? Almazsa orjinal guncellemeyi alirim Su anda 4.04 surumu var ?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Arkadaslar çin den HTC one xl aldim Turkiye de satisi yok telefonun ato guncellemesi alirmi ? Almazsa orjinal guncellemeyi alirim Su anda 4.04 surumu var ?
şu an yeni güncelleme yok zaten. olması halinde de Çin'de bu güncelleme ne zaman çıkarsa o zaman alırsınız diye tahmin ediyorum. tabi ki cihazınızın kayıt işlemleri vs. olması gerektiği gibiyse.

hakkifb

Üye
merhaba htc one x kullanıyorum.bi konuşma yaptım ve hemen ardına sinyal kesildi.şebeke modunu yalnızca gsm yapıyorum ama yıne duzelmıyor.bana yardımcı olabılırmısınız lutfen...

SertaGE

SertaGE

Üye
Durum yazılımsal değil donanımsal bir sorun gibi duruyor. Servise götürmenizi tavsiye ederim.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
merhaba htc one x kullanıyorum.bi konuşma yaptım ve hemen ardına sinyal kesildi.şebeke modunu yalnızca gsm yapıyorum ama yıne duzelmıyor.bana yardımcı olabılırmısınız lutfen...
sim kart'tada sorun oluşmuş olabilir.

Üst Alt